Bitcoin Forum
December 08, 2016, 08:27:49 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Need some help with CGminer, please... [resolved]  (Read 18534 times)
cotelio
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
August 26, 2011, 05:11:41 PM
 #21

http://i255.photobucket.com/albums/hh122/Amideo/Capture.jpg

That's what I got with the verbose flag.

try --gpu-threads 1 (or -g 1) as an extra argument.

Looks like your card cannot start a second thread

No diffrence...
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481228869
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481228869

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481228869
Reply with quote  #2

1481228869
Report to moderator
1481228869
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481228869

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481228869
Reply with quote  #2

1481228869
Report to moderator
1481228869
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481228869

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481228869
Reply with quote  #2

1481228869
Report to moderator
MadHacker
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile
August 26, 2011, 08:28:45 PM
 #22

although i don't get it to crash on my machine...
sometimes it just starts then closes immediately.
i have a file that is generated in my CGMiner dir called 'phatk110816Caymanbitalignv2w128long4.bin'
i find if i delete that file.. then the miner starts back up again and runs.
perhaps this will help
cotelio
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
August 26, 2011, 11:38:48 PM
 #23

although i don't get it to crash on my machine...
sometimes it just starts then closes immediately.
i have a file that is generated in my CGMiner dir called 'phatk110816Caymanbitalignv2w128long4.bin'
i find if i delete that file.. then the miner starts back up again and runs.
perhaps this will help

You are a god. Thank you SO much. Now I can finally mine without everything being all sluggish. <3

Also, thank you to who told me to add -g 1. It worked once I deleted the file, but broke again when I removed that command. So that piece of advice helped too. n.n;;
BookLover
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 535


^Bitcoin Library of Congress.


View Profile
August 27, 2011, 12:03:08 AM
 #24

although i don't get it to crash on my machine...
sometimes it just starts then closes immediately.
i have a file that is generated in my CGMiner dir called 'phatk110816Caymanbitalignv2w128long4.bin'
i find if i delete that file.. then the miner starts back up again and runs.
perhaps this will help
Can you provide a like as to where you got this information?  I would like to know what's wrong, how this works, and why it works.

Thanks,
BookLover

cotelio
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
August 27, 2011, 12:09:21 AM
 #25

although i don't get it to crash on my machine...
sometimes it just starts then closes immediately.
i have a file that is generated in my CGMiner dir called 'phatk110816Caymanbitalignv2w128long4.bin'
i find if i delete that file.. then the miner starts back up again and runs.
perhaps this will help
Can you provide a like as to where you got this information?  I would like to know what's wrong, how this works, and why it works.

Thanks,
BookLover

If it helps, for me the file was poclbm110817ATI RV770v2w128long4.bin

My uneducated guess is that it's somehow saving the settings that don't work for the system and make the program crash/close. =shrugs=
xpman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
May 02, 2013, 06:06:08 PM
 #26

I had this problem and it was driving me crazy.

Finally I figured it out - download then run the AMD Catalyst Un-install Utility.  Then clean install your drivers, and it finally stops crashing.  Catalyst 13.3 seemed to be causing me problems, so I tried with 12.8 and finally everything worked.
Blisk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 312


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:08:16 PM
 #27

I have also problems with crashing cgminer.exe on radeon hd 6670.

go4gonzo
Member
**
Offline Offline

Activity: 63



View Profile
May 10, 2013, 11:11:13 PM
 #28

I had this problem and it was driving me crazy.

Finally I figured it out - download then run the AMD Catalyst Un-install Utility.  Then clean install your drivers, and it finally stops crashing.  Catalyst 13.3 seemed to be causing me problems, so I tried with 12.8 and finally everything worked.

Followed your instructions and worked perfectly after installing 12.8 everything is running smoothly. Thanks for your help.

BTC-1Jkso6spDBD8z1Wn8ipwBzc8D237irJCSm
bitpop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932


https://keybase.io/bitpop


View Profile WWW
May 17, 2013, 10:23:01 PM
 #29

Does anyone know how to make the cgminer window bigger?

Reputation  |  PGP  |  DigitalOcean  |  OpenVPN 2GB Free  |  TorGuard  |  Ethereum Classic
Bitcoin: 3DSh6AnmvBpDJFUz2mnLirMLmTMcFs9nDm
Bitmessage: BM-2cXN9j8NFT2n1FxDVQ6HQq4D4MZuuaBFyb
Blisk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 312


View Profile WWW
May 18, 2013, 06:26:36 AM
 #30

I had this problem and it was driving me crazy.

Finally I figured it out - download then run the AMD Catalyst Un-install Utility.  Then clean install your drivers, and it finally stops crashing.  Catalyst 13.3 seemed to be causing me problems, so I tried with 12.8 and finally everything worked.
this worked for me too

Blisk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 312


View Profile WWW
May 18, 2013, 06:27:26 AM
 #31

Does anyone know how to make the cgminer window bigger?
right click on left top at window -> properties -> fonts
and make fonts biggest you can

Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!