[..]ne bih htio ''riskirati'' i dati merit za 3 posta istoj osobi u istom danu, da netko od admina ne bi pomislio da se radi o nekoj ''namještaljki, dogovoru'' ili nečemu sličnom.
Nemoj se bojati poslati merit, čim uočiš kvalitetan i interesantan post - šalji bez razmišljanja, šalji ih kome god hoćeš i koliko god hoćeš(imaš ako se ne varam mjesečni limit od 50 merita koje možeš poslati na isti account) dokle god su postovi kvalitetni, jer u principu ne šalješ merit korisniku nego "ocjenjuješ" post.
Uostalom, theymos je rekao da probamo poslati sve merite koje dobijemo, merit source
I JE postavljen da šalje merite okolo naokolo, a ne da razmišlja koliko je kome poslao u kojem vremenskom periodu i slične stvari i osobno mi ne pada na pamet razmišljati o takvim stvarima a iskreno ne bi ni ti trebao.
Što se tiče regulusa, piše
ovdje da je bannan:
Sad sam malo prelistao njegove postove pa nisam našao ništa pametno zbog čega bi bio banan(ima možda par postova u engleskom djelu), nešto mi je ovo ispod bilo za škicnut zbog velikog broja obrisanih postova(a točno je ispod regulusuvog ID-a):
Našao sam njegov post tamo:
Electrum Dark will be usefull on trading once its platform become live. My full support on the project and will contribute for your success.
A prije njega isti takav:
Electrum Dark will be usefull on trading once its platform become live. My full support on the project and will contribute for your success.
Permaban zbog copy/paste tuđeg posta.
Od svih ljudi su njega našli a maja je još vjerojatno na forumu sa svojih 40 merita.
Ovo mi još uvijek ne ide u glavu. Takvi acconti se momentalno nukaju