~
Bravo katanicu, lokalnu zajednicu uvijek treba podržati

U nekim ''davnim'' vremenima ovaj thread je bio kreiran sa svrhom da pomogne članovima našeg lokalnog dijela foruma da što prije dobiju dovoljan broj merita za svoje kvalitetne lokalne postove (nevidljive za druge članove foruma) kako bi mogli postati što prije legendary članovi i ući u bolje plaćene kampanje i monetizirati svoj novi status na forumu.
U to vrijeme naš prvi merit source, Regulus, je bio baniran na forumu pa sam ja bio jedini merit source u to vrijeme i ovaj thread mi je pomagao da lakše nađem te kvalitetne postove vrijedne merita.
Sada to više naravno nije važno jer smo u međuvremenu dobili i neke druge merit source a i gotovo svi na lokalu smo legendary članovi i u dobrim kampanjama ali prije par godina priča je bila sasvim drugačija.
Secam se,bio sam ovde davne 2018. i pomogao si mi sa kojim meritom. Pa sam posle toga nestao na duze vreme. Znam da je bilo tesko to su ta vremena gde se borilo za merit. Ali moras se sloziti da je tada bilo mnogo kvalitetnijih postova i vise truda naravno. Lokal nam je odlican,redovni smo sa kampanjama,ponekad se desi da se 'zakaze' ali dobro,slackovic i ovcijisir ce naci kampanju sto pre

Ahh da sjećam se tih vremena, dobro je bilo a i forum je bio aktivniji u to vrijeme, a i rasprave ipak malo kvalitetnije i zanimljivije.
Tada se većina članova lokala borila za merite i da steknu legendary rank, a i kampanje su u to vrijeme, posebno CM, bile puno bolje plaćene.
Ali dobro, to je sada prošlost a danas je situacija ipak drugačija, svi imamo visoke rankove i u dobrim smo kampanjama a i ako se dogodi da newtko od nas, poput sada slackovica i ovcijisir budu bet kampanje, to nikada ne potraje dugo

Vjerojatno smo po kvaliteti članova i utjecaju među najjačim lokalima na forumu, bez obzira što nas je jako malo.