mecazherif
Newbie
Activity: 280
Merit: 0
|
|
July 06, 2018, 11:08:17 PM |
|
sylon kampanyalarına genelde türklerden yoğun talep oluyor, adam da şaşırıyordur heralde
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
|
|
July 06, 2018, 11:10:19 PM |
|
Miktar pek artmıyor gibi ama az kaldı, bakalım son güncellemede ne kadar bir artış olacak. Ne kadar zorlarsa zorlasın 15k yı geçmeyecek gibi duruyor.
10m $ da direnç var. Şu 9.850.000'de kaldık belki onu kırsa 11-12 m $ yapabilir. İmza işinin sıkıntıya düşmemesi için resmen adamlar fazla para toplasın diye dua ediyorum. Manuel güncelliyorlar, canlı aksa belki o kırılmalar çoktan olmuştu, ama günlerce bekleyip güncelle diklerinden böyle oluyor bence
|
|
|
|
jhontwis
|
|
July 06, 2018, 11:10:59 PM |
|
Proje fikri güzel geldi bana ancak pek işlevsel olabileceğine inanmadım imzası konusunda epey düşündüm bakalım nasıl bir iş ortaya koyacaklar sağlam bir ekip gibi duruyor.
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2716
Merit: 1571
|
|
July 06, 2018, 11:13:52 PM |
|
10 milyon doları geçtiğini görse insanlar rahatlayacak. Şu ana kadar geçtiyse güncellemiş olmaları gerekirdi diye düşünüyorum. Ne zamandır 9.85 milyonda takılı kaldı?
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
instr_35
Newbie
Activity: 196
|
|
July 07, 2018, 07:38:04 AM |
|
bir kısmını ethereum olarak göndermeleri çok iyi olmuş ama bilemiyorum sonradan bir sıkıntı çıkarırlar mı katılım çok fazla hisseler düşecek falan diye bilemiyorum umarım öyle olmaz
|
|
|
|
tekno
Sr. Member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
|
|
July 07, 2018, 09:48:03 AM |
|
10 milyon doları geçtiğini görse insanlar rahatlayacak. Şu ana kadar geçtiyse güncellemiş olmaları gerekirdi diye düşünüyorum. Ne zamandır 9.85 milyonda takılı kaldı?
şuan görünen 9,92M$ hocam dediğiniz rakkamı rahatça geçecektir beni asıl düşündüren şey payları nasıl dağatacakları umarım bir değişikliğe daha gidilmez
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
|
|
July 07, 2018, 11:07:38 AM |
|
Elimizi kolumuzu bağlamasalar bu hafta çıkardım, hardcap yapamadılar acaba token yakacaklar mı? Yakmazlarsa dedikleri miktarda token vermek sorun olmaz, zaten ellerinde haddinden fazla olmuş olacak.
|
|
|
|
muteahhit
Member
Activity: 364
Merit: 20
|
|
July 07, 2018, 11:14:50 AM |
|
Sylon ilk defa bir imza kampanyasında çıkışları yasaklamış. İmzadan çıkarsanız kazandığınız bütün stakeleri kaybedersiniz diye ibare geçmiş. neden böyle bir şey yaptı ki. Önceden ne güzel insanlar girip çıkıyordu.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
|
|
July 07, 2018, 12:01:37 PM |
|
Sylon ilk defa bir imza kampanyasında çıkışları yasaklamış. İmzadan çıkarsanız kazandığınız bütün stakeleri kaybedersiniz diye ibare geçmiş. neden böyle bir şey yaptı ki. Önceden ne güzel insanlar girip çıkıyordu.
Bu kampanyada diğer birçok kampanyada görmediğimiz yeni şeylerle karşılaştık. Artık bounty kuralları eskisi gibi olmayacak gibi görünüyor. Düşük ücretten de olsa hesapların içeride kalması ekibin işine geliyor demek ki.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
The Management
|
|
July 07, 2018, 12:46:45 PM |
|
Bir ara her ne kadar über seviyede gerçekçilikten uzak bir kazanç olarak gelse de imzasına katılmayı düşünmüştüm. Fakat F. Member için alımlar durdurulmuştu o yüzden giremedim. Şahsen 25dolar post başına kazancın zor olacağını düşünüyorum. Takipteyiz
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
July 07, 2018, 06:16:36 PM |
|
bu kampanyaya katılacaktım ama dedimki ya bunun isminde bile meymenet yok, Jinbi diye isim mi olur? şuan da açıkçası pişman gibiyim katılmadığım için ama katılanlarda bayağı bir ikilemde kalmış.
