trc22@gmail.com
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
June 12, 2018, 10:42:04 AM |
|
Sylon tam bir kolpacı kesinlikle kendi eşini dostu saçma sapan hesapları multilerini dolduruyor, şimdi görürsünüz imza bitince 8-10 kişinin ipini çekecektir multi katılım yaptınız diye. Kaç tane bounty patladı unuttum en son torq imzasına girmiştim sylonun oda patladı hiç açıklama bile yapmıyor
|
|
|
|
WaDa
|
|
June 12, 2018, 12:46:39 PM |
|
Aktif post sayımızı kendimiz manuel mi giriyoruz anlamadım, çünkü kayıt kodunu girince listedeki bilgiler de değişiyor.
bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Edit line 347 deki adam daha yeni kaydolmuş mevcut post sayısı 398 ama kaydolurken 298 yazmış ve daha post atmamış. Bu kampanyada kullanılan takip yöntemi tam bir felaket.
bak bu hiç aklıma gelmemişti olabilir walla hile yapıyor olanlar vardır belki, haram zıkkım olsun ne diyelim öylelerine post atmadan kazananlara ya zaten şurda 15 mesaj yazıcaksın 1 haftada çok zor birşey değil bide buna hile hurda katıyorlar ya
|
|
|
|
trako
|
|
June 13, 2018, 05:32:43 PM |
|
şu an ıcoların bounty yöneticileri de bence artık durumu kestiremiyor. amaxiz repux ve joy tokenda sorun yarattı, ve aradan çekilip gitti. sylon imza kampanyasında sıkıntı yaşamadım. yaşamayacağım anlamına gelmiyor tabi ki; ama bu iş bırakma oltası gibi; tespitler analizler vs. bir işe yaramıyor. shivom meselaİ hiç ummazdım ama keşke imzasına girseydim diyorum, o yüzden bekleyip göreceğiz.
|
|
|
|
sonerbo
|
|
June 13, 2018, 05:42:35 PM |
|
Aktif post sayımızı kendimiz manuel mi giriyoruz anlamadım, çünkü kayıt kodunu girince listedeki bilgiler de değişiyor.
Edit line 347 deki adam daha yeni kaydolmuş mevcut post sayısı 398 ama kaydolurken 298 yazmış ve daha post atmamış. Bu kampanyada kullanılan takip yöntemi tam bir felaket.
bak bu hiç aklıma gelmemişti olabilir walla hile yapıyor olanlar vardır belki, haram zıkkım olsun ne diyelim öylelerine post atmadan kazananlara ya zaten şurda 15 mesaj yazıcaksın 1 haftada çok zor birşey değil bide buna hile hurda katıyorlar ya Böyle birşey yakaladıysanız Sylon a mesaj atın yada bounty konusuna yazın. Dikkate alacaktır ve gerekli düzltmeyi yapacaktır.
|
|
|
|
Rkc Trader
|
|
June 13, 2018, 06:04:29 PM |
|
Aktif postun elle girilmemesi lazım, sylonun mesajları program aracılığı ile saydırdığını düşünüyorum. Başlangıç mesaj sayısını düşük yazmış. (edit düzeltilmiş)
|
|
|
|
luckydag
|
|
June 13, 2018, 06:26:06 PM |
|
Evet program aracılığıyla yapıyor, aslında uygulamasına kişilerin post sayılarını alan bir şey de eklerse, sorun ortadan kalkacaktır.
if yazilanPost<varolanPost then <action> end if;
En çok jinbinin ICO performansını merak ediyorum. Fiyatı bu kadar pahalıyken bu dönemde yatırım toplayabilecek mi?
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
|
|
June 13, 2018, 06:49:28 PM |
|
Evet program aracılığıyla yapıyor, aslında uygulamasına kişilerin post sayılarını alan bir şey de eklerse, sorun ortadan kalkacaktır.
