|
hbcenk (OP)
Member
Activity: 476
Merit: 10
ICO marketer, Translator, Entrepreneur
|
|
September 25, 2018, 07:00:09 AM |
|
GÜNCELLEMELER - updates #9
#3 İMZA KAMPANYASI KURAL DEĞİŞİKLİĞİ 1 günde en fazla 3 post kabul ediliyor. Post'ları farklı günlerde atmanız gerekir.
|
|
|
|
Stabilitelim
Member
Activity: 462
Merit: 14
|
|
September 25, 2018, 12:00:19 PM |
|
Swipe bittiği an direk buna gireceğim.bu adamlarda ödül falan aldılar sağlam bir proje gibi duruyor.geri icoyu falan bunlarda uzattı diye biliyorum.
|
|
|
|
hbcenk (OP)
Member
|
|
September 25, 2018, 01:41:07 PM |
|
Swipe bittiği an direk buna gireceğim.bu adamlarda ödül falan aldılar sağlam bir proje gibi duruyor.geri icoyu falan bunlarda uzattı diye biliyorum.
ICO başlama tarihini ertelediler. 7 Kasım'da başlayacak
|
|
|
|
|
hbcenk (OP)
Member
|
|
October 13, 2018, 10:22:44 PM |
|
|
|
|
|
hbcenk (OP)
Member
|
|
October 22, 2018, 10:10:40 AM |
|
Baskı no #12
|
|
|
|
hbcenk (OP)
Member
|
|
October 22, 2018, 10:16:47 AM |
|
Baskı no #12 MENKUL KIYMET JETONU İHRACININ AVANTAJLARI - DESICO her çeyrek, karının %12.5'ini jeton sahiplerine dağıtacak
- Menkul kıymet olmasının doğal sonucu olarak; tüm katılımcılar aynı fiyattan alır, yani büyük yatırımcılar daha ucuza DESI satın alamaz.
- Yasal olarak yatırımcılara verilen haklara sahip olursunuz, herhangi bir şekilde aldatıldığınızı düşünürseniz mahkemeye gidebilirsiniz
|
|
|
|
hbcenk (OP)
Member
|
|
October 22, 2018, 12:56:34 PM |
|
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
October 28, 2018, 08:10:50 PM |
|
diğer başlıkta da yazdım; bountylerine katılan herkes kyclerine girmek zorundaymış. bende pasaport olmadığı için ekibe telegramdan yazdım, tc kimliğimin kabul edilmesini sağlamak için. bakalım haber bekliyorum pazartesi yazacaklarını söylediler.. bountye katılanların bilgisine.
|
|
|
|
hbcenk (OP)
Member
|
|
October 28, 2018, 08:19:54 PM |
|
diğer başlıkta da yazdım; bountylerine katılan herkes kyclerine girmek zorundaymış. bende pasaport olmadığı için ekibe telegramdan yazdım, tc kimliğimin kabul edilmesini sağlamak için. bakalım haber bekliyorum pazartesi yazacaklarını söylediler.. bountye katılanların bilgisine.
Hatırlatma için teşekkür ederim Emre; Duyuruya'da ekledim. DESICO menkul kıymet jetonu ihraç edecek Yani DESI jetonları sahiplerine Litvanya yasalarınca korunan haklar verecek
|
|
|
|
hbcenk (OP)
Member
|
|
October 30, 2018, 09:04:37 PM |
|
Baskı no #13 #1 Yasal Menkul Kıymet Jetonu ihracımız basında büyük ilgi gördü - Blockchainmagazine#2 BÜYÜK HABER: DESICO Grup Şirketleri; Finansal Brokerlık firmasını satın aldı. Bu sayede DESI jetonları ticareti çok daha erken başlayabilecek. Bu sayede Litvanya Merkez Bankası tarafından verilen B sınıfı Finansal Lisans sahibi olduk. Yasal olarak müşterilerimizin fonlarını saklayabileceğiz ve yönetebileceğiz. Resmi Duyuru Linki#3 Beyaz Liste kayıtları bugün başlıyor (31 Ekim) #4 KYC servisimiz bu alanda popüler ONDATO firması tarafından yürütülecek. Detayları için tıklayınız
|
|
|
|
hbcenk (OP)
Member
|
|
November 08, 2018, 07:52:33 PM |