Rafalqoop
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
March 12, 2023, 03:00:58 AM |
|
Siemanko wszystkim
|
|
|
|
hexan123
Newbie
Activity: 22
|
|
March 12, 2023, 03:15:26 PM |
|
.
|
|
|
|
wwzsocki
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1731
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!!
|
|
March 14, 2023, 12:41:48 AM |
|
Siemanko wszystkim
Witamy i zapraszamy do dyskusji i zadawania pytan jezeli jakieś masz, bardzo chętnie pomożemy, a na początek zapraszam do poczytania naszych wypocin, dobre na sen
|
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!! | FULL PROOF OF WORK IN REAL TIME (all links, screens are shared in special Telegram group) | GUARANTEED VISIBILTY OF OUR COMMENTS | NO SHADOWBANNS ON X! (or any other Social media) | DELETED IN FIRST 24h CONTENT IS REPOSTED AGAIN! (with full delivery rapports) | ONLY REAL PEOPLE - NO BOTS (delivery of bot traffic only on request) | WORKED WITH MORE THEN 400 CLIENTS!
|
|
|
kryniu
Newbie
Activity: 2
|
|
May 27, 2023, 06:53:44 PM |
|
Czesc wszystkim
|
|
|
|
YOUR_BALANCE
Newbie
Activity: 19
Merit: 1
|
|
August 16, 2023, 07:36:02 PM |
|
Cześć. W lokacji "Polska" na forum nie widzę działów z ofertami wymiany kryptowalut. Czy można zakładać tematy na forum giełdy kryptowalut w polskiej lokalizacji?
|
|
|
|
Tytanowy Janusz
Legendary
Activity: 2156
Merit: 1622
|
|
August 17, 2023, 05:28:04 AM |
|
Cześć. W lokacji "Polska" na forum nie widzę działów z ofertami wymiany kryptowalut. Czy można zakładać tematy na forum giełdy kryptowalut w polskiej lokalizacji?
Witam Z tego co wiem, to nie ma przepistu, który by zabraniał tworzenia takich wątków. Tylko jak masz nowe konto bez histori zrealizowanych transkacji lub nawet historii postów to nie licz, że ktoś wyśle jako pierwszy a próby namawiania na to będą mile widziane. Zostaje wysłanie jako pierwszy albo korzystanie z escrow
|
|
|
|
YOUR_BALANCE
Newbie
Activity: 19
|
|
August 19, 2023, 08:09:21 PM |
|
Dziękuję za odpowiedź, szanowny pan. Chcę osobiście wymienić pieniądze na gotówkę w Warszawie.
|
|
|
|
Tytanowy Janusz
Legendary
|
|
August 20, 2023, 06:46:17 AM |
|
Dziękuję za odpowiedź, szanowny pan. Chcę osobiście wymienić pieniądze na gotówkę w Warszawie.
Pieniądze na gotówkę ? Polecam zatem wymienić się przy użyciu swojej prawej ręki ze swoją lewą ręką Jeśli chodzi o wymiany gotówki na krypto, to w warszawie są dziesiątki bitomatów bez KYC. Moim zdaniem to najlepsza opcja na zachowanie anonimowości i jednocześnie bezpieczeństwa, że nie dostanie się kosy w brzuch za 5000 zł. jeśli zależy ci na wymienia P2P, to załuż osobny wątek i opisz warunki.
|
|
|
|
wwzsocki
Legendary
|
|
August 31, 2023, 09:28:28 PM |
|
Pieniądze na gotówkę ? Polecam zatem wymienić się przy użyciu swojej prawej ręki ze swoją lewą ręką ... google tłumacz - nadal potrafi walnąć takiego babola, w czasach AI pewnie bedzie to coraz rzadsze i juz nie rozpozna sie tego tak łatwo
|
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!! | FULL PROOF OF WORK IN REAL TIME (all links, screens are shared in special Telegram group) | GUARANTEED VISIBILTY OF OUR COMMENTS | NO SHADOWBANNS ON X! (or any other Social media) | DELETED IN FIRST 24h CONTENT IS REPOSTED AGAIN! (with full delivery rapports) | ONLY REAL PEOPLE - NO BOTS (delivery of bot traffic only on request) | WORKED WITH MORE THEN 400 CLIENTS!
|
|
|
Tytanowy Janusz
Legendary
|
|
September 01, 2023, 08:10:24 AM |
|
google tłumacz - nadal potrafi walnąć takiego babola, w czasach AI pewnie bedzie to coraz rzadsze i juz nie rozpozna sie tego tak łatwo
Oj jeszcze długa droga, nawet jeśli nie będzie ewidentnych błędów. Powiem ci, że jak posiedzisz z chatemGPT kilka tygodni, to po szyku wypowiedzi poznajesz, że to bot. Nie tylko ja tak mam Nieraz czytam jakiś nowy wątek na bitcointalk i szyk zdań brzmi mi dziwnie znajomo. Dobrze napisany artykuł na całą stronę A4. Czytam komentarze i mam racje. Jeden z komentujących wrzucił tytuł postu do chataGPT i wygenerował mu słowo w słowo tekst z posta.
|
|
|
|
Martinez88
Newbie
Activity: 8
|
|
February 09, 2024, 03:30:56 AM |
|
Siemanko Przeglądałem forum przez wiele lat ale nigdy nie miałem potrzeby ani czasu na takie przyjemności pomimo styczności z kryptowalutami od dekady. Aktualnie mam zdecydowanie więcej wolnego więc czemu nie ! witam wszystkich
|
|
|
|
cygan
Legendary
Activity: 3332
Merit: 8855
Crypto Swap Exchange
|
|
February 09, 2024, 10:01:06 AM |
|
Siemanko ✂
witaj! miło widzieć, że znowu coś się tutaj dzieje i że dołączają do nas nowi użytkownicy, którzy nie tylko czytają nasze posty w ukryciu, ale także chcą dołączyć do dyskusji i tchnąć więcej życia na naszym podwórku.
|
|
|
|
wwzsocki
Legendary
|
|
February 29, 2024, 01:52:24 AM |
|
Przeglądałem forum przez wiele lat ale nigdy nie miałem potrzeby ani czasu na takie przyjemności pomimo styczności z kryptowalutami od dekady. Aktualnie mam zdecydowanie więcej wolnego więc czemu nie ! witam wszystkich potrzeba nam świeżej krwi więc super jeżeli znajdziesz czas żeby popisać troche, wielu forumowiczów podobnie od wielu lat w krypto witam na forum
|
|
|
|
Michal81
Newbie
Activity: 4
|
|
April 04, 2024, 08:45:30 PM |
|
Witam wszystkich w Polsce i na świecie. Jestem Michał mam 43 lata. Jestem początkujący. Szukam kontaktów (realnych i wirtualnych), znajomości z ludźmi, którzy znają świat crypto. Interesuje mnie tworzenie własnych moment, kierunek stały. Z góry dziękuje za Wasz czas i cierpliwość. Miłego dnia i z wyrazami szacunku.
|
|
|
|
|