hasyurt
|
|
July 01, 2018, 11:27:15 PM |
|
Ben mew e çektim başka da birşey yapmadım. Hatta idex te New e atarken sıkıntı yaşadım baktım olmuyor. Bir kısmını satip idexten eth oluşturduktan sonra sattım. Mew e attım öylece kalakaldı. Başka ekstra birşey yapmadım. Eğer siteye kayıt olmak gerekiyorsa ve vakit geçtiyse bu ay boşa kürek çektik demektir. Nasip kısmet artık
|
|
|
|
Blackeagle190342
|
|
July 02, 2018, 07:44:06 AM |
|
Yapmanız gereken siteye ethereum adresinizi yazmak .Telegram adresinden adamlara bir sorun isterseniz boşa gitmesin
|
|
|
|
hasyurt
|
|
July 02, 2018, 10:14:05 AM |
|
Aslında geçen ayın 30 unda yapayım demiştim ama unuttum. Bende şimdi yaptım. Eth cüzdan adresimi verdim olursa olur olmazsa yapacak birşey yok. Bir sonraki airdrobu değerlendiririz artık. Zaten kısa vade satmayı düşünmüyorum
|
|
|
|
ramsay snow
|
|
July 02, 2018, 10:30:54 AM |
|
günü geçtiği için airdroptan fayadalanamayabilirsiniz fakat gönderimler geçen aydaki gibi geç yapılacaksa belki bir ihtimal size de payınız geri gelecektir. yine de çok fazla heveslenmeyin muhtemelen gönderimi yapılmayacaktır
|
|
|
|
serguvan
Member
Activity: 532
Merit: 14
|
|
July 02, 2018, 12:51:04 PM |
|
Elimdeki bountyden gelen Docademicleri sattıktan sonra her ay airdrop yaptığını öğrenmiştim ve biraz acı olmuştu açıkçası :/ Mcafee'nin muhtemelen para alıp reklamını yaptığı ve Ama her an düşme potansiyeli olan bi proje olduğu için satmıştım, çok da pişman değilim.
|
|
|
|
fikoley
Jr. Member
Activity: 139
Merit: 1
|
|
July 02, 2018, 01:48:37 PM |
|
Docademic'i Mcafee'den dolayı pek dikkate almamıştım ama adama güvenip değerlendirenlere iyi kazandırdı. Borsaya ilk girdiğinde 0.02 dolardı fiyatı.
|
■ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ■ Blackjack.fun ■ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ■ Bitcoin - Litecoin - Dash https://blackjack.fun
|
|
|
ArmaDildo
|
|
July 02, 2018, 07:15:36 PM |
|
Airdroptan sonra yine düşüş yaşandı . Daha dağıtım yapılmadı dağıtım yapıldıktan sonrada satışlar gelebilir. Sonra mcafee reis bir tweet atar ay sonuna doğru tekrar çıkışa geçer.
|
|
|
|
hmsr (OP)
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
July 02, 2018, 07:49:45 PM |
|
İlk ay aidroptan aldıktan sonra satmayanlar bu ay ortasında falan iyi kazandılar. Ne yazık ki ben çıkış yaptıktan sonra patlama yaptı. Var bende bir sıkıntı ama çözemedim
|
|
|
|
mustafayasinsenturk
|
|
July 02, 2018, 10:42:44 PM |
|
Dağıtım yine geçen ay ki tarihte mi yapılacak. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı telegramdan baktım bulamadım.
|
|
|
|
_gavaraci_
|
|
July 02, 2018, 10:57:07 PM |
|
Siteye son anda ekledim bakalım airdroptan yararlanabilecekmiyiz? Böyle kuralları önceden haber verseler güzel olacak da yok arkadaş hepsi son dk.
