mhanbostanci
Legendary
Activity: 3248
Merit: 1542
|
|
June 11, 2018, 07:17:49 AM |
|
Bu sorunun çözümüne dair akıllı telefonlarda çalışan onlarca farklı aplikasyon var. Bu yazılımların ses tanıma teknolojisi ile birleşmesi ile yazılımların kullanımı daha da kolaylaştı. Whitepaper ı okudum sitesini inceledim mevcut çözümlerden farklı yeni bir yöntem sunamıyorlar. Neymiş efenim canlı operatöre çeviri yapma imkanı. ister çevirmen ol, ister hizmet alacak turist ol.
Bu projede ki en büyük eksiklik çevirmen olacak kişinin akreditasyonu nasıl sağlanacak bu belli değil. aha ben sisteme ekledim kendimi kazakça biliyorum dedim. adam sistemden benden çeviri istedi google translate ile çevirdim verdim bok gibi bir çeviri ne olacak şimdi?
ben yatırım yapmaya değer bir fark göremedim.
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
|
|
June 11, 2018, 11:18:13 AM Last edit: June 11, 2018, 11:39:18 AM by cryptobaro |
|
Bu sorunun çözümüne dair akıllı telefonlarda çalışan onlarca farklı aplikasyon var. Bu yazılımların ses tanıma teknolojisi ile birleşmesi ile yazılımların kullanımı daha da kolaylaştı. Whitepaper ı okudum sitesini inceledim mevcut çözümlerden farklı yeni bir yöntem sunamıyorlar. Neymiş efenim canlı operatöre çeviri yapma imkanı. ister çevirmen ol, ister hizmet alacak turist ol.
Bu projede ki en büyük eksiklik çevirmen olacak kişinin akreditasyonu nasıl sağlanacak bu belli değil. aha ben sisteme ekledim kendimi kazakça biliyorum dedim. adam sistemden benden çeviri istedi google translate ile çevirdim verdim bok gibi bir çeviri ne olacak şimdi?
ben yatırım yapmaya değer bir fark göremedim.
Hocam görüşünüz için teşekkürler Nasıl çevirmen seçerken ' ben biliyorum ' diyen herkes seçilmiyor, önce test çevirisi veya uygulamalardan geçiyorsa, bunlarda da öyle olacak. Hele Türkiye'de düşünsenize ingilizce bilmeyen var mı Google translate ile emek farkını anlamak için testler illa ki yapılır, herkesin avatara olmasını bekleyemeyiz.
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
June 13, 2018, 03:16:29 PM |
|
Dünya kupası geldi çattı.. Avatara'yı 2018 FIFA Dünya Kupası'nda bulabilir, izleyicilerle röportaj yapabilir ve bu videoyu sosyal medyanızda paylaşabilirsiniz.
|
|
|
|
archipelago
Jr. Member
Activity: 124
Merit: 6
|
|
June 17, 2018, 11:56:47 AM |
|
bunu kullanan uygulamalar illa ki var, hepsini bir araya getiriyorlar sanırım bakalım kullanılacakmı gerçek hayatta
|
|
|
|
tursucutembelvampir
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
June 17, 2018, 08:55:39 PM |
|
porje ismi biraz avatar adlı filmden esinlenilmiş gibi gözüküyor, bana kalırsa çok tutmaz
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
June 17, 2018, 11:39:07 PM |
|
porje ismi biraz avatar adlı filmden esinlenilmiş gibi gözüküyor, bana kalırsa çok tutmaz
Hocam zaten 'Avatar' kelimesi bir şeyin vücut bulmuş hali veya simgesi anlamında bir kelime. Avatar filmi de ismini bu kelimeden almış. Bu proje de isteklerin başka bir beden aracılığıyla yapılmasını sağlıyor, o yüzden 'avatar' kelimesinden esinlenmişler.