|
|
|
|
seninyanda
Newbie
Activity: 70
|
|
July 07, 2018, 07:35:02 PM |
|
Bende girmeyi düşünüyorum o kadar çok kişinin imzasında jinbiyi gördüm ki insan ister istemez bakıyor , şimdi ki imzam bittiğinde sanırım girebilirim , umarım giren arkadaşlar kazanır ancak jr almıyormuş sanırım...
|
|
|
|
btcmurat
|
|
July 07, 2018, 08:15:15 PM |
|
Son dönemlerde pek çok kişide imzasını gördüğüm bir proje ben fikri beğendim sağlam bir girş yaparlarsa daha da inandırıcıkları artık bekleyip göreceğiz
|
|
|
|
luckydag
|
|
July 08, 2018, 09:17:00 AM |
|
9.925.000 $ toplanan para şuan, bir türlü 10 m $ direncini kıramadı. 11-12 m $ olsa o artan fazla kısmı bizlere dağıtırlardı belki diye düşünüyorum. Hayır para toplanamadıkça beni en çok korkutan şey, ICO tarihini uzatıp bizi çok daha uzun süre imzada tutmaya kalkışmaları, işte o zaman hepimiz zarar yazmaya başlarız. Çünkü süre üzeyip tutar düşünce, elde avuçta pek bir şey kalmaz.
|
|
|
|
Betfair
|
|
July 08, 2018, 09:18:35 AM |
|
9.925.000 $ toplanan para şuan, bir türlü 10 m $ direncini kıramadı. 11-12 m $ olsa o artan fazla kısmı bizlere dağıtırlardı belki diye düşünüyorum. Hayır para toplanamadıkça beni en çok korkutan şey, ICO tarihini uzatıp bizi çok daha uzun süre imzada tutmaya kalkışmaları, işte o zaman hepimiz zarar yazmaya başlarız. Çünkü süre üzeyip tutar düşünce, elde avuçta pek bir şey kalmaz.
Bence çoktan kırmıştırda elle girdikleri için geriden geliyor devamlı o kadar para toplayan insan 75bin mi toplayamıyor allah aşkına bu arada iyi bari bu hafta bountylerde düşüşe gitmemişler iyi alıştırmışlardı her hafta kısmaya
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
July 08, 2018, 09:20:34 AM |
|
herkes gırmıs bende gırdım bunun ımza kampanyasına, gec kalmısız gercı bayadır baska bır ımza kampanyasındaydım , 10m dolar bu devırde ıyı toplamıs ama, cok seytmemek lazım, altına nasıl endeksleyeccekler bunlar
|
|
|
|
hasyurt
|
|
July 08, 2018, 09:22:48 AM |
|
Softcap i yapınca zaten hakettigimiz ödülleri bize vermeleri gerekmiyor mu? 10 milyon doları aşınca ne olacak onu anlamadım. Bence de ico tarihi uzamasını yeter. Çok fazla takılıp kalırsak burada iş sıkıntıya girer. Birde gönderim yapacakları tokeni uzun süre bekletmezler umarım. Paltokeni 2-3 ay beklemiştim. Sonuçta 650$ değerinde token geldi. Allah bereket versin
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
July 08, 2018, 09:38:10 AM |
|
para etsınde ısterse 5 ay sonra gelsın o dert degıl pek hıc gondermemelerı dert olur, cok fazla katılımcı oldu ayagına, bakalım bekleyıp gorecez bende son haftalara denk geldım gorur gormez gırdım ımzasına ahh ahh gec gırmısım dıyecem de dıgerınden cıkamadım
|
|
|
|
salinizm
|
|
July 08, 2018, 10:14:08 AM |
|
Umarım proje scam çıkmaz. Son aylarda hangisine girdiysem eli boş döndüm. ekibi araştıranınız var mı? Sağlam mı ekip, güvenilir mi? Ve ana sayfasına göz attım yine fiyat düşmüş. senior 8$ olmuş. Maç başladıktan sonra kural mı değiştirilir arkadaş?
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
|
|
July 08, 2018, 02:27:09 PM |
|
Softcap i yapınca zaten hakettigimiz ödülleri bize vermeleri gerekmiyor mu? 10 milyon doları aşınca ne olacak onu anlamadım. Bence de ico tarihi uzamasını yeter. Çok fazla takılıp kalırsak burada iş sıkıntıya girer. Birde gönderim yapacakları tokeni uzun süre bekletmezler umarım. Paltokeni 2-3 ay beklemiştim. Sonuçta 650$ değerinde token geldi. Allah bereket versin
Herhangi bir terslik olmazsa softcap yapan projenin ödül dağıtımlarının gerçekleşmesi gerekir. Fakat 10 milyon dolar toplayan bir proje 5 milyon dolarlık dağıtım yapmaz. Bu yüzden hardcap yapması bizim yararımıza olur
|
[/tabl
|
|
|
|