Şimdi şu şekilde düşünelim.Normal birşekilde denk geldim bu siteye girdim buraya giren insanları sitede tutabilmek için yöntemler bulmalısınız.Ben bu siteye girdiysem birşekilde airdroplar hakkında 3 aşağı 5 yukarı bi bilgim vardır.Belli başlı airdrop takibi sitelerinde vakit geçirmişimdir.Yani sitenizin tutması için rakiplerinizin yaptıklarının bir fazlasını yapmak gibi.Bunlar ne olabilir bir düşünelim.
Sitenizde yer verdiğiniz airdropların ekibi ile iletişime geçip gerçekleştirecekleri güncellemelerden haberdar olun ve bunları sitenizde telegram , twitter gibi sayfalarınızda aktif ve hızlı birşekilde paylaşın.
Airdrop ekibi ile görüşün sitenizin kullanıcılarına + faydalar sağlamak amacı ile kampanyalar düzenlemesini sağlayın bunun karşılığında özel reklam alanları oluşturup buralarda paylaşabilirsiniz.
Paylaştığınız airdropları inceleyin ufak da olsa bir fikriniz olsun ve paylaşırken editörün yorumu şeklinde bilgi verin.Misal ethereumun airdrop yapacağı tuttu ve siz incelediniz güzel bir bilgi verdiniz editör yorumunda.Bazı arkadaşlar okumadan etmeden direk sadece telegram katılır bazıları twitter .Para gelsinde 100 başvururum 10 u tutar ancak bu arkadaşlar baktı sizin yorumunuzu inceledi mantıklı buldu ve dediki sadece telegram değil diğerlerinede katıldı 10 ethereum kazanacakken 100 kazandı eee sonra ethereum bu noktaya geldi ne olacak bu arkadaşlar artık 10 dakika da bir sayfanızda bitecek var mı yeni güzel airdrop var mı girelim kazandılar ya arkadaşını dürtecek diyecek bak bu site böyle böyle.
Velhasılı kelam airdrop bilgilendirme sitesinde sadece airdropları paylaşarak 100 kullanıcıya hitap edersiniz ancak kullanıcıyı memnun etmek isteyerek işi layıkıyla yaparsanız artık size gelen mesajlara maillere cevap veremeyecek hale gelirsiniz.
Baya uzunca yazdım ancak güzel bir alıntı ile bitireyim bu postumu :
martin luther king demiş ki: "eğer sizden sokakları süpürmeniz istenirse, michelangelo'nun resim yaptığı, beethoven'ın beste yaptığı veya shakespeare'in şiir yazdığı gibi süpürün. o kadar güzel süpürün ki gökteki ve yerdeki herkes durup 'burada işini çok iyi yapan biri, dünyanın en iyi çöpçüsü yaşıyormuş.' desin"