Debit kartların büyük çoğunluğu Wavecrest (Wavecrest'ide anlaşmalı olduğu firma patlattı) yüzünden patladı. Forumun yabancı kısmında bir liste var. Sizinde belirttiğiniz Aralık 2017 - Ocak 2018 ayında başlayan furya ile sırayla patladılar.Mayıs 2018 itibari ile çoğu iptal yeni arayışlarda. Ancak Eylül gibi firmaların görüşmeleri çoğunlukla olumlu olacağının ve durumun düzelmeye başlayacağını umuyorum.
Şu an Türk vatandaşı olarak herhangi bir kripto para debit kartı kullanabilmen mümkün değil...
Şu an sadece
Türk vatandaşı olarak debit kartımla $ ve € olarak çekim yapabilmekteyim. Ancak tek işlemde withdraw limiti Türkiye'de çok düşük olduğu için çanları çaldırmadan azar azar çekiyorum. Normal alışverişlerde kart çekimlerinde herhangi bir problem yok. Limitte tatminkar, aylık alışverişimin çoğunu oradan yapıyorum. Türk internet sitelerinde yurtdışı kart olduğu için çalışmıyor. Kart firmasının adını yazmak istemiyorum. Zaten bir elin parmakları kadar, ararsanız bulursunuz. Yazmamamın sebebi sinek gibi doluşup firmadaki olan "TÜRK" profili üyelik bile alma! kısmını geciktirmek
Unutmadan ilave edeyim. HashCard'dan uzak durun. Epeydir takip ediyorum. SCAM gibi! değilse mesajımı düzenlerim.