Bitcoin Forum
January 24, 2018, 05:27:39 AM *
News: Electrum users must upgrade to 3.0.5 if they haven't already. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Phoenix miner - info needed  (Read 1161 times)
druid
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54


View Profile
August 30, 2011, 11:52:39 AM
 #1

Hi,

I am using Phoenix 1.5 miner, latest 11.8 catalyst drivers, card is Gigabyte 6950 1GB OC
Clock is set to 900 MHz for GPU and down-clocked to  625 Mhz for memory

My hash rate is 380MHs on aggression 7 when no other application is running, when I start an Internet browser chrome or opera hashrate drops to 335~340MH/s, as soon as i close the browser it goes back to 380. (No FASTLOOP flag is set - it is ON by default)

In case of aggression 11 my hashrate is constant 355MH/s no mater other software running or not on the machine, no matter FASTLOOP flag...

Is this behavior at all possible or is it a bug?
Is the number showing hash speed at the bottom of the console relevant?

Thank You for reading.

Regards,
druid
1516771659
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516771659

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516771659
Reply with quote  #2

1516771659
Report to moderator
1516771659
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516771659

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516771659
Reply with quote  #2

1516771659
Report to moderator
1516771659
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516771659

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516771659
Reply with quote  #2

1516771659
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1516771659
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516771659

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516771659
Reply with quote  #2

1516771659
Report to moderator
1516771659
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516771659

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516771659
Reply with quote  #2

1516771659
Report to moderator
1516771659
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516771659

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516771659
Reply with quote  #2

1516771659
Report to moderator
rouhaud
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 723


Whitelist for WePower token sale before 1st of Feb


View Profile
August 30, 2011, 01:03:14 PM
 #2

yes i confirm, i use a 5850 ati with guiminer and 4 pool, with overclock, my 5850 works at 370 mhs and when i put this flag

-k phatk2 VECTORS BFI_INT FASTLOOP=false AGGRESSION=7

my ati5850 works at 440mhs

      ▀███   ███   ████    ▄██████▄
       ████ █████ █████▄  ███▀  ▀███
        ███▄██▀██▄██████  ██████████
        ▀█████ █████▀████ ███▄  ▄▄▄
         ▀███   ███▀  ███▄ ▀██████▀▀
                      ▀███
███▄████▄     ▄█████▄  ████   ███   ███▀ ▄██████▄  ███▄██
████▀▀▀███▄ ▄███▀▀▀███▄ ███  █████  ███ ███▀  ▀███ █████▀
███     ███ ███     ███ ▀███ █████ ███  ██████████ ███
███▄   ▄███ ███▄   ▄███  ▀█████▀█████▀  ███▄  ▄▄▄  ███
█████████▀   ▀███████▀    ████▀ ▀████   ▀████████▀ ███
███ ▀▀▀▀       ▀▀▀▀▀       ▀▀▀   ▀▀▀      ▀▀▀▀▀▀   ▀▀▀
███
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
anatolikostis
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
August 30, 2011, 03:38:48 PM
 #3

...and when i put this flag        -k phatk2 VECTORS BFI_INT FASTLOOP=false AGGRESSION=7   my ati5850 works at 440mhs
Grin Grin Grin
fairytales?
druid
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54


View Profile
August 30, 2011, 04:26:20 PM
 #4

well, I was dead serious about my miners behavior...I can make video if you don't believe me
aldiyen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18


View Profile
September 04, 2011, 02:10:50 AM
 #5

My hash rate is 380MHs on aggression 7 when no other application is running, when I start an Internet browser chrome or opera hashrate drops to 335~340MH/s, as soon as i close the browser it goes back to 380. (No FASTLOOP flag is set - it is ON by default)

In case of aggression 11 my hashrate is constant 355MH/s no mater other software running or not on the machine, no matter FASTLOOP flag...

what's your CPU usage like? have you tried a different version of phoenix? (although 1.5 should be fairly stable). you could try a completely separate miner, as well. do other applications make it slower, or is it just chrome?
druid
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54


View Profile
September 04, 2011, 10:15:18 PM
 #6

it reacts to browsers when you go to pages that are running graphic content and to other applications that uses graphics....anyhow, still aggression 7 works the best for me when I shut all other apps down
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!