mnyers1
Newbie
Activity: 210
Merit: 0
|
|
June 03, 2018, 10:59:19 PM |
|
Slovenya, sadece 2 milyonluk bir ülke için, blockchain dünyasında boyundan büyük işlere imza atıyor. biz 80 milyonluk ülke bulut mulut uğraşmayın kafayı yersiniz..
|
|
|
|
whitecaramel1
Newbie
Activity: 217
|
|
June 03, 2018, 11:12:58 PM |
|
bu vizyonu ortaya koymaları bile ne kadar güzel bir şey.bence 1 numara olmaları yeterince güçlü olmadıklarından dolayı çok zor ama kendilerinden söz ettirebilirler.
|
|
|
|
matrixturk
|
|
June 04, 2018, 10:39:17 PM |
|
Hedefleri olan ve bu hedef doğrultusunda ilerleyen devletleri ve milletleri takdir ediyorum. Slovenyayı da bu hedefi için tebrik ediyorum yakında hedeflediği yere gelecektir.
|
|
|
|
kulmagu
Member
Activity: 308
Merit: 10
|
|
June 04, 2018, 10:56:31 PM |
|
Ülke olarak bitcoini ve blok zincir 2017 de keşfettik 2 milyonluk ülke olan slovenya 2011 de yatırımların başlamış ve dünya çapında 3 tane şirket kurmuş. Biz anaca bir birimizle kavga edelim.
|
|
|
|
Leteravian
Full Member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
|
|
June 05, 2018, 08:15:29 AM |
|
|
|
|
|
Hot Coin
Newbie
Activity: 140
|
|
June 05, 2018, 07:22:59 PM |
|
Avrupa ülkelerinde slovenya ve estonya bu işi önceden fark edenlerden. Son dönem icolarında İsviçre oldukça sık öne çıkıyor.
|
|
|
|
kuldun
Member
Activity: 182
|
|
June 06, 2018, 10:59:34 PM |
|
Slovenyanın böyle bir hedef koyması beni de şaşırttı açıkçası, bizim gibi nüfusuyala övünen bir ülkede bu alanda bir hedef olmaması üzücü. Umarım arzuladıkları yere gelirler.
|
|
|
|
adrenal09
|
|
June 06, 2018, 11:06:24 PM |
|
slovenya blockhain anıtı diken ilk ülkeydi. kripto paraya ilgisi çok yüksek. Avrupa'dan bu haberler kripto para için gayet güzel
|
geeba | A NEW ERA OF DELIVERY SERVICE THROUGH ROBOTS, BLOCKCHAIN AND THE COMMUNITY
|
|
|
portatifx
Newbie
Activity: 152
|
|
June 06, 2018, 11:23:51 PM |
|
kripto para borsası için küçük ama slovenya için gerçekten büyük bir adım.blockchain'e destek veren kim varsa teşekkür ederim.
|
|
|
|
Mobi Coin
Newbie
Activity: 182
|
|
June 07, 2018, 12:32:02 AM |
|
Türkiye'de de kripto para piyasası ve icolar ile ilgili ilk kez siyasilerden açıklamalar duymaya başladık, umarım fırsatları değerlendiririz.
|
|
|
|
internaldr
|
|
June 07, 2018, 03:32:55 AM |
|
slovenya blockhain anıtı diken ilk ülkeydi. kripto paraya ilgisi çok yüksek. Avrupa'dan bu haberler kripto para için gayet güzel
Blockchain anıtı mi? Bunu ilkkez duydum. Iyi düşünmüsler. Slovenyaya gittim. Fakir bir ülke ve bu tip yeni teknolojilerde lider olarak fark yaratmaya çalışıyorlar. Bunu basarabilirler bence
|
|
|
|
frankiemalton
Member
Activity: 196
|
|
June 08, 2018, 07:34:40 PM |
|
Yine de, Slovenya gibi ülkeler Brüksel'in kripto para birimleriyle ilgili olarak daha rahat bir tavır sergilemeye devam ediyor. Sonuçta, Avrupa'da ikinci en büyük Bitcoin pazarı.
