2015 yılından beri düzenlenen, dünyanın en büyük kripto para ve Blockchain etkinliği olan Consensus 2018'in 4.'sü yarın resmen başlayacak. Bu etkinlik öncesinde bazı kripto paraları takip listenize almanızda yarar var.
2015 yılından beri düzenlenen, dünyanın en büyük kripto para ve Blockchain etkinliği olan Consensus 2018’in 4.’sü yarın resmen başlayacak. Etkinlik 14-15-16 Mayıs tarihlerinde, 3 gün boyunca sürecek.
Geçtiğimiz tüm etkinlik dönemlerinde, etkinlik sırasında ve sonrasında kripto para piyasalarında önemli artışlar görülmüştü. Aşağıda bunun bir tablosunu görebilirsiniz. 2018’de de aynı trendin devam edip etmeyeceği merak ediliyor.
Consensus 2018’de bazı dijital paraların sunumları olacak. Bazıları ise etkinlikle sponsor olarak yer alıyor ve bu da o dijital paraların etkinlik boyunca daha fazla göz önünde olacağı anlamına geliyor. Bu kripto paraların yükselip yükselmeyeceği garanti edilemez ancak yine de takipte olmakta fayda var.
Bu doğrultuda etkinliği olacak dijital paralar şöyle:
14 Mayıs PazartesiArk (ARK)
Decentraland (MANA)
Bancor (BNT)
Stellar (XLM)
Thekey (TKY)
Civic (CVC)
Litecoin (LTC)
Aion (AION)
Qtum (QTUM)
Pundipund X (NPXS)
Zchash (ZEC)
15 Mayıs SalıSalt Lending (SALT)
Polymath (POLY)
Blox (CDT)
VeChain (VEN)
MedicalChain (MTN)
Zcoin (XZC)
16 Mayıs ÇarşambaSonm (SONM)
Ethereum (ETH)
Streamr Datacoin (DATA)
Emercoin (EMC)
Wavesd (WAVES)
Steem (STEEM)
Enigma (ENG)
Sponsorlar:
SONM, NEM, Ripple, Qtum, VeChain, Icon, Lisk, Qlink, Agrello, Aion, Civic, Cobinhood, Nabulas, Polymath, Dash, Zcash, Tierion, Aelf, Bodhi, Decred, Factom, Salt Lending, Santiment, WanChain.
Tekrar hatırlatalım, yükseliş yönündeki genel beklentinin gerçekleşeceğinin bir garantisi bulunmuyor.
Kaynak:
https://uzmancoin.com/bitcoin-altcoin-consensus/Not: Meritleri esirgemeyelim.