Bitcoin Forum
December 04, 2016, 06:19:06 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: I can't seem to get it to work, help please!  (Read 417 times)
Deceptio85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
August 24, 2011, 09:32:14 AM
 #1

Hi Bitcoiners,

I tried to install bitcoin mining on my setup using this walkthrough http://www.newslobster.com/random/how-to-get-started-using-your-gpu-to-mine-for-bitcoins-on-windows.
I downloaded the Bitcoin and downloaded all the blocks, then I wanted to start mining but I can only select my CPU on the GUIMiner.. Huh
I installed the latest Drivers and ATI APP SDK.
I've got an AMD Radeon HD 6950 Series card..
Also even when i tried solo mining on my CPU it gave me errors ''Problems communicating with bitcoin RPC 0 2'' etc.. Huh

Any help is much appreciated!
1480832346
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480832346

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480832346
Reply with quote  #2

1480832346
Report to moderator
"Governments are good at cutting off the heads of a centrally controlled networks like Napster, but pure P2P networks like Gnutella and Tor seem to be holding their own." -- Satoshi
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480832346
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480832346

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480832346
Reply with quote  #2

1480832346
Report to moderator
1480832346
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480832346

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480832346
Reply with quote  #2

1480832346
Report to moderator
1480832346
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480832346

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480832346
Reply with quote  #2

1480832346
Report to moderator
blacbe
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
August 24, 2011, 10:19:51 AM
 #2

make sure opencl is installed you can check it with gpu caps viewer
Deceptio85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
August 24, 2011, 11:03:27 AM
 #3

make sure opencl is installed you can check it with gpu caps viewer

http://img94.imageshack.us/img94/7726/capsviewer.jpg

Does this help?
BookLover
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 535


^Bitcoin Library of Congress.


View Profile
August 24, 2011, 01:37:53 PM
 #4

Not sure how to fix your hidden GPU problem, was your monitor plugged into the 6950 when you booted the computer?  If you do get it to see the GPU you should mine on a pool because it would be almost impossible to find a block mining solo with one 6950.

Amanda
Member
**
Offline Offline

Activity: 80



View Profile
August 24, 2011, 03:23:59 PM
 #5

I assume you've already rebooted? Try to reinstall guiminer. When I had this problems I simply reinstalled Guiminer and it showed my GPU.

1Ea1oNDVmTUd657ncDPX69XYzVHJdTjgzL
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!