En çok jinbinin ICO performansını merak ediyorum. Fiyatı bu kadar pahalıyken bu dönemde yatırım toplayabilecek mi?
imzası çok kalabalık o yuzden bu hafta da stake alıp çıkarım, bir yere yüklenmek akıl karı değil.
|
|
|
|
luckydag
|
|
June 13, 2018, 06:59:32 PM |
|
imzası çok kalabalık o yuzden bu hafta da stake alıp çıkarım, bir yere yüklenmek akıl karı değil. Aynı zamanda giriş yapmışız, kendi adıma güzel bir imza kampanyası başlasa bırakırım ama şuan pek girilebilecek kaliteli bir imzada yok.
|
|
|
|
murobro
Jr. Member
Activity: 532
Merit: 1
|
|
June 13, 2018, 07:01:22 PM |
|
BTT yarandığı günlerde keşke kayıt olsam diyorum. Hero member olsaydım paraya kırardım
|
BLOCKMASON LINK Create Web APIs From Any Smart Contract
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
|
|
June 13, 2018, 07:04:36 PM Last edit: June 26, 2018, 07:43:25 PM by BigRasputin |
|
BTT yarandığı günlerde keşke kayıt olsam diyorum. Hero member olsaydım paraya kırardım Sr member ım bir şeyin kırıldığı yok, öyle hedefleriniz olmasın bence. Bu arada doğru projeyi bulursanız sosyal medyadan da iyi getiri elde edebilirsiniz.
|
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
June 13, 2018, 07:12:41 PM |
|
başka bir açıklama vs yok mu gerçi jr olanları bağlayan bir şey yok ama bari diğerleri kazansın hem onlara gidiyor bakalım herkese bol kazançlar
|
|
|
|
ksteve96
Full Member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
|
|
June 13, 2018, 09:42:37 PM |
|
Jinbi'nin yeterli yatırım toplasa dahi kullanıcılara bu miktarda bir ödülü gönderemeyeceklerini, gönderseler bile Idex'te satılıp para etmeyeceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
alicaan
|
|
June 13, 2018, 10:00:55 PM |
|
İlgi çok,scam çok, bot çok. Adam 10-20 jr hesapla giriyo stakeleri topluyo ödemelerin son günü stakeler gitmiiiş. Az girişli kampanyalara girmeye özen gösterin ki pay düşsün hocam. Ha proje gayet iyi dersen pastadan pay alıyım oda senin düşüncen
|
|
|
|
Puyol
|
|
June 13, 2018, 11:06:14 PM |
|
Herkes post paşı 25 doları görünce balıklama atlamış bende bir zamanlar sylonun yönettiği Livetree imzasına katılmıştım oda post başı 25 dolar diyordu full member için ama gelen tokenleri şuan çöpten daha kötü token hiçbir borsaya giremedi , bence jinbide patlayabilir
|
|
|
|
Hovarda
|
|
June 13, 2018, 11:06:28 PM |
|
slyon'nun patlayan son 2 kampanyasından sonra Jinbiye geçişler çok oldu. özellikle türklerin sayısı oldukça fazla. Katılım sayısı artınca Herkes bir beklenti içerisine girdi umarım kazanırsınız arkadaşlar.
|
|
|
|
turkmachiavelli
|
|
June 13, 2018, 11:27:29 PM |
|
Boşuna bir ümide kapılmayın ve kampanya bitip istediğniz paraların 10 da birini dahi alamadığınızda sylon a sövmeyin çünkü aynı olayları bende başka bir ıco da yaşadım ve elden hiç bir şey gelmiyor.
|
|
|
|
elcezireex
|
|
June 14, 2018, 12:24:41 AM |
|
Sylon iyi manegar fakat ico bana çok iyi gelmedi ama bütün türkçe forum hypeladığına girdiğine göre iyidir sonuçta bu kadar insan salak olamaz(bk. çiflik bank)
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
June 14, 2018, 05:56:46 AM |
|
hile yapanları yakaladığınız zaman mutlaka bounty manager ile ileteişime geçip gerekli bilgilendirmeyi kendisine yapın. yüz mesaj için alacağı bedava para sizden kesilecek unutmayın.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
June 14, 2018, 06:37:52 AM |
|
Week 5'te stake yazılmamış bana. Week 6'da da benim üstümdekilerin Stake'leri yazıyor benimki boş duruyor. Sylon yine yan mı çiziyor nedir? Geçen hafta katılmıştım kampanyaya. Sizin vaziyet nedir?
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
|
|
June 14, 2018, 07:25:49 AM |
|
Week 5'te stake yazılmamış bana. Week 6'da da benim üstümdekilerin Stake'leri yazıyor benimki boş duruyor. Sylon yine yan mı çiziyor nedir? Geçen hafta katılmıştım kampanyaya. Sizin vaziyet nedir?
6. haftada listeye eklendim 1 hafta tamamlandı stake yok ptesi 2. hatfayı almam lazım ama yok. benden bir gün önce eklenip bir şey yazmayan adama 625 stake vermişti...
|
|
|
|
|