Bitcoin Forum
February 23, 2019, 04:19:20 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 4x 280x mining rig on Asrock 970ex4, windows 7 doesn't detect gpus  (Read 588 times)
Pompobit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 735
Merit: 508


View Profile
January 10, 2014, 03:46:11 AM
 #1

Hi,

I'm trying to let windows 7 32bit to detect all my 4 gpus (2x vapor-x 280x and 2x asus directCUII TOP 280x) with no luck.

I'm using 3x powered riser cables (1x to 16x) and 1 gpu directly attached to the motherboard (ASrock 970 extreme 4).

All I can get is having two cards detected, sometimes a get a third but windows sees it as a HD7900  Huh
I've no jumped the pins because I heard my mobo doesn't need that, but probably I'll give it a try...

Should not be a power issue, the risers are powered and my psu should be enough (1300W coolermaster gold)

Anyone with a similar configuration/mobo/gpus?

Which pins you used? With the dummy plugs?
1550938760
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550938760

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550938760
Reply with quote  #2

1550938760
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Pompobit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 735
Merit: 508


View Profile
January 10, 2014, 11:14:49 AM
 #2

might be a windows 32 bit issue? Maybe I need the 64 bit version?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!