Bitcoin Forum
June 24, 2017, 09:04:28 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Intense Watercooled Triple 5970, Can see, but not use cards  (Read 715 times)
bboques
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 58



View Profile
August 28, 2011, 09:08:38 PM
 #1

I have 64 bit ubuntu 11.4 and my aticonfig shows Adapter 0 and 1 as having core speeds and core temps, but I can only mine using device ID 1, Adapter 2,3,4,5 say ''Error cannot get core speed''

Is this a driver issue? I can only mine on 1/6 cores, Im using Phoenix miner.

5562.00 MH/s
Average speed in last 10 minutes
1498295068
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498295068

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498295068
Reply with quote  #2

1498295068
Report to moderator
POLONIEX TRADING SIGNALS
+50% Profit and more via TELEGRAM
ALTCOINTRADER.CO
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1498295068
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498295068

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498295068
Reply with quote  #2

1498295068
Report to moderator
TeaL
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
August 29, 2011, 08:24:30 AM
 #2

Are you setting your the environment variables correctly?

What version of AMD APP SDK are you using?

Try redefining your GPUs with aticonfig's command:
Code:
sudo aticonfig --initial -f --adapter=all

Also try adding
Code:
export DISPLAY=:0
before you call your miner.

To live is the rarest thing in the world, most people simply exist.
Helpful? ~ 1D3674hkatc4qQBjioWniF6epCmvAEQ45S
https://deepbit.net/userbar/4de68def8161972437000002_f1c525313c.png
Free as in Freedom.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!