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
July 02, 2018, 11:05:37 PM |
|
Mcafee varsa bu coin her türlü yürür gibi gözüküyor.Adamın takipçisi çok ve etkili bir isim.Airdrop olayı da ayrıca bir güç katıyor coine.Daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum uzun vadede.
|
|
|
|
yigitcoin
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
July 03, 2018, 11:40:04 AM |
|
docademic harika bir artışla girdi piyasaya Mcaffea nin her daim desteğini alıyor ama unutmamak gerekir bu adama güven olmaz sether i de böyle destekledi peki sonuç ne oldu sether sürünüyor onun için hesabınızı iyi yapın karınızı alıp çıkın zaman kaybetmeyin.
|
|
|
|
hassangunduz
Newbie
Activity: 140
Merit: 0
|
|
July 03, 2018, 02:28:01 PM |
|
bende de yaklaşık 2000 tane docademic yani mtc token bulunuyor. Bountyden gelmişti. uzun vadede çok değerleneceğini düşünüyorum ayrıca böyle bir airdrop yapmaları da insanları uzun vadeye teşvik etmiş diye düşünüyorum.
|
|
|
|
blogmanya
Member
Activity: 364
Merit: 10
GR
|
|
July 03, 2018, 04:42:55 PM |
|
Tamamiyle duzmece bu isler. Vereceksen ver kardesim vermeyecende verme. Bitcore aklima geliyor bunlari okudukca. O da her pazartesi veriyordu hali ortada. Bu isler oyle olmaz, ciddi seyler koymak lazim ortaya. Yoksa balinadan gecilmez bu token
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
ripplecanavari
Member
Activity: 630
Merit: 37
|
|
July 05, 2018, 02:26:57 PM |
|
bu ayki tokenleri eline ulaşan var mı acaba ? benimkiler halen gelmedi dağıtım tam olarak ne zaman başlayacak geçen ayki gibi mi olacak acaba geçen ay 6 sında gelmişti bana
|
|
|
|
jopen
|
|
July 05, 2018, 02:37:14 PM |
|
bu ayki tokenleri eline ulaşan var mı acaba ? benimkiler halen gelmedi dağıtım tam olarak ne zaman başlayacak geçen ayki gibi mi olacak acaba geçen ay 6 sında gelmişti bana
Büyük ihtimal yarın başlarlar gibi. İlk airdrop yaptıklarında dağıtımı 6 Haziranda yapmışlar. Dağıtım yapılan ether cüzdanına dün 4.8 milyon kadar MTC gönderilmiş, MTC'nin ana cüzdanından. https://etherscan.io/address/0x0df75031f99ae32d9459bc4f4169d8845a900725#tokentxns
|
|
|
|
HSYNTKN
Member
Activity: 336
Merit: 17
|
|
July 05, 2018, 03:07:15 PM |
|
İkinci ay airdroplar bir kaç güne gönderirler galiba. Bende çok az birşey vardı sene sonuna kadar elimizdeki artmış olur yükselirse de hemen satarım. Zaten değeri geçen aya oranla baya azaldı. Bakalım şimdi ki airdroptan sonra neler olacak.
|
|
|
|
coinbergh
Member
Activity: 532
Merit: 29
|
|
July 05, 2018, 06:34:26 PM |
|
DocAdemic hali hazırda 20 ülkede çalışır durumda uygulaması olan ve blockchain teknolojisini sağlık alanına taşıyan öncü bir kuruluşlardan biri.
McAfee'nin pr çalışmaları ile ne kadar ivme kazanmış olsa da, proje daha iyi yerleri hak ediyor. Acil bir ihtiyaç olmadığı takdirde, yatırımımı ve bounty aracılığı ile gelen miktarı hold etmeyi düşünüyorum. Her ay, airdrop ile günümüz şartlarında azımsanmayacak kadar iyi bir getirisi oluyor. Piyasa düzeldiğinde daha iyi yerlere gelecektir.
|
|
|
|
mustafayasinsenturk
|
|
July 05, 2018, 10:26:07 PM Last edit: July 07, 2018, 04:37:18 AM by mustafayasinsenturk |
|
McAfeenin kedi olup fare tuttuğu ilk proje diyebiliriz. Adamın bu proje hakkında attığı her tweet karşılığını buluyor. Airdroptan sonra genelde fiyat artışa geçiyor
|
|
|
|
hurri1984
Newbie
Activity: 87
Merit: 0
|
|
July 06, 2018, 10:17:42 AM |
|
Hitbit te mtc deposit neden kapalı bilgisi olan varmı?
|
|
|
|
|