|
|
|
|
pancupan1903
Jr. Member
Activity: 364
Merit: 5
|
|
June 09, 2018, 07:26:34 AM |
|
tebrik etmek lazım slovenyayı . blockchain yeni bir teknoloji ve bu treni kaçırmayanlar kazançlı çıkacaktır . yorumlardan okuduğum kadarıyla sadece lafta değil , icraatlarıyla da işi ciddiye almışlar .
|
BLOCKMASON LINK Create Web APIs From Any Smart Contract
|
|
|
Pierre 2
Legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
|
|
June 09, 2018, 07:53:58 AM |
|
Evet Slovenya çok ilginç bir ülke, burada listelenen coinler harici benim de yatırım yaptığım bir proje Slovenya menşei: https://coinmarketcap.com/currencies/hive-project/ Açıkçası bu proje Sloven tv sine çıktığında şaşırmıştım.
|
|
|
|
bitcoinbcn
|
|
June 09, 2018, 08:51:44 AM |
|
Nufusu bizim %2,5'imiz olan bir ulke Slovenya ancak uzamıs gitmis kripto para piasasında, basarılı projeler cıkartmıs. Bunun ana nedeni bence Slovenya hukumeti tarafından destekleniyor olması, bizim de desteklerimiz olsa en az baslangıcta onlar kadar iş uretebiliriz.
|
|
|
|
fikoley
Jr. Member
Activity: 139
Merit: 1
|
|
June 09, 2018, 09:34:27 AM |
|
Yakın tarihte parçalanmış bir ülkeden kurulan devletlerden biri bile çağa ayak uydurabiliyorken kendini dünya lideri sananlar kıraathane açacağız diye seçim propagandası yapıyor.
|
■ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ■ Blackjack.fun ■ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ■ Bitcoin - Litecoin - Dash https://blackjack.fun
|
|
|
etzecet
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
|
|
June 09, 2018, 10:10:05 AM |
|
Keşke Türkiye' yi Blockchain dünyasının başkenti yaparak Avrupa Birliğine sokmak istiyoruz projesiyle yola çıkılsa hem ekonomide rahatlar Dostum benim de içimden geçiyor fakat daha doğru düzgün bir yaraya merhem olmuş bir ICO muz bile yok. Tüketen toplumdan üreten topluma geçmemiz şart bu sağlanmadığı sürece de blockchain rüzgarını da kaçırmamız muhtemel
|
W12.io ▬▬▬▬▬▬ Blockchain protocol Built F O R : ❤ Charity Market ⚫ ICO ֆ CROWDFUNDING [https://tokensale.w12.io/]
|
|
|
BitcoinVSfiat
|
|
June 09, 2018, 02:08:32 PM |
|
Bir ülke düşünün ki televizyon programlarında kripto paralar konuşuluyor, ülkeye anıtlar dikiliyor ve herkesin bitcoini benimsemesi sağlanıyor. İlerleyen yıllarda karşılaşacağımız gelişmelerden sonra Slovenya'nın nasıl bir noktaya geleceğini merakla bekliyorum.
|
|
|
|
nesso
|
|
June 09, 2018, 06:14:39 PM |
|
tama herşey ok bu işte öncü bir ülkeden bahsediyorsunuz, şunu da unutmamak lazım öncü yada ilk olmak demek yada en büyük olmak demek mükemmel oluduğu anlamına gelemez. Bu yüzden bu konuda benzer meraklı ve iyi olan ülkelerle ortak bir çalışma yapıp mükemmel oluşumu kurmalıdır dünya ülkeleri. Blockchain başkenti olaiblitesi yüksek tabi Slovenyanın
|
|
|
|
wanhun
Newbie
Activity: 140
|
|
June 10, 2018, 05:27:39 PM |
|
Adamlar zamanında geleceği görmüş yatırımlarını ona göre yapmışlar şimdi den dünya çağında iki üç firma çıkartmışlar bünyelerinden. Haklı olarak blok zincirde de söz sahibi olmak istiyorlar.
|
|
|
|
|