romeozoom
|
|
January 29, 2014, 10:53:16 PM |
|
Biz yapınca biz de Tr saatine göre yaparız onlar uykusuz kalsın Tabi takan olursa. SleeplessCoin ben gececiyim isteyene yardımcı olurum starta basmak zor iş değil + aliser bu coine ilgi yok gibi tutarmı acaba? Ya tutarsacılardanım ben Öngörülerim şu yönde, sessiz sedasız gelen coinler genelde tuttu. DOGE sessiz sedasız geldi tuttu mesela. Gümbürtü kopartıp gelenler yalan oldu. Örneğin Astro, 42 vs ha COYE'yi unutmuşum o da gümbürtüyle geldi. astro scam bir coindi bana göre ilk günkü fiyasko sonrası günkü poolların çalışmaması felan diğerlerini takip edemedim.
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
January 29, 2014, 10:55:36 PM |
|
Biz yapınca biz de Tr saatine göre yaparız onlar uykusuz kalsın Tabi takan olursa. SleeplessCoin ben gececiyim isteyene yardımcı olurum starta basmak zor iş değil + aliser bu coine ilgi yok gibi tutarmı acaba? Ya tutarsacılardanım ben Öngörülerim şu yönde, sessiz sedasız gelen coinler genelde tuttu. DOGE sessiz sedasız geldi tuttu mesela. Gümbürtü kopartıp gelenler yalan oldu. Örneğin Astro, 42 vs ha COYE'yi unutmuşum o da gümbürtüyle geldi. astro scam bir coindi bana göre ilk günkü fiyasko sonrası günkü poolların çalışmaması felan diğerlerini takip edemedim. Bu da scam olabilir kimse bilemez ki. Astronun developerlarının niyeti sonradan ortaya çıktı hemen ertesi gün ellerindeki coinleri satmaya başladılar. Bence bu adamların ciddiyetini göstermesi için bir şansları var. Mesela yaptıkları bağışları belgelerlerse süper olur herkesin inancı artar ve sonradan pik yapabilir.
|
|
|
|
romeozoom
|
|
January 29, 2014, 11:10:55 PM |
|
Biz yapınca biz de Tr saatine göre yaparız onlar uykusuz kalsın Tabi takan olursa. SleeplessCoin ben gececiyim isteyene yardımcı olurum starta basmak zor iş değil + aliser bu coine ilgi yok gibi tutarmı acaba? Ya tutarsacılardanım ben Öngörülerim şu yönde, sessiz sedasız gelen coinler genelde tuttu. DOGE sessiz sedasız geldi tuttu mesela. Gümbürtü kopartıp gelenler yalan oldu. Örneğin Astro, 42 vs ha COYE'yi unutmuşum o da gümbürtüyle geldi. astro scam bir coindi bana göre ilk günkü fiyasko sonrası günkü poolların çalışmaması felan diğerlerini takip edemedim. Bu da scam olabilir kimse bilemez ki. Astronun developerlarının niyeti sonradan ortaya çıktı hemen ertesi gün ellerindeki coinleri satmaya başladılar. Bence bu adamların ciddiyetini göstermesi için bir şansları var. Mesela yaptıkları bağışları belgelerlerse süper olur herkesin inancı artar ve sonradan pik yapabilir. beklemedeyiz :d deneyip görücez coinden coine atlamaktan bıktık ama yapcak bişey yok yatırımın geri dönüşünü almam lazım
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
January 29, 2014, 11:42:55 PM |
|
son 15 dakika
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
January 29, 2014, 11:49:05 PM |
|
Bekliyoruz Orjinal konusu 2 sayfacık pek rağbet yok yabancılarda nedense.
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
January 30, 2014, 12:00:25 AM |
|
Beyler yayınlandı wallet abanın
|
|
|
|
grolll
Legendary
|
|
January 30, 2014, 12:03:03 AM |
|
Havuz aktif değil hala.
|
|
|
|
romeozoom
|
|
January 30, 2014, 12:05:59 AM |
|
wallet linux için yayınlandı pool çalışmıyor orospu oldu
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
January 30, 2014, 12:09:54 AM |
|
wallet linux için yayınlandı pool çalışmıyor orospu oldu Linki düzenledir poola girme zaten şimdi solo yap
|
|
|
|
romeozoom
|
|
January 30, 2014, 12:13:13 AM |
|
wallet linux için yayınlandı pool çalışmıyor orospu oldu Linki düzenledir poola girme zaten şimdi solo yap nasıl yapıyoz bilmiyom ki :d
|
|
|
|
grolll
Legendary
|
|
January 30, 2014, 12:17:25 AM |
|
Böyle amatörlükten sonra bu coinden cacık olmaz.
|
|
|
|
NetAlp
|
|
January 30, 2014, 12:18:34 AM |
|
pool çalışmıyor, cüzdan güncellemiyor, dolayısıyla solo yapılmıyor... Berbat bir başlangıç oldu
|
|
|
|
romeozoom
|
|
January 30, 2014, 12:19:50 AM |
|
aynen öyle oldu saçmaladı
|
|
|
|
Lydian
|
|
January 30, 2014, 12:20:13 AM |
|
hadi gecmis olsun... ben ANI ve SMC ile devam ediyorum...
|
|
|
|
acedia
|
|
January 30, 2014, 12:24:12 AM |
|
scam
|
|
|
|
romeozoom
|
|
January 30, 2014, 12:30:59 AM |
|
scam
hop beklenen cevap geldi
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
January 30, 2014, 12:34:01 AM |
|
Şaka mı ben bağlandım ve kazıyorum ahaha
|
|
|
|
romeozoom
|
|
January 30, 2014, 12:35:19 AM |
|
Şaka mı ben bağlandım ve kazıyorum ahaha nasıl bağlandın bizede öğrette bzde ekmeğini yiyelim bari aliser gerçi scm oldu gibi ama belki bişeyler çıkar
|
|
|
|
acedia
|
|
January 30, 2014, 12:35:38 AM |
|
Abi çüzdan senkron olmuyor. pool çalışmıyor. 35 dk dır. Sen linux dasın galiba
|
|