Beyler merhaba,
Amacım bilgisayara ikinci bir harddisk takarak bu harddiske windows 10 yüklemek ve Bitcoin, Litecoin, Dogecoin core cüzdanlarını yüklemek. Bilgisayarıma taktığım bu ikinci harddiskte sadece coinlerin core cüzdanları yüklü olacak. Başka hiçbir program yüklemeyeceğim. Bu şekilde bilgisayarıma girebilecek kullanıcı kaynaklı virüslerden, trojanlardan ve keyloggerlardan uzak durmayı düşünüyorum. Şuan hali hazırda kullandığım birinci harddiskimde torrent'ten indirdiğim dosyalar kurulu. Torrent'ten indirdiğim dosyalara güvenmiyorum. İçlerinde virüsler olabilir. Her neyse arkadaşlar kendi çapımda kripto paraların güvenliği için böyle bir güvenlik önlemi almayı düşünüyorum. Lakin bilgisayarımı birinci harddiskimle açtığım zaman aşağıdaki resimde de görebileceğiniz üzere bilgisayarıma ikinci taktığım harddisk'te çalışıyor ve buradan dosyalara erişebiliyorum. Yani bilgisayarıma virüs girerse ikinci taktığım harddiskin dosyalarına ulaşabilir. Bunun önüne nasıl geçebilirim?
Mesela bilgisayarımı birinci harddiskimle başlattığımda ikinci harddisk çalışmasın. Yada ikinci harddiskimle başlattığımda birinci harddisk çalışmasın gibi.