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
June 19, 2018, 03:42:40 PM |
|
bunu kullanan uygulamalar illa ki var, hepsini bir araya getiriyorlar sanırım bakalım kullanılacakmı gerçek hayatta
evet kullanılıyor tabi fakat böyle kapsamlı bir proje var mı bimiyorum. ne olursa olsun hayatı kolaylaştıracak şeyler bunlar
|
|
|
|
ibram211
Jr. Member
Activity: 168
Merit: 1
|
|
June 20, 2018, 07:37:37 AM |
|
Hocam proje için teşekkürler böyle projelerin günlük hayatta bence uygulanması çok faydalı olur insanlar hep gezmek istiyorlar ama dil problemleri olduğu için erteliyorlar
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
June 20, 2018, 08:37:54 PM |
|
Hocam proje için teşekkürler böyle projelerin günlük hayatta bence uygulanması çok faydalı olur insanlar hep gezmek istiyorlar ama dil problemleri olduğu için erteliyorlar
tabi ki bir ülkeye gidip canlı gözle görmenin yerini tutmaz fakat yine de bir imkan
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
June 21, 2018, 10:16:28 PM |
|
aVaTaRa Token Ön Satışı Devam Ediyor
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
June 23, 2018, 10:40:40 PM |
|
Aşağıdaki Facebook bağlantısına dünya kupası finalini kimlerin oynayacağı ve kimin kazanacağına dair tahminini yorum olarak gönder. 1000 Dolar değerinde aVaTaRa Coin Kazan!
|
|
|
|
marpaci
|
|
June 25, 2018, 01:54:45 PM |
|
Merhabalar, bu tahmin yarışmasına katılım için bir tarih var mı? Ben göremedim. Eğer varsa ve biliyorsanız paylaşmanızı rica edeceğim. Ne kadar geç katılırsak o kadar şansımız artar.
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
June 26, 2018, 09:59:32 AM |
|
Merhabalar, bu tahmin yarışmasına katılım için bir tarih var mı? Ben göremedim. Eğer varsa ve biliyorsanız paylaşmanızı rica edeceğim. Ne kadar geç katılırsak o kadar şansımız artar.
hocam tahmininizi yazıp repost edeceksiniz, tarih bidirilmemiş sordum fakat şu sıralar yazsanız iyi olur herkes girmiş tahminleri sonra sıkıntı çıkmasın
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
June 28, 2018, 10:02:23 AM |
|
Avatara ekibi sadakatli yatırımcılarına Avatara'yı tanıtmak için Minsk'te bir araya geldi
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
June 30, 2018, 09:18:07 AM |
|
Dünyanın her bir ülkesinde (ister bir birey isterse şirket olsun) stratejik ortaklar aramaya başladık. Bir ülke, bir ortak. Kitle iletişim araçlarını öncelikli ortaklarımız olarak görmek isteriz. Yine de diğer seçenekler tekliflerinize için açığız.
İletişim için: https://avatara.world/content/contacts
|
|
|
|
mamostem
Member
Activity: 162
Merit: 10
|
|
June 30, 2018, 10:18:09 AM |
|
Sanal alamede mağaza yı gezip alış veriş bence en eğlenceli sosyalleşme aktivitelerinden biri olamaz aday piyasa hacmi ortada süper olmuş👌👌👌👌
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
July 06, 2018, 06:01:17 PM |
|
Sanal alamede mağaza yı gezip alış veriş bence en eğlenceli sosyalleşme aktivitelerinden biri olamaz aday piyasa hacmi ortada süper olmuş👌👌👌👌
gözle görerek almak elbet daha iyidir tabi, ama yine de iyi imkanlar sunuyor belirli alışveriş alanları için..
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
July 06, 2018, 09:07:46 PM |
|
ubiatar benzeri bir projeye benziyor.Bakalım neler olacak. Umarım bu tarz şeylerin devamı gelir ama bu projeler için blokzincir ne alaka demekte geliyor içimden ?
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
July 11, 2018, 11:29:47 AM |
|
ubiatar benzeri bir projeye benziyor.Bakalım neler olacak. Umarım bu tarz şeylerin devamı gelir ama bu projeler için blokzincir ne alaka demekte geliyor içimden ?
blockchainin şeffaflığını ve kolaylığını güvenli bir şekilde fon toplayıp ödeme yapmak için kullanıyorlar genelde hocam.
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
July 13, 2018, 09:49:17 PM |
|
Aşağıdaki linkten AVATARA airdrop'a katılabilirsiniz arkadaşlar.
https://t.co/vSwCzjJ8QS
|
|
|
|
|