yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
December 28, 2013, 08:36:29 PM |
|
96dan aldım dogeleri şuan 65lere düştü 650k doge çaktımı elimizde.sizce bi dump gelirmi napıyım bekleteyimmi yoksa ftc gibi iyice ölür gidermi?
Yeni coinler çıktıkça dogecoin in önemi gittikçe azalacak diye düşünüyorum
|
|
|
|
maeglin
Newbie
Activity: 37
Merit: 0
|
|
January 06, 2014, 08:57:32 AM |
|
BTC tekrar 1000 doları bulmak üzereyken, diğer altcoinlerin neredeyse tümü yükselişteyken DOGE'nin bu derece dip yapması ne kadar sinir bozucu.. Yüksel artık be tatlı köpek.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
January 06, 2014, 09:56:55 AM |
|
alıcısı olmayan coin konumuna geldi iyice sağlam bi pump yapılmadıktan sonra bu coin bitik elimizde patladı.
|
|
|
|
maeglin
Newbie
Activity: 37
|
|
January 06, 2014, 12:27:35 PM |
|
alıcısı olmayan coin konumuna geldi iyice sağlam bi pump yapılmadıktan sonra bu coin bitik elimizde patladı.
"Blok değeri yarılandıktan sonra yükselecektir" gibi şeyler okuyorum sağda solda. Zararına elden çıkartsak mı yoksa tutmaya devam mı etsek bilemedim. Twitterda eskiden gırla twit atılırdı #DOGE hashtaginde, şimdilerde sadece fiyatlar geçiyo.. Gerçekten elimizde patladı galiba.
|
|
|
|
cudjex
|
|
January 06, 2014, 12:59:34 PM |
|
az da değil elimde 1m var 0.1btcden almıştım 1m ini şimdi satsam yine kardayım da insan bekletiyo işte. 1m boru değil
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
January 06, 2014, 04:26:13 PM |
|
42377. bloktan sonrası senkronize olmuyor benim wallet'ta. Benzer bir şey yaşayan var mı?
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
|
|
January 06, 2014, 07:34:50 PM |
|
benimde pek umudum yok 60 dan almıştım bekletiyordum 1btclik kardan zarar oldu bu sefer hep kar olacak değilya
|
|
|
|
aliser
|
|
January 07, 2014, 09:15:44 PM |
|
42377. bloktan sonrası senkronize olmuyor benim wallet'ta. Benzer bir şey yaşayan var mı?
Bende de aynı sorun var, QT güncellenmiş sanırım şimdi yeni sürümü indirdim tekrar deniyorum sonuç olumlu olursa buraya yazarım.
|
|
|
|
Arimao
Newbie
Activity: 3
|
|
January 08, 2014, 06:27:13 AM |
|
Arkadaşlar DOGE ne kadar değerde düşse bile buna rağmen hala karlı. Kara göre değişim yapan multipool.us tarzı siteler günün %90'ı doge minelıyor ve ortalama olarak netin 3te 1i hashrateden onlardan geliyor. Yani şu an aşırı fazla bir dogecoin dump var. Kullanıcılar alıyor ama yetmiyor bu dump oranına. 30 satoshi olmasına rağmen halen en karlı scrypt coini minelamak için. Hatırlatırım ki dogecoinin çok fazla kullanıcısı var ve sürekli servis kuruyorlar. Gene kendi tercihiniz ama 100 satoshi olan durumundan daha kötü olmasına rağmen hala en karlı ve geniş kullanıcı sayısına sahip alt-coinlerden biri.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
|
|
January 08, 2014, 07:22:32 AM |
|
yeni cüzdanı indirdim 1,4 sürüm oda not enough space hatası veriyor senkron yapmıyor aynı sorunla karşılaşan varmı
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
January 08, 2014, 08:31:15 AM |
|
Ben normalde Mac sürümünü kullanıyordum. Private key'i export ederek bir windows sürümüne aktardım doge'leri. Sonra Mac'e eskisini tamamen sildikten sonra yeni bir cüzdan kurdum. Win tarafındaki doge'leri buraya transfer ettim. Eski cüzdanı başka türlü çalıştırmayı beceremedim...
|
|
|
|
aliser
|
|
January 08, 2014, 08:48:21 AM |
|
DOGE bir kaç gündür benzer sorunları yaşatıyor gördüğüm kadarıyla ben de epey uğraştım sonunda sorunu hallettim.
