sammys (OP)
|
|
May 18, 2018, 08:25:26 PM |
|
Artık malum güvenlik kaygısı ile hemen hemen herkes 2fa kullanıyor . Kendim adıma konuşacak olursam bankacılıktı kripto paralardı şuydu buydu derken günde 50 den fazla kod giriyorum ve genellikle ben bu kodu daha önce girmemişmiydim ya diye takıntı haline geldi. Size de böyle olmaya başladı mı
|
|
|
|
semihbalkanli
|
|
May 18, 2018, 09:53:29 PM |
|
Sanırım hepimizin vaktinin büyük bir kısmı kod girerek geçiyor. Ben şuana kadar hiç öyle bir durum yaşamadım. Ancak, bazen bu durum sıkıcı hale geliyor Elimiz mahkum ne yapalım? GÜVENLİK ŞART
|
Buying.com Decentralized E-Commerce Network ● PRE-SALE: October 1, 2018 ●
|
|
|
kaya.parca
Newbie
Activity: 210
Merit: 0
|
|
May 18, 2018, 11:12:42 PM |
|
Maalesef piyasada oldukca cok para dondugunu goren dolandiricilar surekli alarmda ve yeni seyler bulma pesinde bu yuzden de guvenlik her zaman onemli.
|
|
|
|
burky156
|
|
May 19, 2018, 09:40:04 AM |
|
Artık malum güvenlik kaygısı ile hemen hemen herkes 2fa kullanıyor . Kendim adıma konuşacak olursam bankacılıktı kripto paralardı şuydu buydu derken günde 50 den fazla kod giriyorum ve genellikle ben bu kodu daha önce girmemişmiydim ya diye takıntı haline geldi. Size de böyle olmaya başladı mı Bana da aynısı olmuştu ve ben bunun üzerine Google Autenticatorden birkaç siteyi silmeye başladım çok doldu diye. Ancak sonra tekrar ihtiyacım oldugunda kullanamadım ve 2 siteye giris yapamıyorum su anda
|
|
|
|
BTheDevilsTattoo
Newbie
Activity: 42
|
|
May 19, 2018, 12:52:53 PM |
|
Aynısı bazen bana da oluyor kodlar sürekli değişiyor ama o kadar çok kod girmekten aynı gelmeye başlıyor
|
|
|
|
torontoavdo
Newbie
Activity: 34
|
|
May 19, 2018, 01:52:16 PM |
|
valla pıyasa dolandırıcı dolu yeterkı bırının açıgını yakalasınlar evını başına yıkarlar affetmezler dolayısıyla kullanmamak mumkun bıle degıl.
|
|
|
|
jakdanyel
Sr. Member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
|
|
May 19, 2018, 11:18:42 PM |
|
Benzer kodlar gördüğümüz için oluyor evet O kadar çok kullanıyoruz ki olması sürpriz değil bence takıntı yapmaya gerek yok boşuna.
|
| Peach BTC bitcoin | │ | Buy and Sell Bitcoin P2P | │ | . .
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | Available in EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
mariogomer
Member
Activity: 462
Merit: 10
|
|
May 20, 2018, 06:22:44 PM |
|
Güvenlik söz konusuysa çektiğimiz kod girme zahmeti çok da büyütülmemeli bence. 2fa çok akıllı bir teknoloji ve olası güvenlik sorunlarımızı minimize ettiği söylenebilir.
|
|
|
|
xxbtcxxx
Member
Activity: 322
Merit: 11
|
|
May 20, 2018, 07:59:00 PM |
|
Bir süre sonra yeter artık olmasın güvenlik demeye başladığım bir durum. Hepsi bizim güvenliğimiz için ama insanlar da yeter diyor bir süre sonra.
|
|
|
|
lightbringer14
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 2
|
|
May 20, 2018, 08:36:47 PM |
|
Henüz yeni olduğum için hevesliyim bunlardan bıkmam gibi geliyor ama bikanlari görünce acaba bende de mi olacak diyorum ve olacak gibi de görünüyor.
|
◈ HYPERQUANT ◈ Platform for Professional Asset Management (https://goo.gl/wGkw41)
|
|
|
goncalvopietro
Member
Activity: 448
Merit: 12
|
|
May 22, 2018, 03:08:34 PM |
|
Günde bu kadar çok 2fa işlemi yapmalık ne işiniz oluyor şaşırdım açıkçası ya. Ben haftada bir falan belki kullanıyorum, büyük paralarım olursa bir gün belki bana da lazım olur sürekli 2fa girmek
|
|
|
|
O.capan
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 5
|
|
May 22, 2018, 05:32:36 PM |
|
Her konuda oyle olduk hocam maalesef artik hasta gibi surekli birseyleri kontrol etmeye basladim. Hele bide onemli konularda guvenlik her zaman ust seviye de olmali.
|
|
|
|
Spack17
|
|
May 26, 2018, 02:08:50 AM |
|
İster istemez oluyor hocam. günde yüz kere kod giriyoruz artık insan bir süre sonra deliriyor cidden Ama yapacak bir şey yok riske atamayız güvenliğimizi.
|
|
|
|
whitecaramel1
Newbie
Activity: 217
|
|
May 29, 2018, 10:57:12 PM |
|
evet ya kesinlikle katılıyorum.o kadar çok dikkat edilmesi gereken şey var ki, onu kaydettim mi, bunu nereye yazdım derken her an bir hata yapıcam korksu oluyor.
|
|
|
|
Solmaz33
Newbie
Activity: 70
|
|
June 18, 2018, 09:30:18 PM |
|
Bazen gına geliyor yeni olmama rağmen. Saatlerce seçim yapıyormuşum gibi geliyor
|
|
|
|
disjointed
Newbie
Activity: 32
|
|
June 25, 2018, 11:53:18 PM |
|
sürekli benzer kodlar girildiği için bize böyle geliyor en güzeli bi defter tutmak söz unutulur yazı kalır
|
|
|
|
HecarimTR
Newbie
Activity: 56
|
|
June 26, 2018, 09:24:49 PM |
|
2fa ne oluyor araştırdım ama bulamadım ? Yani bahsettiğiniz şey ?
|
|
|
|
jednostka
|
|
June 26, 2018, 11:09:02 PM |
|
mailimi açmak istemiyorum bazen telefon onayı 2fa kodu bilmem ne, gerçekten insanı yoruyor ama güvenlik için ister 20 tane kilit olsun razıyım yapacak bişey yok
|
|
|
|
various
|
|
June 27, 2018, 07:45:08 AM |
|
Bunun olması gayet normal, sadece kod girmede değil, tekrarlanan ve birbirine benzeyen yapılan her işte de oluyor bu. Sürekli tedirgin ediyor insanı.
|
|
|
|
Bassakkk7
Newbie
Activity: 57
|
|
June 27, 2018, 09:05:01 AM |
|
oluyordu evet ama bu aralar çok kullanmadıgım için düşüşleri takip etmek pek heyecan vermiyor
|
|
|
|
|