Bitcoin Forum
April 21, 2018, 06:18:29 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: How many Mhash/sec can I get out of this Graphics card?  (Read 2740 times)
Dorkslayz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 302
Merit: 250



View Profile
August 26, 2011, 09:44:21 AM
 #1

Im looking to get a Sapphire AMD Radeon HD 6870 Vapor-X and I was wondering if any other members have one and how many Mhash/sec I get get out of it.

The specs are,
900 Mhz Core,
1024MB 4200MHz GDDR5 Memory,
1120 Stream Processors.

Im probably going to be using GUIMiner (Phoenix) with it.
1524334709
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524334709

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524334709
Reply with quote  #2

1524334709
Report to moderator
1524334709
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524334709

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524334709
Reply with quote  #2

1524334709
Report to moderator
1524334709
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524334709

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524334709
Reply with quote  #2

1524334709
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1524334709
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524334709

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524334709
Reply with quote  #2

1524334709
Report to moderator
1524334709
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524334709

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524334709
Reply with quote  #2

1524334709
Report to moderator
1524334709
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524334709

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524334709
Reply with quote  #2

1524334709
Report to moderator
SuperTramp
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1031
Merit: 1000


View Profile WWW
August 26, 2011, 09:47:04 AM
 #2

Check it out.....https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison



-ST

MinCoinForum, Home Of The Best Peer2Peer Crypto-Commodity. https://www.mincoinforum.com
Only 10million To Be Made. Find out more at https://www.mincoin.us
Dorkslayz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 302
Merit: 250



View Profile
August 26, 2011, 09:56:49 AM
 #3

Ah, ok. So I can expect around 270Mhash/sec. Should I know anything else about this card before I buy?
mike678
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


View Profile
August 26, 2011, 01:59:49 PM
 #4

Ah, ok. So I can expect around 270Mhash/sec. Should I know anything else about this card before I buy?
If your willing to mess with the core clock and mem clock you could probably push it to at least 300. Depending on how good your card is it might even be able to be pushed up to 330. I would recommend against changing the voltages.
AssemblY
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 100



View Profile
August 26, 2011, 03:39:42 PM
 #5

Im looking to get a Sapphire AMD Radeon HD 6870 Vapor-X and I was wondering if any other members have one and how many Mhash/sec I get get out of it.

The specs are,
900 Mhz Core,
1024MB 4200MHz GDDR5 Memory,
1120 Stream Processors.

Im probably going to be using GUIMiner (Phoenix) with it.

Can you reach 330m/h easily, try Sapphire Trixx and follow the settings of the overclocked comparison page.

Dorkslayz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 302
Merit: 250



View Profile
August 26, 2011, 04:14:46 PM
 #6

Ah, ok.
Dorkslayz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 302
Merit: 250



View Profile
August 26, 2011, 04:28:51 PM
 #7

Im looking to get a Sapphire AMD Radeon HD 6870 Vapor-X and I was wondering if any other members have one and how many Mhash/sec I get get out of it.

The specs are,
900 Mhz Core,
1024MB 4200MHz GDDR5 Memory,
1120 Stream Processors.

Im probably going to be using GUIMiner (Phoenix) with it.

Can you reach 330m/h easily, try Sapphire Trixx and follow the settings of the overclocked comparison page.

Will that auto-overclock it on startup or will it flash the card's bios with the settings?

Will my 500w Modular PSU be ok for this card too?
Jezzz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120
Merit: 100


View Profile
August 26, 2011, 04:34:56 PM
 #8

Trixx doesn't do any flashing. But it will clock on startup
Dorkslayz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 302
Merit: 250



View Profile
August 26, 2011, 06:09:52 PM
 #9

Ah, ok.
oo-oo
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
August 26, 2011, 07:28:00 PM
 #10

And how about this http://www.eteknix.com/graphics/gigabyte-radeon-hd-6870-oc-graphics-card-review-1252/ ?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!