Kullanıcılar klasörü içinde Kullanıcı Adınız\AppData\Roaming\ klasöründeki DogeCoin klasörünün içindeki wallet.dat dosyasını yedekleyin. ya da DogeCoin içinden cüzdanınızın yedeğini alın.
Tam olarak yedeklediğinizden emin olduktan sonra \AppData\Roaming\DogeCoin klasörünü tamamen silin, (Wallet uygulaması kapalı olduğundan emin olun) sonra QT uygulamasını tekrar çalıştırın, Senkronizasyon işlemine başlamadan programı kapatın wallet.dat dosyasını yeni oluşan DogeCoin klasörüne kopyalayın tekrar QT uygulamasını açın, tüm zincirleri yeniden denetleyip oluşturacaktır bu biraz zaman alır ama sorunsuz tamamlanıyor.
Anladığım kadarıyla bu sorun qt uygulaması açıkken bilgisayar kapatıldığında yaşanıyor, günümüzde notebook kullanımının da yaygın olduğunu düşünürsek notebook'un kapağı kapandığında DOGE zincir veri dosyası cortluyor. Aynı sorun aslında Bitcoin ve Litecoin wallet'lerinde de var ancak onlar profesyonelce hazırlanmış bir hata denetleme yapısına sahip. Eğer zincir dosyasında bir tutarsızlık var ise açılışta bir uyarı veriyor ve zincir dosyasını yeniden yapılandırıyor, Yani yukarıda yazdığımız işlemi otomatik yapıyor.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
|
|
January 08, 2014, 09:10:56 AM |
|
aliserin yazdığı çözümü redditte bulup uygulamıştım şuan sorun yok sorunsuz çalışıyor.
|
|
|
|
to1ga
|
|
January 09, 2014, 01:35:57 PM |
|
Yükselmiyor nalet coin ya gram hareket yok kimi bıktırmaya çalışıyor bu patron yeeeaaa
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
|
|
January 09, 2014, 02:19:44 PM |
|
Yükselmiyor nalet coin ya gram hareket yok kimi bıktırmaya çalışıyor bu patron yeeeaaa
elindeki dogelerden kurtulmak isteyenlere benzersiz fırsat doge bağışlarınız itina ile alınır. DFnNV5VZEqMdo6fdzjXAgbeSdncuJnhp3M
|
|
|
|
Ufkabakan
|
|
January 09, 2014, 10:52:38 PM |
|
Hergün XX milyon adet üretilen bir coinin yükselmesi mümkün mü? Millet geyiğine girdi bir coine SCAM QuarkCoin den sonra. Yatırım amaçlı bu coini alanlara geçmiş olsun.
|
|
|
|
Bammergera
Newbie
Activity: 28
|
|
January 10, 2014, 01:51:18 AM |
|
dogecoin yuzunden 1.7 BTC gitti
|
|
|
|
medoka
|
|
January 10, 2014, 01:49:52 PM |
|
benim gpu 350 Mhs yaparken neden 16 Khs yapıyor bazen pool ile alakalı mı yoksa parametre falan mı sorunlu
|
|
|
|
labtek38
|
|
January 10, 2014, 01:53:08 PM |
|
benim gpu 350 Mhs yaparken neden 16 Khs yapıyor bazen pool ile alakalı mı yoksa parametre falan mı sorunlu
350 Khs yapıyosunuzdur da poolda gözükmemesinin nedeni lagdan olabilir. 15-20 dk sonra halen görünmüyorsa Başka bir pool deneyin. Tercihen kalabalık olmayan bir poolda hızınızın gözüküp gözükmediğine bakın. Yine gözükmüyorsa parametrelerinizi kontrol edin.
|
|
|
|
medoka
|
|
January 10, 2014, 01:57:11 PM |
|
350 Khs yapıyosunuzdur da poolda gözükmemesinin nedeni lagdan olabilir. 15-20 dk sonra halen görünmüyorsa Başka bir pool deneyin. Tercihen kalabalık olmayan bir poolda hızınızın gözüküp gözükmediğine bakın. Yine gözükmüyorsa parametrelerinizi kontrol edin. yok bitcoin ve litecoin için ilk deneme yapmamda 350 Mgs idi üstteki şimdi ise dogecoin için deniyorum bu şekilde
|
|
|
|
|