|
shulio
Legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
|
|
June 03, 2018, 05:31:45 PM |
|
Daha iyi bit dizayn olabilirdi. Yeşil zemin üstüne kırmızı yazı hiç okunmuyor. Çok amatörce olmuş malesef. Keşke daha profesyonel bir tasarım olsaymış.
|
|
|
|
SoneriuS
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 1
|
|
June 03, 2018, 06:08:14 PM |
|
Yeşil zemin çok kötü göz yorucu olmuş grafiker bir tanıdığın varsa özel yazı fontu kullanmalısın...
|
|
|
|
tanatoid
Jr. Member
Activity: 157
Merit: 3
|
|
June 03, 2018, 06:09:52 PM |
|
Daha iyi bit dizayn olabilirdi. Yeşil zemin üstüne kırmızı yazı hiç okunmuyor. Çok amatörce olmuş malesef. Keşke daha profesyonel bir tasarım olsaymış.
Katılıyorum çok amatör kalmış.Daha yaratıcı daha profesyonel bir tasarımla tüm dikkatleri üzerine çekecek bir çalışma yapılabilir.Umarım çok daha iyi bir çalışma çıkar.
|
korona ♛ CROWN YOUR LIFE! ♛ Be always in control with the Korona Coin.
|
|
|
mustafacemil
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
June 03, 2018, 07:50:48 PM |
|
Harika bişey, bütün dünya her kesimden insan bu panoları görecek büyük bir reklam olacak. Bana biraz iddialı geldi kötü bişey değil tabi ama çok şey vadediyor
|
|
|
|
akiko6823
|
|
June 03, 2018, 08:24:59 PM |
|
şok oldum yani maçı izleyen herkes bitcoin tabelasınımı görecek bide maçlarda kayan banda verseler varya düşünemiyorum bile neler olur ne ler bakıp görecez artık
|
|
|
|
Sikkoin
Newbie
Activity: 70
|
|
June 03, 2018, 09:49:52 PM |
|
Çok güzel reklam olacak. Bu şekilde atılımlar gelmeye devam ettikçe coinlerin önündeki engeller bir bir kalkar.
|
|
|
|
dogaatac
|
|
June 03, 2018, 10:50:20 PM |
|
he aynen aynen. 7 btc toplarsınız bağışlarla
|
|
|
|
semes
Member
Activity: 713
Merit: 31
|
|
June 03, 2018, 10:57:35 PM |
|
Düşünce güzel fakat maalesef görsel aynı güzellikte değil. Ayrıca bunu öyle bir yerde sergiletmek ya da arka planda göstermek kolay olmaz. Bunun için ciddi girişim gerekir. Rusya ve FIFA'dan da izin gerekebilir.
|
|
|
|
sanjimor
Newbie
Activity: 168
|
|
June 04, 2018, 02:26:14 AM |
|
Ne koparsak kar gibi bir düşünceniz var gibi duruyor ama hadi diyelim öyle değil. Kripto paralarla arası hiç iyi olamayan rusyanın böyle bir reklam yayınlayacağını hiç sanmıyorum.
|
|
|
|
jamesawyer
|
|
June 04, 2018, 06:31:42 AM |
|
düşünce güzel ama yemezler daha güzel bir tasarım lazım
|
|
|
|
EnchantedRuss (OP)
Newbie
Activity: 12
|
|
June 04, 2018, 10:14:03 AM |
|
Görüşlerin için teşekkürler. Tasarımın çekirdeği güçlü bir mesajdır. Arka plan resmi Bitcoin ağını temsil eder. Lütfen blogu paylaş.
|
|
|
|
SanalPara
|
|
June 04, 2018, 10:42:54 AM |
|
Tek Dünya, tek oyun, tek para sloganı hoşuma gitti. Onun dışında yazı tipi hoşuma gitmedi. Ayrıca daha güzel bir çalışma yapılabilirdi. Genel olarak benim hoşuma pekte iyi gitmedi be hocam.
|
|
|
|
Dyatrev
|
|
June 04, 2018, 11:19:55 AM |
|
Amatör bir çalışma olmuş, daha iyi bir iş ortaya çıkarılabilirdi. Fikir ve slogan güzel düşünülmüş, profesyonel bir tasarımcı ile çalışırsanız daha iyi olur.
|
|
|
|
dutturu
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 3
|
|
June 04, 2018, 07:07:32 PM |
|
Hocam olsa iyi olurmuşta biraz tasarıma ağırlık vermek gerekio . Gelecekte birgün böyle şeyleri gerçekten duyarız kim bilir .
|
|
|
|
67semih
Jr. Member
Activity: 630
Merit: 1
|
|
June 04, 2018, 09:37:53 PM |
|
Kripto dunyasinin kralina pek yakismamis. Dunyanin gozunun uzerinde oldugu bir turnuvada insanlarin karsisina daha etkileyici bir tasarim hazirlanabilirdi. Pek sevileceginibsanmiyorum.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
June 05, 2018, 06:50:34 AM |
|
Kim tasarlamış bunu? Bu tasarımla hiç inandırıcı gelmedi doğrusu. Paintte yapılmış gibi bu nedir Allah aşkına? Kaynak inandırıcı değil. Asparagas olabilir.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
June 05, 2018, 08:46:55 AM |
|
Bu gerçek değildir ya hiç sanmıyorum. Ortaokul çocuğunun elinden çıksa daha iyi bir şeyler olurdu. Saçma sapan sitelere girdiğinizde çıkan pop-up reklamlara benziyor, bunu gören kişi bitcoinin ciddi bir şey olduğunu düşünmez
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
brkttlv
Jr. Member
Activity: 896
Merit: 9
|
|
June 05, 2018, 12:57:52 PM |
|
Rusyanın kriptoya desteği açık güzel bir fikir. Billboardta da yeşil kullanılması galiba futbol sahasını anımsatmak istenmiş olması lakin arkadaşlara katılıyorum hiç olmamış. Paintte çizilmiş amatör bir ruh var ortada sanki.
|
|
|
|
temmuz
|
|
June 05, 2018, 02:19:21 PM |
|
bende ortak görüşteyim üyelik yabancı ve bizi pek anlamayacaktır fikir iyi ama uygulama tam bir dolandırıcılık bounty ile yol almaya çalışıyorlar aslında yaptıktan sonra oradaki adresi verseler ozman gerçekten ödüllendirirler bu elemanları ama şuanda içi boş bir dolandırıcılık
|
|
|
|
|