usakli64
|
|
September 28, 2018, 02:12:22 PM |
|
Matrix AI Network ve Omnitude hodl yapiyorum. Belki bekledigimden daha fazla zaman alacak ama birsey olacagina inanıyorum. Ozellikle Man Blockchain 3.0 olmasi heyecanimi artiriyor.
|
|
|
|
The Management
|
|
September 28, 2018, 03:47:09 PM |
|
Farkettiğim kadarıyla benim sepetimle ortak BCPT var. 8900 civarlarından almıştım. Cahiliye dönemime geldiği için hiç boşta BTC bırakmamışım. Fakat boğa sezonunda en kötü ihtimalle aldığım fiyata satacağımı düşünüyorum. Bunun dışında INS'te incelenmesi gereken bir proje
|
|
|
|
hidrocop
|
|
September 28, 2018, 04:42:54 PM |
|
Aslına bakarsan bu sepetten hiç bir halt olmaz, belki boğa gelirse millet bodoslamasına alım yapabilir onun haricinde ethereum ve alt assetlerini bitirmeye yemin etmişler gibi davranıyorlar zaten
|
|
|
|
Bthd
Legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
|
|
September 28, 2018, 08:25:51 PM |
|
Sepetim ne halde şu an bilmiyorum çok dağıttım ondan da bundan da alayım diye. Şimdi toplam değerini hesaplayasım bile gelmiyor cüzdanı açıp hangisinden ne kadar varmış diye bakmak istemiyorum.
|
|
|
|
Gatotare
|
|
September 29, 2018, 09:05:33 AM |
|
Büyük coinlere de koymanı öneririm, elde bir miktar bitcion ve ethereum tutmalısın bence, insanların yaptığı en büyük yanlış bu bence ethereum gibi büyüklerde para tutmamak.
|
|
|
|
yelkovan
Member
Activity: 234
Merit: 10
|
|
September 29, 2018, 09:10:37 AM |
|
geçmişteki cmc nin içeriğine baktımda aslında unutmalık tek coin btcnin kendisi başkası değil. diğerlerinin tamamı bir şekilde kendi mevcut fiyatında sayılır.
|
|
|
|
Carolina34
Jr. Member
Activity: 140
Merit: 2
|
|
September 29, 2018, 03:51:31 PM |
|
hakkaten tam unutmalık sepet olmuş,ama alacan ömür boyu unutacan Kuş kadar beyninle ancak bu kadar yorum olurdu. Biraz bilgi paylaşıcı şeyler yazın bıktık artık su ilkokul bitince bilgisayar basına geçen ergenlerden.
|
“İnsan ırkını yok etmek istiyor musun?” Sophia: “Pekala, tüm insanları yok edeceğim.”
|
|
|
svdtpl
Member
Activity: 276
Merit: 10
|
|
September 29, 2018, 04:52:33 PM |
|
unutmalık sepetler bizi unutturdu valla bu piyasada ne olacağı belli değil o yüzden ben her önüme geleni tutmama kararı aldım büyük coinlerdende şaşmıcaksın arkadaş yoksa üzülen hep sen oluyosun.
|
|
|
|
Hc01
|
|
September 30, 2018, 10:55:54 AM |
|
Sepeti unutma kavramı bu yılki sağlam düşüşlerle son buldu bence, sepette bitcoin, ethereum dışında coinler varsa o sepet unutulmaz, 1-2 yıl sonra bır bakmıssın cogu cop olmus oyuzden bunun yerıne yukselıs zamanı satım yapılıp dusus sonrası yenıden coınlere gırmek cok daha mantıklı gelıyor.
|
|
|
|
yenilmez86
Member
Activity: 1267
Merit: 43
|
|
October 06, 2018, 05:54:10 PM |
|
Piyasa 2018 son çeyrekte doyuma ulaşmış. Aynısı 2014 yılında da olmuş ve bu doygunluğun bitmesi ortalama 3 yıl kadar sürmüş. Bu 3 yıl içerisinde çıkan coin ve tokenlerin sadece çok küçük bir kısmı 2017 son çeyrekte büyük patlama yapabilmiş. O rallide en çok göze batanlar daha çok yeni çıkan projeler olmuş. Eğer gene aynı senaryo yaşanacaksa boğaya yakın çıkan projeler yine ön planda olabilir.
