dogaatac
|
|
August 11, 2018, 02:51:10 AM |
|
bounty dağıtmanın neyi zor allah askına , altı üstü basit bir script ile tüm listeye anında bountyi yollayacaksın olup bitecek. yaptıkları ile sadece projenin ihtibarini zedeliyorlar , başka bir sik yaptıkları yok
|
|
|
|
Kennedy
|
|
August 11, 2018, 03:27:04 AM |
|
Böyle zamanda bu kadar başarılı proje, bu kadar iyi ekiple güzel işler yapmışlar. Mis gibi projeyi umarım sırf bounty dağıtım sürecini savsakladıkları için lekelemezler Ekip bence profesyonelliğiyle çok güven veriyor ama şu an tek sorun ödülü ertelemeleri.
|
|
|
|
Blacknavy (OP)
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
August 14, 2018, 09:45:46 AM |
|
Bountyler dagitildi ve dağitim alfabetik olarak devam ediyor.
|
|
|
|
enfarktus
|
|
August 14, 2018, 02:22:52 PM |
|
Bana sabah 159 adet yollamışlar, çok merak edenler vardı. Cüzdanlarınızı kontrol edin.
|
|
|
|
Easx
Member
Activity: 490
Merit: 10
|
|
August 14, 2018, 05:03:21 PM |
|
Banada geldi bir miktar. Bountyleri dağıtmaya başladılar bilginize arkadaşlar. Piyasanın şu anki durumunda HDAC gibi büyük bir coini sadece bountysi yüzünden aşağılarsak yatırımcı kaçırmış oluruz. Söylemlerimizi dikkatli seçelim.
|
|
|
|
Neo--
|
|
August 14, 2018, 07:07:09 PM |
|
bounty katilmamistim ama gelen arkadaslara sevindim bu projenin basarili olmasini cok istiyorum olacaktirda.
|
|
|
|
crazy1204
|
|
August 14, 2018, 10:26:46 PM |
|
Banada geldi bir miktar. Bountyleri dağıtmaya başladılar bilginize arkadaşlar. Piyasanın şu anki durumunda HDAC gibi büyük bir coini sadece bountysi yüzünden aşağılarsak yatırımcı kaçırmış oluruz. Söylemlerimizi dikkatli seçelim.
Demek sonunda dağıttılar hocam sevindim valla adına yılan hikayesine dönmüştü bunun bountyside neyse emeğiniz boşa gitmedi.
|
|
|
|
primeer
|
|
August 14, 2018, 10:46:45 PM |
|
evet yatırmışlar hiç yoktan iyidir bunada şükür. fiyatı halen çok ucuz olsada bu piyasa şartlarında buna yatırım yapmak her babayiğidin harcı değil.
|
|
|
|
TaliskerDarkStorm
|
|
August 14, 2018, 11:02:22 PM |
|
Aylardır bekleyen herkese hayırlı uğurlu olsun. Hdac bu piyasa şartlarında şu an asla elden çıkarılacak bir coin değil. Piyasa biraz toparlayana kadar beklemekte fayda var sonra çok üzülürsünüz
|
|
|
|
Eron
|
|
August 14, 2018, 11:14:39 PM |
|
Doğruya doğru, anlık fiyat biraz üzdü ama nasılsa zaten asla çıkış yapmayıp uzun süredir beklediğim bir moddayım. Hdac için de bekleyeceğiz mecbur.
|
|
|
|
Rkc Trader
|
|
August 15, 2018, 06:49:40 AM |
|
Banada bir miktar gelmiş, şu anki fiyatı ile pek birşey etmiyor. Cüzdanda duracak.
|
|
|
|
edutBTC
|
|
August 15, 2018, 04:21:21 PM |
|
Piyasa koşulları hold için zorluyor herkesi. Daha mantıklı bir şey yok şu an için, Hdac mükemmel yatırım almıştı ve çok eksiksiz bir yasal prosedür işlemeye çalıştılar. O yüzden güveniyorum moral bozmak yok.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
August 15, 2018, 05:28:06 PM |
|
Hele şükür göndermişler. Sonunda şu bounty baskısından kurtuldu ekip. Bu community'nin bir başarısı oldu, usanmadan yılmadan herkes mail, bildiri yağmuruna tuttu ekibi. Artık proje ve reklama çok daha ağırlık verip odaklanmalılar.
|
|
|
|
panteraforlife
|
|
August 15, 2018, 06:00:29 PM |
|
İnşallah bu proje yatırımı olan veya elinde bountyden gelen tokeni olan herkesin beklentisini karşılar. Piyasada doğru düzgün şeyler görmeye hasret kaldık. Benim ekstra yatırımım olmadığı halde Ico devamında güzel haberler almak motivasyonumu yükseltiyor. Piyasanın en saçma dönemini yaşıyoruz.
|
|
|
|
Blacknavy (OP)
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
August 16, 2018, 10:25:30 AM |
|
Hdac ve Dream Chain yeni bir gayrimenkul projesi için partnerlik imzaladı.
|
|
|
|
Neo--
|
|
August 16, 2018, 01:15:55 PM |
|
Guzel gelismeler oluyor yavastan hdac alma zamanidir diye dusunuyorum.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
August 16, 2018, 01:51:58 PM |
|
Neo, Wan, Nano, Hdac. Düşmez düşmez dedim hepsi düştü, daha da düşecekler mi bilmiyorum ama gidişat fena
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
August 16, 2018, 01:58:33 PM |
|
Lan dallama, gördüğün her yere yazıp duruyorsun, bence biz senin olmayan beyninin kafatası boşluğuna hangimiz önce sıçacağız diye anlaşmak için tartışalım. Ne kadar mal varsa doluştu foruma.
|
|
|
|
Kevin_EDG
Newbie
Activity: 86
Merit: 0
|
|
August 16, 2018, 01:58:40 PM |
|
Ico fiyatının kat kat aldında tabi bununda kötü zamanda piyasaya çıkması ile alakası var nedense son zamanlarda projesi güçlü coinler bile ico fiyatında tutunamıyor alttan toplamak lazım bir miktar yakında büyük bir artış gelebilir zaten son 2 haftada %100 eridi coin...
|
|
|
|
NetNeo
|
|
August 17, 2018, 06:00:49 PM |
|
BitOnBay işlemleri ile ilgili duyuru yayınlanmış web sitesinde; https://www.hdactech.com/en/News/news.do?mode=view&articleNo=955Madencilik zorluğuyla ilgili kaynak kodu ve sistem güncellemeleri konusunda BitOnBay ile iletişim kurmak için çalışıyoruz, ancak henüz herhangi bir yanıt almadık. Bu güncelleme, 112.400 numaralı bloktan başlayan algoritmaya dayanmaktadır ve güncellemelerin BitOnBay'de uygulanıp uygulanmadığını henüz doğrulamamıştır. Bu nedenle, Hdac Technology AG, BitOnBay üzerinden işlem yapmaktan kaynaklanan sorunlara yardımcı olamayacaktır.
|
|
|
|
|