Hiç cevap gelmediğine göre düşündüğüm gibi olmuş
delinin biri ortaya bir taş attı sonra söylediğine kendisi de inandı bir grup insanı peşinden sürükleyip sonrasında kapıldığı hayalin gerçekleşemeyeceğini anlayınca sıvışıp gitti.
bulanlar belki bulmuştur belki de bulmamıştır. Buraya neden yazmaMAsı gerektiğini yazmıştım. Hala yazmaması gerektiğini savunuyorum. Zaten ben bulduğumun kanıtını yazmıştım. Yine hala bulunduğunun kanıtını telegram grubunda yazdığını iletmiştim. Telegram grubunu bulmak zor değil. Zaten Seed kelimeler ile oluşturulmuşları taradığı için bir nevi sözlük saldırısı gerçekleştirmiş oluyor. Seed için;
rus arkadaş aşağıdaki linki göndermişti. buradakileri taradığı söylemişti. Kendisi hala buluyor
https://raidforums.com/Announcement-Database-Index-CLICK-ME
---
Ben iki yıldır vanitygen ile adres üretiyorum ve bunları kullanılmış ve içinde btc olan adreslerde arama yaptırıyorum halen işe yarar bir şey bulamadım. Haftalık bir dosya içindeki üretilmiş olan adresleri koyacak yer bulamıyorum 1 TB oldu 5.000.000 adetlik dosyalara böldüm ve rar ile sıkıştırdım bu büyüklüğe ulaştı. Halen bir şey yok. Sanırım bu yılın sonunda yada 2021 mayıs ayında bırakacağım. Böylece bu sayı uzayında bir adresin başka birine gelme olasılığını da ortadan kaldırılmış olduğunu kendime kanıtlamış olurum.
Ürettiğiniz adresleri nasıl edinebilirim?
Sayı uzayında denk gelmek istiyorsanız arama şeklinizi değiştirmenizi öneririm. Eski mesajlarımda belirttiğim gibi değişik şekillerde private üretme yöntemleri mevcut. Belkide Casascius'un bitcoin oluşturma metodunu denemelisiniz?
Bunu konunun ilk açıldığı gününden itibaren söylüyorum, böyle bir kesişmenin gerçekleşmesi bizden milyonlarca ışık yılı uzaklıktaki bir galakside aynı genleri taşıyan bir insanın aynı isim ve aynı yaşta yaşaması ihtimalinden bile daha düşük varın siz gerisini düşünün. Ama yine de azminizi taktir ettim.
Ben ve arayan arkadaşlar adına teşekkür ederim. Ancak;
İmkansız diyen arkadaşlara; geçtiğimiz yıl resimde bulduğum sonrasında gereksiz tartışmalara yol açacağı için kaldırdığım adresin 6 Ağustos itibari ile boşaltıldığını gördüm. Daha tuhafı bunu yapan rus arkadaşın bir grupta paylaştığıydı. Hani mantıken aynı adrese denk gelemeyeceği (sıralı taramada yada kısmı taramada denk gelecektir elbette) idi. Bulan arkadaşla yazıştık daha çok gelmiş ve hepsini boşaltmış. Madem bulunmuş aşağı yazdım bilgilerini. Sildiğim resmi kaydeden varsa oradan teyit edebilir bulduğumu
Silinen resmi yeniden yükledim
https://hizliresim.com/JVDYjoUmudunuzu kaybetmeyin
taramaya devam.
Decimal:60000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001705
Hex:84a6cbea6996823e2c5c3c07725ef8d8ccc1e3a8a97e600000000000000006a9
Wif:5JphzDW4Dr5BcQbXa7daJesS8nhvGio6yEF7vspZAbs4Pxersod
Adres:1JmaqeZrfu1ChKZHMetK4MozzMqFkULnUL
....
@bitcamilo evet teorikte tüm adresleri oluşturup saklayabiliriz. Ancak pratikte şu an için o kadar enerji ve kaynak ayırmaktan - ki bu tamamen kaynakların israfı - öte belki kısmi taramalarla hedeflenen adresi oluşturuyor olacağız? Kesinlikle ekip mantığı ile ilerlemediğimiz için defalarca aynı yollardan geçtik geçmeye devam edeceğiz. Evet Pekiştirme için iyi olsada ilerlemeyi yavaşlatmakta. Belki bu mesajı okuyan birisi @verbakalim 'ın oluşturduğu adresleri sorgularken benzerlik yakalacak formülize edecek
bilemeyiz.
Bu sürece kafa yorup devam eden arkadaşlara kazandırdıkları elbette var. Devam etmeyen arkadaşlarda mutlaka yeni birşeyler öğrenmiş oldular. Anladığım kadarıyla kendimizi geliştirme umudumuzu halen kaybetmedik
İlave : Haftasonunda kullanılmış adres listesini güncelleyeceğim...
İlave 2 : Konuyu takip etmiyorsanız önce tüm mesajarı okuyarak anlamanızı sonrasında yorum yapmanızı, eğer takip ediyorsanızda hafıza güncellemek adına etik, arama yöntemleri, arada kaçırdım mı denk geldiniz mi? vb. sorular için yine önceki mesajları okumanızı öneririm.