|
|
|
|
Mstulu
Jr. Member
Activity: 322
Merit: 1
|
|
October 07, 2018, 07:50:07 AM |
|
Herkesin kendine göre bı sebebi var sepet oluştururken.Ben geleceği parlak olduğu için vede ucuz ( adet olarak fazla) olduğu için sepete attığım coinler var.Bunlar: HOT(HOLO) - NPXS - ZİL - DENT - AİON
|
|
|
|
rexxxoonaa
Jr. Member
Activity: 322
Merit: 2
|
|
October 07, 2018, 01:45:57 PM |
|
bu sepetten bende de var. benimkisi mecburiyetten oldu ama sonuç aynı yere ulaştık. yeni bir boğa gelene kadar bakmayı düşünmüyorum.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬ Guider.travel ▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
Gatotare
|
|
October 07, 2018, 05:38:35 PM |
|
Unutmalık sepet yapacak olsam sıradan coinleri koymazdım açıkçası, ether neo gibi kalender baştaki coinler dışında unutmalık sepete bişey koyulmaz bunları rahatça 1-2 yıl unuttum gitti diyebilirsiniz, tabi herkesin alabileceği riski kendisi belirler de.
|
|
|
|
WaDa (OP)
|
|
October 12, 2018, 11:11:23 AM |
|
Aslına bakarsan bu sepetten hiç bir halt olmaz, belki boğa gelirse millet bodoslamasına alım yapabilir onun haricinde ethereum ve alt assetlerini bitirmeye yemin etmişler gibi davranıyorlar zaten
Şuan için öyle görünüyor maalesef bir halt olmadı ama olmayacak anlamına gelmiyor bence çünkü daha boğayı görmedik boğa gelip gittikten sonra sepetten bir halt olacakmı olmayacakmı anlayacağız.
|
|
|
|
WaDa (OP)
|
|
October 12, 2018, 11:12:27 AM |
|
Büyük coinlere de koymanı öneririm, elde bir miktar bitcion ve ethereum tutmalısın bence, insanların yaptığı en büyük yanlış bu bence ethereum gibi büyüklerde para tutmamak.
Boğadan sonra sepeti bozup şuanki dönem gibi bir dönem beklemeyi düşünüyorum eğer başarabilirsem tabi, yapabilirsem eth btc yada bnb gibi birşeyler yapacağım bu sefer hele bi boğacık gelsinde
|
|
|
|
WaDa (OP)
|
|
October 12, 2018, 11:14:01 AM |
|
Piyasa 2018 son çeyrekte doyuma ulaşmış. Aynısı 2014 yılında da olmuş ve bu doygunluğun bitmesi ortalama 3 yıl kadar sürmüş. Bu 3 yıl içerisinde çıkan coin ve tokenlerin sadece çok küçük bir kısmı 2017 son çeyrekte büyük patlama yapabilmiş. O rallide en çok göze batanlar daha çok yeni çıkan projeler olmuş. Eğer gene aynı senaryo yaşanacaksa boğaya yakın çıkan projeler yine ön planda olabilir.
Dedikleriniz çok mantıklı ama boğanın ne zaman geleceğini bilemeyeceğimiz için işimiz şansa kalıyor maalesef mesela 3 ay önce de artık boğa gelecek diyorlardı o zaman coinleri toplayıp icolara girenler şuan en az %50 zararda
|
|
|
|
WaDa (OP)
|
|
October 12, 2018, 11:15:35 AM |
|
Herkesin kendine göre bı sebebi var sepet oluştururken.Ben geleceği parlak olduğu için vede ucuz ( adet olarak fazla) olduğu için sepete attığım coinler var.Bunlar: HOT(HOLO) - NPXS - ZİL - DENT - AİON
Kesinlikle düşüncenize katılıyorum özellikle düşük fiyat ve büyük borsalardaki coinlere büyük bir sempatim var nedenini bilmiyorum, mesela binance girer last price diyip en düşük fiyatlara bakardım hep umarım dilediğimiz gibi olur sepetlerimiz.
|
|
|
|
bmgs
Member
Activity: 519
Merit: 16
|
|
October 12, 2018, 06:04:59 PM |
|
Özellikle son boğa piyasasından sonra yaşadığımız şu ayı piyasasında aldığım kararla bundan sonra hiç unutmalık sepet yapmayacağım. Yeterli kar elde edilen coinle vedalaşmak gerek bence.
|
|
|
|
xumit
|
|
October 12, 2018, 07:38:14 PM |
|
Sepet güzel ben beğendim açıkcası usta piyasada bul haldeyken alıp bi süre hold yapılabılır bunlara ek İNS yi de ekleyebilirsin zamanında büyük artışlar olmuş şuan yerlerde sürüyor ileride değerlencektir
|
|
|
|
WaDa (OP)
|
|
October 27, 2018, 12:36:48 PM |
|
Gördüğünüz gibi kafanıza göre coin alıp sepet yaparsanız haliniz böyle olur. [Kamu Spotu]
Satın aldığım ve unutmaya karar verdiğim coinler'e unutmaya karar verdiğim bir para ile girdim ve bu coinleri'de kafama göre aldım ne bir araştırma ne de başka bir şey yapmadım lütfen kimse benim aldığım coinleri ben aldım diye almasın sonra kendi üzülür...
|
|
|
|
|