buttons252
|
|
June 17, 2018, 07:42:47 PM |
|
hocam ben helbizin gireceğini düşünmüyorum bana kalırsa, daha binance a girmesi için çok daha büyük işler yapması gerekiyor
|
|
|
|
tursucutembelvampir
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
June 17, 2018, 08:46:56 PM |
|
binance a eklenecek koinleri keşke önceden tahmin edebilen bir bot olsa, yeminle o botu 10 bin dolara satın alacak bir ton insan olur
|
|
|
|
edutBTC
|
|
June 18, 2018, 12:29:01 AM |
|
Bugünlerde yarışan listeden PundiX girecek öyle görünüyor, gelecek listede hangileri yer alacak görmek lazım, bazen sürpriz de olabiliyor. Gerçi bu piyasada Binance'nin bir çekiciliği kaldı mı orası tartışılır.
|
|
|
|
KoinGuru17
Member
Activity: 294
|
|
June 18, 2018, 12:57:08 AM |
|
Pundi X bence de girecek! Sonra insallah BABB da girer inatla elimde tutuyorum bu projeleri. En kisa zamanda insallah belli our hangin projeyi Binance de gorecegimiz.
|
|
|
|
casty3000
|
|
June 18, 2018, 09:52:46 AM |
|
Ben binance'ın bu yıl içerisinde neo tabanlı coinlere ağırlık vereceğini düşünüyorum. Şimdilikte en yakın olarak icosu daha olmamış nex'i düşünüyorum ve bu kısa süre içinde olacaktır.
|
|
|
|
mediation
Member
Activity: 364
|
|
June 18, 2018, 10:52:33 AM |
|
Credits'in Binance'a eklenebileceğini düşünüyorum bir çok borsada yer alıyor, arkasında sağlam ve inanan bir kitle var ve en önemlisi güzel fikirlere sahipler. Ben yatırım yapacak arkadaşların bir araştırmasını öneririm.
|
|
|
|
alikaya58
|
|
June 18, 2018, 12:56:10 PM |
|
Herkes pundix dıyor cunku türklerın hepsi hyple miş pundixi bekleyin daha çok girer kim 5 milyon dolar verırse o girer ancak buraya
|
|
|
|
reillstai
Newbie
Activity: 30
Merit: 0
|
|
June 18, 2018, 01:30:32 PM |
|
docademic ilerleyen zamanlarda eklenebilir çok hızlı bir yükseliş yakaladı binancenin gözünden kaçmayacaktır
|
|
|
|
fikoley
Jr. Member
Activity: 139
Merit: 1
|
|
June 18, 2018, 04:25:45 PM |
|
Her ne kadar piyasanın son aylardaki durumu kötü olsa da Binance'de listelenmek çoğunlukla olumlu bir etki yaratıyor. Ben arkasında Zikto'nun olduğu, daha icoya başlamadan ön satışlarda tokenlerin tümünü satan Insureum'um listeleneceği düşünüyorum.
|
■ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ■ Blackjack.fun ■ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ■ Bitcoin - Litecoin - Dash https://blackjack.fun
|
|
|
Xday123
Member
Activity: 490
Merit: 16
|
|
June 18, 2018, 04:30:21 PM |
|
Büyük ihtimalle binance girecek yeni coin Pundix olacak gibi görünüyor. Oylamada epey önde ama binance ayrı bir parantez açmak istiyorum adamlar oylamada çok güzel bir sistem geliştirmişler hem binance hacmi artıyor hemde oylamaya ayrı bir heyecan geliyor girdikten sonra çok başarılı bir yükseliş sergileyecektir binance bence
|
|
|
|
usakli64
|
|
July 31, 2018, 08:45:27 AM |
|
Benim tahminime göre sıralamam şu şekilde; 1- Omnitude (ECOM) (ICO yeni bitti) Formula 1'e sponsor oldular 2- Matrix AI Network (MAN) Özellikle uzak doğudan çok yatırımcısı var. Böyle bir para akışını kaçırmak istemez. 3- Polymath (POLY) ICO yapmamaları ve Tüm blockchain toplantılarında konuşmacı olarak katılmaları.
Tüm bunlardan dolayı bu 3 token girmeyi hak ediyor.
3 Haziranda yazmıstım Polymath (POLY) Listelendi. Sırada Matrix AI Network (Man) ve Omnitude (ico henuz bitti)
|
|
|
|
longthu
|
|
August 03, 2018, 09:34:05 PM |
|
Binance listelenecek coinlerden çok para alıyor ve listelenen altkoin fiyat açısından hype görüyor. Böylece giriş parası fazla fazla çıkıyor. Borsada listelenmek için yapılan oylamaların dürüstçe yapıldığına inanmıyorum.
|
|
|
|
KTM
Jr. Member
Activity: 158
Merit: 1
|
|
August 03, 2018, 10:44:22 PM |
|
The Abyss eklenecek gibime geliyor bugün %40 oranında arttı neden diye araştırdım sebebi yok zamanında binance ceosu cz japonyadaki sel felaketi için 1m dolar bağışlamıştı ve destek vermesini istemişti binanceye girmek isteyen coinlerin ve en büyük desteği abyss yapmıştı buna bağlıyorum ben düşüncemi.
|
|
|
|
heronesle
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
August 04, 2018, 12:44:20 AM |
|
başlığa gelen ilk yorumlara baktım arkadaşlar masum masum helbiz yazmışlar. bir proje ancak bu kadar felaket olabilirdi.
|
|
|
|
sgi02
|
|
August 04, 2018, 01:51:52 AM |
|
Binanceye kabul edilenlere bir anda itibar çoğalıyor, önceden tahmin edebilen kazanır, herkes gibi bende hangisi listelenecek diye yakınen takip ediyorum.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
August 04, 2018, 08:22:11 AM |
|
dogecoin, reddcoin, nxt, Einsteinium, Edgeless, Counterparty kuvvetle muhtemel zamanla binance'a girecektir. doge nasıl listelenmemiş hayret, hemen her yerde var, ardor alıyorsan nxt de olmalı bence!
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
Dontcry.
|
|
August 04, 2018, 10:01:46 AM |
|
valla binanceye eklenecek coinleri adamlar biliyolar alan alıyor zaten binanceye girdiğinde amatörlerin eline bırakıyolar resmen o yüzden artık binanceden coin almıyorum
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
August 04, 2018, 03:39:54 PM |
|
EOS son 2 ayda platformuna ait 5 coini dağıtmıştı Binance üzerinden. Bazıları 1-1, bazıları da 1-2 şeklinde verilmişti. Bunlar keşke biran önce girse, çok şık bir hareket olur. Ama sanırım yine oylama yapılacak ve süreç uzayacak.
|
|
|
|
Boinkit
|
|
August 06, 2018, 06:13:54 PM |
|
Binance kripto borsasına girecek altkoinler önceden ilan edilerek insanların satın alıp bekleme şansları doğuyor. Borsaya giren altkoinlerin fiyat yükselmesi sonrası çakılması alışılan durum oldu.
|
|
|
|
HCRT
|
|
August 06, 2018, 11:15:16 PM |
|
valla binanceye eklenecek coinleri adamlar biliyolar alan alıyor zaten binanceye girdiğinde amatörlerin eline bırakıyolar resmen o yüzden artık binanceden coin almıyorum
Kesinlikle katılıyorum.Bunlar bilinen şeyler öncesinde herkes biliyor ve sonrasında amatörlerin elinde patlatıyorlar.Yüksek miktarda kara geçiyorlar.
|
|
|
|
|