M.Terzi
|
|
May 24, 2018, 07:39:13 AM |
|
İsmini beğendim bu coinin Hocam yoksa bu tokeni sen mi çıkardın da millete gönderdin Gülümsettin.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1904
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
May 24, 2018, 10:49:02 AM |
|
Satmak isteyen varsa MCT'lerinizi alabilirim.
İletişim: Özel mesaj ve Skype: abdozkurt
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
denetci
|
|
May 24, 2018, 12:26:35 PM |
|
bilgilendirme için teşekkür ediyorum. cüzdana atıp bıraktığım için neoları takip etmiyordum. bana da gelmiş bir miktar başlığın sayesinde öğrendim.
|
|
|
|
zokora
|
|
May 24, 2018, 08:35:16 PM |
|
bu token ile ilgili bilgi varmı? Neo tokenleri her zaman çok kazandırmıştır, bu da Ontology gibi para eder umarım
|
|
|
|
Sakaleyn_40
|
|
May 24, 2018, 08:50:41 PM |
|
Total supply 580 milyonmuş. Ontology nin neredeyse yarısı kadar. MCT de gün gelir iyi para eder diye düşünüuyorum. Redditte yazılanlara bakılırsa geleceği var. 3000 MCT de bana gelmiş. Bakalımm 2018 sonuna neler değişecek.
|
|
|
|
alikaya58
|
|
May 25, 2018, 12:36:35 AM |
|
Banada gelmiş 6 k kadar para yapar mı yapmaz mı bılmıyorum arkasında kım var kım yok resmı twitterları yok sahıplerı kım bunların borsaya gırecegınden emın degılım almak ısteyen vrmı .d
|
|
|
|
alikaya58
|
|
May 25, 2018, 11:57:51 AM |
|
Satmak isteyen varsa MCT'lerinizi alabilirim.
İletişim: Özel mesaj ve Skype: abdozkurt
Gayet guvenılır birisi karşılıklı alışverısı yaptık herhangi bir sıkıntı yok teşekkürler
|
|
|
|
Baneful3458
Member
Activity: 370
Merit: 10
|
|
May 25, 2018, 12:23:40 PM |
|
Arkadaslar kimseye satmayin gelenleri, Millet suan ucuzdan topluyor ancak ilerde suan satanlarin hepsi pisman olucak.
|
|
|
|
Xexen4
|
|
May 25, 2018, 03:14:37 PM |
|
Arkadaslar kimseye satmayin gelenleri, Millet suan ucuzdan topluyor ancak ilerde suan satanlarin hepsi pisman olucak.
birçok coinde de tam tersi durum oluşabiliyor, borsaya girmeden büyük hype oluşuyor borsaya girdiği ilk günü zirvede kapatıp dibi boylayan onlarca coinler geldi geçti. piyasadan toplama işi risklidir, çok da kazandırabilir. hepsini de kaybettirebilir.
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
May 29, 2018, 06:23:17 PM |
|
nep8 güncellemeleri geldiğinde mct Switcheo Networkde listelenecekmiş. hmmmm nep8 hmmm hımmmmmm çıkaramadım.
|
|
|
|
googlemi
Member
Activity: 152
|
|
May 29, 2018, 06:43:22 PM |
|
Arkadaşlar bende de 1000 tane var mct tokenden bu şu anda ne kadar para ediyor cüzdanıma ekledim. Bunu nerden satarız satmak mantıklı mı yoksa kalması daha mı hayırlı olur bilgi verebilir misiniz? Birde token tanesi ne kadar ediyor bunları nereden öğrenebilirim şimdiden teşekkür ederim cevaplayan arkadaşlara.
|
|
|
|
Baneful3458
Member
Activity: 370
|
|
May 29, 2018, 06:56:40 PM |
|
Arkadaşlar bende de 1000 tane var mct tokenden bu şu anda ne kadar para ediyor cüzdanıma ekledim. Bunu nerden satarız satmak mantıklı mı yoksa kalması daha mı hayırlı olur bilgi verebilir misiniz? Birde token tanesi ne kadar ediyor bunları nereden öğrenebilirim şimdiden teşekkür ederim cevaplayan arkadaşlara. suan yaklasik oalrak 1000 tanesini 1 neo ya (2 verenlerde var ) topluyorlar , suan daha bir fiyati belli degil ancak 0.1 lerden ciksa takindan yenmez. Belki yeni ont olucak bilemeyiz , ama benim tavsiyem elde tutmak cok daha iyi.Cünki suan asiri derecede toplamak istiyorlar bu coini , bu toplayan insanlar , bu coin boraya girdiginde neden ucuza satsinlar ki ?
|
|
|
|
Bthd
Legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
|
|
June 05, 2018, 09:57:44 PM |
|
Küçük bir parça da bende var kesinlikle satmayı düşünmüyorum zaten yoktan geldi en kötü yoka gider. 400 dolar gibi beklentiler var 1000 tanesi için redditte.
|
|
|
|
Sakaleyn_40
|
|
June 05, 2018, 10:32:18 PM |
|
Anlamadığım MCT ye neden bu kadar ilgi var. İcosu bile yapılmadı. Her yerde millet almak için yazıyor. Telegram gruplaırnda, redditte, forumlarda, özelden yazanlar.. Bu şekilde talep olması bile borsaya girince fiyatının fırlamasına sebeptir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
tokrat
Member
Activity: 172
Merit: 15
|
|
June 05, 2018, 10:37:21 PM |
|
neonun airdropları güzel para kazandırıyor gerçi şuara airdroplar dahil piyasada para kazanmak güç ama olsun para paradır sonuçta ama airdropları bozmucaksın aga kazandınmı bekletçen ben bunu öğrendim
|
|
|
|
snykutlug
Member
Activity: 448
Merit: 17
|
|
June 05, 2018, 10:42:09 PM |
|
Cüzdanda 0 neo var ama banada gelmiş şans ilk defa yüzümüze güldü hayret bişeyler olucak galiba yada giricek sağlam bi yerden normalde sıfır şans olur
|
|
|
|
yns1903
|
|
June 05, 2018, 11:14:58 PM |
|
neotracker.io cüzdanında bende bir miktar nep5 token vardı ve hiçbir işlem yapmadan mct tokenler gözüküyordu. Demekki diğer cüzdanlarda ekleme yapmak gerekiyormuş.
|
|
|
|
miyav
Member
Activity: 274
Merit: 88
|
|
June 06, 2018, 06:38:41 AM |
|
@mstfprcn bir sorum olacak. Benim binance hesabımda 3 - 5 tane neo vardı zamanında aldığım. bir kaç aydır duruyordu. MCT airdroğ undan gelenleri şimdi binance mı iç etmiş oldu. hesabımda mct diye bir balance bulunmuyor çünkü. Yapılabilecek bir şey var mı?
|
|
|
|
Axmo
Newbie
Activity: 33
Merit: 0
|
|
June 06, 2018, 06:50:13 AM |
|
Şu ana kadar NEO tabanlı airdroplardan hep bir şeyler kazandım. Umarım bu da beni üzmez.
|
|
|
|
cleante
Jr. Member
Activity: 476
Merit: 2
|
|
June 06, 2018, 06:51:56 AM |
|
Teşekkürler faydalı bir paylaşım olmuş benim 1 cüzdanıma gelmiş diğerine gelmemiş ikisindede neo bulunuyor.Borsada bulunan cüzdanıma zaten hiç gelmemiş.
|
|
|
|
|