Bitcoin Forum
December 11, 2016, 12:01:08 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Multiple GPU's running at the speed of one  (Read 403 times)
numberer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
August 17, 2011, 11:54:54 PM
 #1

Hey,

I'm running two 5850 gpu's and MSI Afterburner claims that both are working when I try to mine with them, but they each only work at 50% capacity.  When I kill one thread, or initially start mining with only one device specified, that one card runs at 100% capacity.  It's ALMOST like it's pretending to use both cards, but it's just splitting the resources of one of them up.  Again, MSI Afterburner shows 48-49% usage in both GPU1 and GPU2.  I have a 890fxa-gd70 motherboard on Windows XP/32, not in crossfire mode, and both cards (two Cypress devices) are definitely visible to poclbm, phoenix, CCC and MSI Afterburner.  Using phoenix versus poclbm seems to make no difference.

Has anyone else experienced this?
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481457668
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481457668

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481457668
Reply with quote  #2

1481457668
Report to moderator
duukat
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 35



View Profile
September 18, 2011, 07:53:03 PM
 #2

I am having the same problem with the same motherboard, but only with 2 6950s.  I am also running windows xp.  I have posted in another forum also about this.  If I figure anything out, I will let you know.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!