Ataskir
Newbie
Activity: 33
Merit: 0
|
|
June 10, 2018, 09:42:00 PM |
|
Ben aslında bişeyler öğrendiğimi düşünüyorum ama kimse haklarında pozitif bir yorum yapmamış
|
|
|
|
Cryptorianx
|
|
June 11, 2018, 07:48:20 AM |
|
Al birini vur ötekine.Ciddi manada hak eden insanlar her sektörde,piyasada olduğu gibi burada da pek rağbet görmüyor maalesef.
|
|
|
|
Emrecoin21
Newbie
Activity: 31
|
|
June 11, 2018, 09:54:19 AM |
|
Yani o kadar oynak bir piyasa ki kimsenin bu konuda tutarlı olabileceğini düşünmüyorum .Kesin haklıdır diye hiçbirini dinlemeyin bence 👍🏻
|
|
|
|
aakgezen
|
|
June 11, 2018, 10:39:55 AM |
|
O tarz grupları gördüm. Sosyal medyanın her yerinde varlar. Ama bana hiçte güvenilir gelmiyorlar. Bence hiçbir insan kendini zengin edecek tavsiyeleri kimseye vermez. Finans mühendisliği okumuş biri olarak bu tarz şeylere inanılmasını çok mantıksız buluyorum.
|
|
|
|
alihaydar6644
Newbie
Activity: 98
|
|
June 11, 2018, 12:48:05 PM |
|
Özellikle üyelik için az çok farketmez para isteyenleri anlamıyorum. Çok iyi tahminlerin varsa yatır kazan bizim vereceğimiz üç kuruşa mı kaldın? Yada derdin bizi mi yolmak
|
|
|
|
sanjimor
Newbie
Activity: 168
|
|
June 11, 2018, 03:20:56 PM |
|
Twitterde ki elemanlara pek güvenmemek gerekir ne güzeli kendin araştırıp yatırımını yapacaksın. Ellerindekileri övüyorlar genelde kendinize güvenin araştırın öyle yatırımınızı yapın.
|
|
|
|
dr.crytom (OP)
Newbie
Activity: 42
|
|
June 11, 2018, 06:07:13 PM |
|
Hocam kim olsa elindekini över, eğer elindeki kalite ise iş yapar ve kazandırısın. ama ben henüz bir kaç adam dışında ciddi yatırım yapan ve yaptıran görmedim
|
|
|
|
Dontcry.
|
|
June 12, 2018, 09:24:43 AM |
|
düşünmeyen olursa biri onun yerine çıkıp düşünür ve cebini dooldururr . bu türkiyede yıllardır aynı yıllardır kananlara acımıyorum ben şahsen bi yerde hakediyolar dolandırıcılık bile olsa ne yazıkki.
|
|
|
|
absurde
Jr. Member
Activity: 532
Merit: 5
|
|
June 12, 2018, 10:30:15 AM |
|
Başkasından meddet umarak başarılı olunmaz, öncelikle kendi araştırmanızı yapmanız gerekli zaten o bilgi sizi doğru insanlara yönlendirecektir. Fikirlerinden esinlenebilirsiniz o zaman dahilinde ama önemli olan sizin kendi içinde yaptığınız değerlendirmelere ve araştırmalardır sağlıklı olan.
|
|
|
|
kataramaka
Newbie
Activity: 32
|
|
June 12, 2018, 06:49:47 PM |
|
aman dikkat böyle adamlara her geçen gün biri daha kriptocu oluyor
|
|
|
|
bacio2
Newbie
Activity: 44
|
|
June 13, 2018, 02:58:45 PM |
|
Yav anlamadığım ne zaman yükselecek derlerse düşüyor, ne zaman susarlarsa yükseliyor. Arkadaş bize mi gareziniz yoksa dış güçlerin adamı mısınız ? Bugün yine yükselecek dediler düşüşün de düşüşünü gördük, hadi hayırlısı Çünkü bir şey bildikleri yok. Sanal dünyanın titanları, kuru gürültüler..
|
|
|
|
JetToken
Jr. Member
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
|
|
June 13, 2018, 03:29:18 PM |
|
Bir süre takip ettiğim bir tane Fenomen vardı. XVG ile atıp tutuyordu. Yok gelecek yok geçmiş.Geçen baktım XVG'yi profilinden bile silmiş. Ne oldu peki.? XVG hangi olumsuz işi yaptı da silmeyi hak etti.
