cygan
Legendary
Activity: 3346
Merit: 8864
Crypto Swap Exchange
|
|
March 05, 2020, 07:28:51 AM |
|
Witam wszystkich Witam witam i o nastroje pytam Altsezon wydaje się rozpoczynać, oby dał zarobić jak w 2017. witam was oboje tutaj na forum kryptoszalencow
|
|
|
|
Lisam023
Newbie
Activity: 54
Merit: 0
|
|
April 18, 2020, 06:31:07 PM |
|
Hej, ja nie jestem nowa na forum ale wcześniej nie pisałam w polskiej wersji forum bitcointalk.org. Od 3 lat związana z krypto, również zawodowo od niedawna zaangażowana w blog marketingowy http://newbrands.pl/
|
|
|
|
wwzsocki
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1731
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!!
|
|
April 18, 2020, 06:40:00 PM |
|
Hej, ja nie jestem nowa na forum ale wcześniej nie pisałam w polskiej wersji forum...
Bardzo mi miło Cię przewitać Lisam023 w imieniu całej społeczności polskojęzycznych kryptoentuzjastów. Jest nas tu bardzo mało na naszym lokalnym podwórku, więc każdy nowy kryptomaniak bardzo cieszy, a w szczególności kobieta. Mam nadzieję, że niedługo razem będziemy dyskutowali zawiłości świata krypto i już się cieszę na tą myśl. Pozdrawiam. PS Z tego co widzę, ten blog, to dopiero początek przygody i może warto pomysleć o zmianie profilu na kryptowaluty, lub chociaż rozszerzenie go o zagadnienia związane z krypto? Jak widzę strona "Design", jest jeszcze całkiem pusta, więc miejsce jest . Radzę zupełnią ją zamknąć, bo takie puste czy niedokończone strony, to zła reklama dla Twojego bloga.
|
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!! | FULL PROOF OF WORK IN REAL TIME (all links, screens are shared in special Telegram group) | GUARANTEED VISIBILTY OF OUR COMMENTS | NO SHADOWBANNS ON X! (or any other Social media) | DELETED IN FIRST 24h CONTENT IS REPOSTED AGAIN! (with full delivery rapports) | ONLY REAL PEOPLE - NO BOTS (delivery of bot traffic only on request) | WORKED WITH MORE THEN 400 CLIENTS!
|
|
|
Lisam023
Newbie
Activity: 54
|
|
April 19, 2020, 10:02:34 AM |
|
Hej, ja nie jestem nowa na forum ale wcześniej nie pisałam w polskiej wersji forum...
Bardzo mi miło Cię przewitać Lisam023 w imieniu całej społeczności polskojęzycznych kryptoentuzjastów. Jest nas tu bardzo mało na naszym lokalnym podwórku, więc każdy nowy kryptomaniak bardzo cieszy, a w szczególności kobieta. Mam nadzieję, że niedługo razem będziemy dyskutowali zawiłości świata krypto i już się cieszę na tą myśl. Pozdrawiam. PS Z tego co widzę, ten blog, to dopiero początek przygody i może warto pomysleć o zmianie profilu na kryptowaluty, lub chociaż rozszerzenie go o zagadnienia związane z krypto? Jak widzę strona "Design", jest jeszcze całkiem pusta, więc miejsce jest . Radzę zupełnią ją zamknąć, bo takie puste czy niedokończone strony, to zła reklama dla Twojego bloga. Heej, dzięki za miłe powitanie. Mam zamiar przemycać wątki kryptowalutowe. A tak, blog powstał niedawno więc na dniach pojawią się artykuły, które zapełnią wszystkie podstrony! Myślę że podstrona z "technologie" będzie odpowiednia na wątki z krypto
|
|
|
|
karcz230
Newbie
Activity: 1
|
|
April 27, 2020, 10:36:25 PM |
|
Cześć, Jestem Mati i w krypto jestem od roku. Przez ten czas zdążyłem wpieprzyć się w dwa scamy za namową "znajomych". Nie straciłem dużo, więc można powiedzieć, że była to płatna nauka, która nie poszła w las. Długo tylko czytałem forum ale czas zaczać być aktywnym bo na facebooku jest przesiąknięcie gównem
|
|
|
|
cygan
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
April 28, 2020, 09:53:30 AM Last edit: April 28, 2020, 10:30:53 AM by cygan |
|
Cześć, Jestem Mati i w krypto jestem od roku. Przez ten czas zdążyłem wpieprzyć się w dwa scamy za namową "znajomych". Nie straciłem dużo, więc można powiedzieć, że była to płatna nauka, która nie poszła w las. Długo tylko czytałem forum ale czas zaczać być aktywnym bo na facebooku jest przesiąknięcie gównem witaj karcz230! mozna sie dowiedziec jakie to te dwa scamy byly? i ze teraz zaczynasz byc aktywnym tutaj w forum a nie dalej w fb to jest bardzo dobra decyzja te scamy byly prawdobodobnie przes fb zlapane, racja?
|
|
|
|
malevolent
can into space
Legendary
Activity: 3472
Merit: 1724
|
|
April 28, 2020, 10:05:03 AM |
|
te scamy byly prawdobodobnie przes fb zlapane, racja?
