Bitcoin Forum
December 10, 2016, 04:36:07 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: .  (Read 2263 times)
coderrr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
.
August 22, 2011, 08:35:53 AM
 #1

.
1481387767
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481387767

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481387767
Reply with quote  #2

1481387767
Report to moderator
1481387767
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481387767

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481387767
Reply with quote  #2

1481387767
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481387767
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481387767

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481387767
Reply with quote  #2

1481387767
Report to moderator
gressen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
August 22, 2011, 08:46:01 AM
 #2

Good job!

Now 'audio' and 'volume' can be really confusing Wink
aq
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


View Profile
August 22, 2011, 08:54:45 AM
 #3

Nice update.

That said, I have an, IMO important, feature request:
Mtgoxlive.com is very misleading using the default settings. While the real market depth looks more like in your screenshot, it scales both sides independently in the default view. That is very unlucky choice for the default view, because it suggests a very misleading market state, and a single graph where the scale changes in the middle is just counter intuitive. It would be best to add a dollar based single market axis and make this the default view. Why? Because this is how it is being viewed in reality anyway, and so one could see how much fiat is involved on both sides.
Bigpiggy01
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616



View Profile
August 22, 2011, 08:55:52 AM
 #4

DUDE!!!!!! I'm sending you hookers and blow if I ever make it big!! Now I can sort of sleep again  Grin Or at least multi task a bit better Tongue

foggyb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302


View Profile
August 22, 2011, 06:45:39 PM
 #5

Sweet. Thanks!
murfshake
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


View Profile
August 22, 2011, 09:51:47 PM
 #6

Glad to see there are still popups that cover the most important data....
Kluge
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


Michael, send me some coins before I hitman you


View Profile
August 22, 2011, 10:00:40 PM
 #7

Thanks for the update! Speaking of updates, what's the default refresh rate and is there any way to modify it?

Don't mix your coins someone said isn't legal
gressen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
August 23, 2011, 11:52:55 AM
 #8

Can we get the voice to read one more decimal place (i.e.: 10.13 instead of 10.1)? Or can there be such setting?

Or even better yet, can you make it read as many digits as in 'audio' parameter?
aq
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


View Profile
August 23, 2011, 12:56:18 PM
 #9

That said, I have an, IMO important, feature request:
Mtgoxlive.com is very misleading using the default settings. While the real market depth looks more like in your screenshot, it scales both sides independently in the default view. That is very unlucky choice for the default view, because it suggests a very misleading market state, and a single graph where the scale changes in the middle is just counter intuitive. It would be best to add a dollar based single market axis and make this the default view. Why? Because this is how it is being viewed in reality anyway, and so one could see how much fiat is involved on both sides.

I've made a change related to this.  It will always plot both lines on the same BTC axis but now I show a more accurate USD axis on the right.  So you get a realistic market view at the same time as being able to eyeball dollar amounts.

Excellent work! Very much appreciated! I really like this solution, clean easy and intuitive.
Thank you!
Trader Steve
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 725


"How do you eat an elephant? One bit at a time..."


View Profile
August 23, 2011, 01:59:34 PM
 #10

Can we get the voice to read one more decimal place (i.e.: 10.13 instead of 10.1)? Or can there be such setting?

Or even better yet, can you make it read as many digits as in 'audio' parameter?

+ 1
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!