Hikayeler daha çok uzar. velhasıl, herkesi dinleyip kendi bildiğini yapmak en doğrusu...
|
OAX - BRIDGE TO TRADITIONAL FINANCE WORLD OAX - INTEGRATION OF CRYPTOCURRENCY MARKET ■ oax.org ■ bit.ly/BttANN ■ bit.ly/ActiveBounty ■
|
|
|
enginp
Newbie
Activity: 210
|
|
June 13, 2018, 07:18:26 PM |
|
Bir süre takip ettiğim bir tane Fenomen vardı. XVG ile atıp tutuyordu. Yok gelecek yok geçmiş.Geçen baktım XVG'yi profilinden bile silmiş. Ne oldu peki.? XVG hangi olumsuz işi yaptı da silmeyi hak etti.
Hikayeler daha çok uzar. velhasıl, herkesi dinleyip kendi bildiğini yapmak en doğrusu...
Kim olduğunu tahmin edebiliyorum hocam. Bu ve benzeri yorumları yapmak cesaret ister ama bazı zamanlarda grafik analiz vs. işlemez(bu ara oldugu gibi). İşte asıl mesele tepedeyken dibi görmek, dipteyken tepeyi.. Sırf takipçi toplamak, ego tatmini vs. için insanları sürüklemek çok acımasızca. Tabiri caizse yalancı din tüccarlığı yapmak gibi insanların duygularıyla oynamaya benzer bu şekilde. Kimsenin parasına zarar gelmesini istemeyen insan bol keseden atıp tutmaz, çok var piyasada, sonra dediğini yalayıp yutar, piyasa yükselmeye başlayınca yine hortlar. Çok yazık..
|
|
|
|
melihce
Jr. Member
Activity: 124
Merit: 2
|
|
June 29, 2018, 05:46:18 AM |
|
evet twitter da falan özellikle çok var bu tipler. Piyasa hareketliyken zaten en basit coin kazandırıyordu bunlarda profesyonel gibi konusuyolardı ama piyasa düşükken tık yok.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
June 29, 2018, 07:01:34 AM |
|
Esasında bir çoğu spekülatör. Zaten bu piyasayı yükselten şey teknolojiden daha fazla yapılan spekülasyonlar. Dolayısıyla güçlü spekülasyonu önceden fark edip girdiğinizde payınıza düşeni alıyorsunuz. Şahsen en çok önem verdiğim şey borsada Hype oranıdır. Nice muhteşem proje gördük arkasında hype yok. Nice çöp gördük hype ile ihya olmuş. Amacımız para kazanmak sonuçta trendi takip edicez. Yarın öbürgün teknolojiye önem verildiğinde hype teknoloji bazlı olacak demektir.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
FinancierNt
Newbie
Activity: 100
|
|
June 29, 2018, 07:10:56 AM |
|
Kimsenin ipiyle kuyuya inilmez. Hele ki şu kritik günler. Ben bu aralar yazılım kullanıyorum ancak. Yazılım sinyallerini dikkate alıyorum.
|
|
|
|
emrah0406
Jr. Member
Activity: 239
Merit: 1
|
|
June 29, 2018, 09:52:27 AM |
|
Piyasanın düştüğü şu günlerde yine kabuklarına çekilmiş olan kişilerdir aralarında iyiler de var ama her 3-5 takipçi kasan iki line çizen fenomen oldu başımıza tabi birbirleriyle dalaşmaktan vakit buldukları zaman. Okuyun araştırın kendi kararınızı verin.
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
June 29, 2018, 01:09:44 PM |
|
herkes kötü yorum yapmış , lan kim takip ediyor kim para veriyor bunlara yokmu hiç burdan bunları takip edip para kazanan, peki öyleyse nasıl fenomen oldular ?
|
|
|
|
DemirelEylul
Newbie
|
|
June 29, 2018, 06:25:37 PM |
|
Ayı sezonunda pek rastlamıyoruz fiyat yükselmeye başlasın çıkarlar yine, tamamını dahil etmek istemiyorum içlerinde gerçekten bilinçli ve iyi niyetli olanlar vardır ama iyi niyetli ve bilinçsizler bir de doğrudan kötü niyetliler oldukça fazla
|
|
|
|
suram
|
|
June 29, 2018, 07:14:13 PM |
|
Ne fenomeni ya? Twitterdaki hesapların yüzde 99 u daha 1 yıllık bile olmayan çöp kişiler? Fenomen çok ama herkes sosyal medyayı kullanacak diye bir şey yok. Ayrıca arz talep, şuanki saçma talep bilgili kişiler için değil
|
ADVERTISEMENT SPACE FOR RENT, PM
|
|
|
|