Bitcoin Forum
May 21, 2018, 03:38:38 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Win8 HD5970 i görmüyor  (Read 464 times)
chnel
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
January 28, 2014, 02:13:45 PM
 #1

Bugün gigabyte hd 5970 aldım. Tüm kabloları sorunsuz taktım ama bir türlü aygıt yöneticisinde dahi gösteremedim ekran kartını hiç bir şekilde görmüyor. Yardım edebilecek var mı?
1526873918
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1526873918

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1526873918
Reply with quote  #2

1526873918
Report to moderator
1526873918
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1526873918

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1526873918
Reply with quote  #2

1526873918
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1526873918
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1526873918

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1526873918
Reply with quote  #2

1526873918
Report to moderator
1526873918
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1526873918

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1526873918
Reply with quote  #2

1526873918
Report to moderator
1526873918
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1526873918

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1526873918
Reply with quote  #2

1526873918
Report to moderator
trako
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 505



View Profile
January 28, 2014, 04:00:15 PM
 #2

Bugün gigabyte hd 5970 aldım. Tüm kabloları sorunsuz taktım ama bir türlü aygıt yöneticisinde dahi gösteremedim ekran kartını hiç bir şekilde görmüyor. Yardım edebilecek var mı?

hacı anakartın markası ve modeli nedir?  aldığın ekran kartına bakılırsa eski bir anakart kullanıyorsun, bu durumda anakarta uyumsuz olma ihtimali var.


eğer ekran kartın aşağıdaki ise sürücü orada, evvela bilgisayarındaki sürücüyü kaldırıp sonrasında aşağıdaki yükle.

bu arada işletim sistemine uygun olanı...

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3254#ov



       ▄▄▄█▌ ▐██▄▄                                                             
    ▄█▀           ▀█▄                                                          
  ▄▀                 ▀▄         ▄▄         ▄▄        ▄▄▄        ▄▄▄    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 █▀        ███        ▀█        ██▌       ████       ████      ████    ██▌▀▀▀▀▀▀
▐▌          ▀          ▐▌       ██▌      ██▌▐██      █████    █████    ██▌     
█         ▄█▀█▄         █       ██▌     ▄██  ██▌     ██▌██▌  ▄██▐██    ████████
█         █   █         █       ██▌    ▐██    ██▄    ██▌ ██▄▄██ ▐██    ██▌     
▐█       ▀▀▀  █        █▌       ██▌    ██      ██    ██▌  ████  ▐██    ██▌     
 ▀█      ▀█▀  █       ▄▀        ▀▀    ▀▀▀ ▀▀    ▀▀   ▀▀    ▀▀   ▀▀▀    ▀▀▀▀▀▀▀▀▀
   █▄     █   █     ▄█▀                                                        
     ▀█▄▄ █   █ ▄▄█▀                                                           
         ▀▀   ▀▀         

                        IAME Fragmented Identity                   
                      WEBSITE      WHITEPAPER      MEDIUM      TWITTER      FACEBOOK       TELEGRAM                  
       JOIN      
    AIRDROP   
chnel
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
January 28, 2014, 05:13:44 PM
 #3

Hocam anakartım MSI Z77A-GD55(Bios güncel) işletim sistemimde Win8 Pro 64bit. Ekran kartını hala aygıt yöneticisinde dahi gösteremedim. Fakat ekran kartı calısıyor cünkü ısınıyor.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!