|
daniweb (OP)
|
 |
May 17, 2018, 06:33:03 AM |
|
|
|
|
|
|
|
daniweb (OP)
|
 |
May 17, 2018, 06:33:43 AM Last edit: May 17, 2018, 05:07:09 PM by daniweb |
|
|
|
|
|
|
|
daniweb (OP)
|
 |
May 17, 2018, 06:33:59 AM |
|
Rezervat
|
|
|
|
|
|
daniweb (OP)
|
 |
July 06, 2018, 09:27:08 AM |
|
Fii parte a calatoriei noastre pentru a crea un ecosistem de continut mai plasmuitor si mai transparent. Aflati mai multe despre MEDIA Protocol. Adresati intrebarile echipei. Alaturati-va conversatiei pe grupul de Telegram! Urmarti-ne si pe retelele de socializare MEDIA Protocol on Facebook & Twitter as well! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniweb (OP)
|
 |
July 06, 2018, 09:41:34 AM |
|
|
|
|
|
|
|
daniweb (OP)
|
 |
July 06, 2018, 09:45:33 AM |
|
Vesti bune Comunitate MEDIA Protocol! Bazat pe Blockchain, MEDIA Protocol este profund angajat in transparenta si integritatea datelor. Aflati mai multe in noul brand Urmariti-ne pe TwitterPartea a 3-a MEDIA Protocol programului educational care va invata cum se utilizati tehnologia Blockchain pentru a crea date verificabile si transparente.  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniweb (OP)
|
 |
July 10, 2018, 09:27:13 AM |
|
Buna, comunitate MEDIA Protocol! Iata un mic sumar pe care sa ne asteptam in urmatoarele saptamani!  "Dupa aproape trei saptamani si cat mai multe continente, acum ne vom concentra pe tranzactiile pentru semnare si productie pentru livrared" - James Tabor, CEO al Protocolului MEDIA
|
|
|
|
|
|
daniweb (OP)
|
 |
July 10, 2018, 09:43:38 AM |
|
Buna ziua tuturor, dorim sa va multumim pentru sprijinul dat la Media Protocol!  Suntem mandri sa va anuntam sprijinul Media Protocol la Digital Future Council. Digital Future Council este un forum educational in care liderii creativi si tehnologiile se pot uni. Media Protocol se va alatura lansarii Consiliului de la Cannes in iunie. Consultati acest articol pentru mai multe informatii.
|
|
|
|
|
|
daniweb (OP)
|
 |
July 10, 2018, 09:47:44 AM |
|
Draga comunitate, Suntem incantati sa va impartasim aceasta veste interesanta! 👇👇 Lansarea Digital Future Council a castigat ieri o acoperire serioasa a presei, inclusiv acest articol in Forbes. MEDIA PROTOCOL este mandru ca este asociat cu o astfel de initiativa de gandire in perspectiva. Cititi articolul Forbes aici: https://bit.ly/2I9d6JxNu uitati sa va alaturati comunitatii noastre de Telegram pentru actualizari 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniweb (OP)
|
 |
July 10, 2018, 10:35:19 AM |
|
Media Protocol este mandru sa fie printre membrii fondatori al DigitalFutureC reunind mass-media si tehnologie Afla mai multe aici
|
|
|
|
|
|
daniweb (OP)
|
 |
July 10, 2018, 12:48:29 PM |
|
👨🏻💻 Buna tuturor din Comunitatea MEDIA Protocol! 👨🏻💻 Doriti sa aflati ce a scris @100xICOs pe Medium intr-o recensie despre proiectul nostru? Pentru orice indoieli si intrebari ce puteti avea, simtiti-va mereu liberi sa va alaturati Grupului pe Telegram! Moderatorii AmaZix vor fi intotdeauna disponibili sa va ajute 24/7!
|
|
|
|
|
|
daniweb (OP)
|
 |
July 10, 2018, 12:53:37 PM |
|
MEDIA Protocol a dezvoltat o retea de experti extrem de puternica si capabila, cu o echipa de patru persoane, la nivel-ul C, cu multi profesionisti in dezvoltare si operatiuni, si sase consilieri extrem de inzestrati, informati. Citiți acest Articol Medium, Media Protocol Revizuire — Parta 2a: Echipa de Bord & Consilieri aflati mai multe despre echipa si fundamentul si reputatia lor foarte extinsa :-)
|
|
|
|
|
|
daniweb (OP)
|
 |
July 10, 2018, 12:57:39 PM |
|
👨🏻💻 Buna tuturor din nou Comunitate MEDIA Protocol! 👨🏻💻 Este timpul pentru revizia numarul 3 din partea lui @100xICOs! Puteti sa o vedeti pe blog-ul Medium.  Pentru orice indoieli si intrebari ce puteti avea, simtiti-va mereu liberi sa va alaturati Grupului pe Telegram! Moderatorii AmaZix vor fi intotdeauna disponibili sa va ajute 24/7!
|
|
|
|
|
|