İlginizden dolayı teşekkürler.
Evet benzetme biraz yanlış oldu sanırım.
1- O kadar param yok malesef, 2 -3 T/H makinalar ile birşeyler yapmak mümkün değil mi ?
2- BTC alıp satma konusu hakkında bilgi verirmisiniz ?
Merhaba değerli arkadaşlar,
Geleceği parlak olan Bitcoin ile tanışalı 1 hafta oldu 1 haftadır araştırma yapıyorum. Fakat ingilizcem iyi olmadığından google çeviri vasıtasıyla oluyor bu süreç. Bu girişime biraz geç kaldığımın farkındayım fakat trene bir istasyondan binmek hiç binmemekten daha iyidir....
Araştırmalarımda türkçe kaynağa rastalamadım. Bana aşağıda sıraldığım konularda yardımları olacak arkadaşlara şimdiden teşekkkür ederim..
1- Bitcoin için adım adım resimli yada video anlatım varmıdır . Bu sistem için gerekli donanımı anlatan, bilgisayar yada miner için gerekli yazılım, cüzdan vs. gibi konuları detaylı anlatan bir klavuz varmıdır.
2- İncelemelerimde çeşitli scriptlerin kullanıldığını gördüm, sistem konfigürasyonları ve yazılım konusunda teknik bilgi kaynağına ihtiyacım var
3- Yurtdışı kaynaklı ASICS MİNER cihazlardan almak istiyorum, incelememde kcnminer , cointera ve butterflylabs sitelerini gördüm, kncminer neptune bitmiş, cointera TERA IV cihazı var bu site / firma ne kadar güvenilir alım yada hosting paketi konusunda tecrübesi olan kişiler bilgi paylaşımı yapabilir mi ?
4- Hosting paketi ile işlem hızı satan siteler var bu konuda görüşleriniz nedir ? Mining cihazı alıp ofis yada evde çalıştırmak mı? Yoksa hosting alıp oradan mı birşey beklemek mantıklı ?
5- Sizin görüşleriniz ışında bitcoinci olmak için bilgi akışını bekliyorum....
Saygılarımla.....
Merhaba bitcoin sanal bir para birimidir. Aslında bir tren de değildir neyse sorunuzun cevabı:
1)http://bitcoin.org/tr/
2-3-4) Milyon dolarlık bütçe ile girmeyecekseniz kazı yapmak bitcoin ile anlamsız.
5) Btc almak için BTCturk yada Koinim'e üye olup alabilirsiniz.