Znajomi pewnie się przez fb lub inny portal społecznościowy nabrali, a potem kolegę zachęcili, bo to pewnie jakaś piramida finansowa była. Raz na jakiś czas dostaje telefony czy opłaca się wchodzić w kryptowaluty, w 2/3 przypadków muszę odciągać ludzi od inwestowania w różne piramidki, często reklamowane na fb.
|
Signature space available for rent.
|
|
|
kredytdobry
Newbie
Activity: 2
|
|
April 28, 2020, 08:18:47 PM |
|
Cześć bardzo się cieszę, że również dołączyłem do społeczności na forum.
|
|
|
|
elperson
Newbie
Activity: 4
|
|
May 15, 2020, 08:27:07 AM |
|
Dzieńdobry też sie witam nowy jestem.
|
|
|
|
darkpoison91
Newbie
Activity: 6
|
|
June 18, 2020, 12:32:40 PM |
|
Hej wszystkim
|
|
|
|
karolkrawczyk
Newbie
Activity: 3
|
|
June 18, 2020, 01:06:26 PM |
|
to i ja sie przywitam
|
|
|
|
cygan
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
June 18, 2020, 01:26:11 PM |
|
Dzieńdobry też sie witam nowy jestem.
Hej wszystkim to i ja sie przywitam witajcie wam
|
|
|
|
camptonbabe
Newbie
Activity: 3
|
|
June 18, 2020, 04:45:22 PM |
|
hejo! ja tak skromnie o sobie, dopiero zaczynam moją przygodę z krypto, ale mam nadzieję, że wiedza przybędzie bardzo szybko, tym bardziej tutaj, a nie na fejsbuku, który już zbiera wszystkie treści, i nie wiadomo które są prawdziwe, które nie zauważyłem, że forumowa społeczność jest ciekawsza
|
|
|
|
SupraSummus
Newbie
Activity: 2
|
|
June 25, 2020, 05:37:12 AM |
|
Siema jestem Polak w Ameryce.
Jebac PIS i Trump.
Peace.
|
|
|
|
wwzsocki
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1731
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!!
|
|
June 26, 2020, 05:18:50 PM Last edit: July 29, 2020, 09:02:50 PM by wwzsocki |
|
hejo!...
Siema...
Witam Was serdecznie na Bitcointalk, a przede wszystkim na naszym lokalu. Mam nadzieję, że na tym Wasz udział się nie skończy , więc zapraszam do dyskusji lub zadawania pytań, jeżeli jest taka potrzeba. Wątków jest tyle, że bez problemu każdy coś dla siebie znajdzie, nawet, jeżeli kompletnie nic nie wie o kryptowalutach.
|
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!! | FULL PROOF OF WORK IN REAL TIME (all links, screens are shared in special Telegram group) | GUARANTEED VISIBILTY OF OUR COMMENTS | NO SHADOWBANNS ON X! (or any other Social media) | DELETED IN FIRST 24h CONTENT IS REPOSTED AGAIN! (with full delivery rapports) | ONLY REAL PEOPLE - NO BOTS (delivery of bot traffic only on request) | WORKED WITH MORE THEN 400 CLIENTS!
|
|
|
PawGo
Legendary
Activity: 952
Merit: 1385
|
|
July 24, 2020, 08:42:21 AM |
|
Dzień dobry!
|
|
|
|
Scarllet
Newbie
Activity: 9
Merit: 2
|
|
July 29, 2020, 08:04:31 PM |
|
Witam wszystkich
|
|
|
|
Dudek
Newbie
Activity: 20
|
|
August 06, 2020, 08:50:45 AM |
|
Witam Wszystkich, Jestem na forum już jakiś czas aczkolwiek moja aktywność jest praktycznie zerowa ... i to mam nadzieję poprawić. I od razu mam pytanie, jakiś czas temu zacząłem kopać na swoim GPU ciekawego altcoina (moja subiektywna opinia), chciałbym zachęcić górników żeby wspomogli zdecentralizować sieć. Czy moge założyć wątek na Local>Polski? Czy podpiąć się gdzieś indziej? Czytałem regulamin i i tak jestem w kropce. Pozdrawiam, Dudek
|
|
|
|
Rath_
aka BitCryptex
Legendary
Activity: 1876
Merit: 3139
|
|
August 06, 2020, 09:36:42 AM |
|
I od razu mam pytanie, jakiś czas temu zacząłem kopać na swoim GPU ciekawego altcoina (moja subiektywna opinia), chciałbym zachęcić górników żeby wspomogli zdecentralizować sieć. Czy moge założyć wątek na Local>Polski? Czy podpiąć się gdzieś indziej?
Cześć! Myślę, że najlepszym wyborem będzie Local > Polski > Alternatywne kryptowaluty. Przejrzyj ten dział zanim założysz swój temat. Być może ktoś już pisał o tym altcoinie.
|
|
|
|
adamvp
|
|
September 15, 2020, 08:51:04 PM |
|
Witam po przerwie Szanowne Panie i Szanownych Panów
|
I am looking for signature campaign pm me