Bitcoin Forum
July 23, 2017, 12:56:40 PM *
News: Due to BIP91, it would starting now be prudent to require 5 times more confirmations than usual before trusting transactions.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Phoenix miner - info needed  (Read 1094 times)
druid
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54


View Profile
August 30, 2011, 11:52:39 AM
 #1

Hi,

I am using Phoenix 1.5 miner, latest 11.8 catalyst drivers, card is Gigabyte 6950 1GB OC
Clock is set to 900 MHz for GPU and down-clocked to  625 Mhz for memory

My hash rate is 380MHs on aggression 7 when no other application is running, when I start an Internet browser chrome or opera hashrate drops to 335~340MH/s, as soon as i close the browser it goes back to 380. (No FASTLOOP flag is set - it is ON by default)

In case of aggression 11 my hashrate is constant 355MH/s no mater other software running or not on the machine, no matter FASTLOOP flag...

Is this behavior at all possible or is it a bug?
Is the number showing hash speed at the bottom of the console relevant?

Thank You for reading.

Regards,
druid
Decentralized search
Search for products or services and get paid for it
pre-sale Token CAT
25 July 50% discount
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1500814600
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500814600

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500814600
Reply with quote  #2

1500814600
Report to moderator
1500814600
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500814600

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500814600
Reply with quote  #2

1500814600
Report to moderator
1500814600
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500814600

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500814600
Reply with quote  #2

1500814600
Report to moderator
rouhaud
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 413


Blocklancer Freelance on the Blockchain


View Profile
August 30, 2011, 01:03:14 PM
 #2

yes i confirm, i use a 5850 ati with guiminer and 4 pool, with overclock, my 5850 works at 370 mhs and when i put this flag

-k phatk2 VECTORS BFI_INT FASTLOOP=false AGGRESSION=7

my ati5850 works at 440mhs

anatolikostis
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1946



View Profile
August 30, 2011, 03:38:48 PM
 #3

...and when i put this flag        -k phatk2 VECTORS BFI_INT FASTLOOP=false AGGRESSION=7   my ati5850 works at 440mhs
Grin Grin Grin
fairytales?
druid
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54


View Profile
August 30, 2011, 04:26:20 PM
 #4

well, I was dead serious about my miners behavior...I can make video if you don't believe me
aldiyen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18


View Profile
September 04, 2011, 02:10:50 AM
 #5

My hash rate is 380MHs on aggression 7 when no other application is running, when I start an Internet browser chrome or opera hashrate drops to 335~340MH/s, as soon as i close the browser it goes back to 380. (No FASTLOOP flag is set - it is ON by default)

In case of aggression 11 my hashrate is constant 355MH/s no mater other software running or not on the machine, no matter FASTLOOP flag...

what's your CPU usage like? have you tried a different version of phoenix? (although 1.5 should be fairly stable). you could try a completely separate miner, as well. do other applications make it slower, or is it just chrome?
druid
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54


View Profile
September 04, 2011, 10:15:18 PM
 #6

it reacts to browsers when you go to pages that are running graphic content and to other applications that uses graphics....anyhow, still aggression 7 works the best for me when I shut all other apps down
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!