Bitcoin Forum
June 24, 2026, 09:53:45 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 [124]
  Print  
Author Topic: Zbirni topic za davanje merita za kvalitetne postove i za korisne informacije  (Read 57412 times)
Daniel91 (OP)
Legendary
*

Activity: 3612
Merit: 1934

View Profile WWW
Today at 06:06:31 AM

Ima smisla ipak sto govorite. Necu onda to raditi,raspodelicu na stvarno kvalitetne postove. Slazem se da meriti uvek trebaju,i generalno trosim kod nas u lokalu,i tako ce i biti. Nisam razmisljao o tome da mogu da me cimaju preko PM i mole za merite ... Neka ostane ovako pa ce se podeliti po lokalu Cheesy

Ja imam stalno preko 30 Merita za podijeliti i dijelim ih ovdje u našem lokalu ili u Gambling sekciji u threadovima gdje sam aktivan. Ako mi netko da dobar savjet, uvijek se trudim dati 1 ili 2 Merita. Glupo mi je davati po 5 Merita jer ih nemam toliko, a ne želim ih potrošiti prebrzo jer onda za neki koristan post neću imati ništa. U Gamblingu se isto dosta teško dobije Merit, a obzirom da si aktivan tamo, možda da i tamo podijeliš koji.

Uf kod mene merit nikad ne traje dugo... Ovisi koliko sam aktivan na forumu nakon sto dobijem merite, ali uglavnom ih potrosim kompletno kroz dan ili dva Cheesy To me nekad dovodi u neugodnu situaciju da mi netko pomogne, a ja sam presusio sa meritima... Trebao bihbuvesti praksu da uvijek cuvam jedan ili dva merita u rezervi za takve situacije...

Ne traje ni meni,nego se nakupilo,radio sam neke prevode,bio malo aktivniji pa nakupio. Tek kad sam video da imam 20-ak sam napisao ovo da bih mogao podeliti. Tako da evo ti jedan da ne presusis Cheesy A ja cu biti malo aktivniji pa cu razdeliti ovde po lokalu,jer evo sad ste ti i slacko bez kampanje,pa svaki merit znaci

Bravo katanicu, lokalnu zajednicu uvijek treba podržati  Grin
U nekim ''davnim'' vremenima ovaj thread je bio kreiran sa svrhom da pomogne članovima našeg lokalnog dijela foruma da što prije dobiju dovoljan broj merita za svoje kvalitetne lokalne postove (nevidljive za druge članove foruma) kako bi mogli postati što prije legendary članovi i ući u bolje plaćene kampanje i monetizirati svoj novi status na forumu.
U to vrijeme naš prvi merit source, Regulus, je bio baniran na forumu pa sam ja bio jedini merit source u to vrijeme i ovaj thread mi je pomagao da lakše nađem te kvalitetne postove vrijedne merita.
Sada to više naravno nije važno jer smo u međuvremenu dobili i neke druge merit source a i gotovo svi na lokalu smo legendary članovi i u dobrim kampanjama ali prije par godina priča je bila sasvim drugačija.

▄▄████████████████████▄▄
▄███████▀▀██████▀▀███████▄
████████████████████████
████████▄▄██████▄▄██████

████████████████████████
██▄▄█████████████▄▄██████
██▀▀██████████████████▄▄██
██████▀▀██████████████▀▀██
██████████████████████████
██████▀▀██████▀▀████████
████████████████████████
▀███████▄▄██████▄▄███████▀
▀▀████████████████████▀▀

DΞX.fo 
▄▄██████
█████████
██████████
█████████
██████████
█████████
▀▀██████

▄███████
▄██████████
████████████
█████████████
█████████████
|
▄▄█
▄████▀
▄███▀
▄██▀▄██
█████▀▀
███████
████████
▀██▄████
▄████▄▄
▄█████▀███
▄█████▀████
█████▀███████
▀██▀█████████
|  BTC     XMR  
  DAI     LTC  
   Fees  0.8%    
]Bitcointalk Archive 📚
Visu
katanic97
Hero Member

Activity: 742
Merit: 1213

View Profile WWW
Today at 06:30:02 AM

~
Bravo katanicu, lokalnu zajednicu uvijek treba podržati  Grin
U nekim ''davnim'' vremenima ovaj thread je bio kreiran sa svrhom da pomogne članovima našeg lokalnog dijela foruma da što prije dobiju dovoljan broj merita za svoje kvalitetne lokalne postove (nevidljive za druge članove foruma) kako bi mogli postati što prije legendary članovi i ući u bolje plaćene kampanje i monetizirati svoj novi status na forumu.
U to vrijeme naš prvi merit source, Regulus, je bio baniran na forumu pa sam ja bio jedini merit source u to vrijeme i ovaj thread mi je pomagao da lakše nađem te kvalitetne postove vrijedne merita.
Sada to više naravno nije važno jer smo u međuvremenu dobili i neke druge merit source a i gotovo svi na lokalu smo legendary članovi i u dobrim kampanjama ali prije par godina priča je bila sasvim drugačija.

Secam se,bio sam ovde davne 2018. i pomogao si mi sa kojim meritom. Pa sam posle toga nestao na duze vreme. Znam da je bilo tesko to su ta vremena gde se borilo za merit. Ali moras se sloziti da je tada bilo mnogo kvalitetnijih postova i vise truda naravno. Lokal nam je odlican,redovni smo sa kampanjama,ponekad se desi da se 'zakaze' ali dobro,slackovic i ovcijisir ce naci kampanju sto pre Smiley

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Pages: « 1 ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 [124]
  Print  

Jump to: