Bitcoin Forum
March 23, 2017, 02:37:14 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: need help with my miner  (Read 1221 times)
lxFlasHxl
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
August 19, 2011, 12:23:33 AM
 #1

how do i change servers that are not on the list for mining? trying to mine Rebirth Ro server

Always up for donations =D Hiiipower!
1798CCVj27jRtV5YrjKG1frPBAuUX4cY2U

startup btc for new users
http://dailybitcoins.org/?ref=12q4x4EBBJzPp6rRdaviPdx6k5w6YYQJij
1490279834
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490279834

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490279834
Reply with quote  #2

1490279834
Report to moderator
1490279834
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490279834

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490279834
Reply with quote  #2

1490279834
Report to moderator
1490279834
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490279834

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490279834
Reply with quote  #2

1490279834
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1490279834
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490279834

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490279834
Reply with quote  #2

1490279834
Report to moderator
1490279834
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490279834

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490279834
Reply with quote  #2

1490279834
Report to moderator
SleeperUnit
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52


View Profile
August 21, 2011, 04:52:21 AM
 #2

OK so first you may want to identify what software your having problems with.

I'm also assuming that "Rebirth Ro server" is a pool. Unfortunately it's not one I've ever heard of and a search of this forums yields no worthwhile hits. Therefore, my best advise is simply for you to consult your pool's userbase (or manager); some of them probably use the same miner software as you.

Hope this helps a little.  Undecided
bal3wolf
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 441



View Profile
August 21, 2011, 09:54:19 PM
 #3

if your using guiminer drop it down to other and put in the new url and port other should be close to the same.

Jezzz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120


View Profile
August 25, 2011, 09:40:37 PM
 #4

Most apps will have an "other" option.  Select that and enter your server details.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!