bu coini türkler shilledi , turkler icosuna girdi , şimdi de türkler fudlıyor. su twitterdaki sacma sapan heriflerin önerdiği icolardan yürümekten vazgecin
Aynen katılıyorum.
Türklerin kendini fenomen ilan edenlerin shillediği coinlerden , haberlerden uzak durun arkadaslar.
Yok hidden gemmiş bilmemneymiş. Ben piyasaya yeni girdiğimde bu adamlara inanıyordum da şu uzun ayı sürecinde baya baya hepsini tanıma fırsatım oldu.
Çoğu ilgi meraklısı , kendi aldıkları coini shilleyip yüksekten satan coin düşüncede ben zaten çıkmısdım siz çıkmadınız mı diyen adamlar.
Bir çoğunun da söylediği coinler genelde palm beach gibi gruplarda önce shillenip sonra bunların eline düşenler.
Piyasada eğer Teknik analiz öğrenmek istiyorsanız ama öylede 50 tane indikatör bilmeyle uğraşamam bir stratejim olsun diyosanız
>>>>EnaCrypto
Zarar etmemek nokta atısı hamlelerde bulunmak ve piyasanın gidişatı hakkında bir fikir elde etmek istiosanız
>>>>altcoinrookie
Piyasanın en beyefendi en iyi insanlarından biri kim dir diyorsanız ve kısa vade değil uzun vade düşünüyorum diyorsanız coinlere deyim yerindeyse topraktan giren
>>>>CoinDelisi
Teknik Analiz konusunda ve az coin ama öz coin verme noktasında harbiden en iyi ekiplerden
>>>Finansal tezlerim
Piyasa ne zaman boğa ne zaman ayıya girecek önceden alarm kurmak istiyorsanız
>>> Selcoin
bunları takip etseniz yeter de artar bile...
En çok shillenen coinleri alırken her zaman dikkatli olun...
Şöyle sinyal veriyor böyle sinyal veriyor diyerek sizlere bot satmaya patreonda üyelik aldırmaya çalışan hırsız sahtekarlara inanmayın. ( bot dediğide çalıntı zaten)
Özellikle Enacryptonun stratejileri takip edilmesi herkesin bilmesi gereken basit anlaşılır ve yüksek oranda başarı yüzdesine sahiptir arkadaslar tavsiye ederim.