luckydag
|
|
September 20, 2018, 04:35:56 PM |
|
Hepsini ETH ya da yarısını ETH verseler gerçekten harika olur. Sylon'ın girdiğim kampanyalarından henüz ses yok. Hiçbirinde ne zaman ödeme yapılacağına dair bir ibare de yok, umarım bir son dakika golü yemeyiz ve yine umarım ETH kararlarından vazgeçmezler.
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
|
|
September 21, 2018, 12:12:47 AM |
|
Eskiden ico lar nispeten seffafti, adamlar adresi paylasirlardi (orada da kendileri para yatirarak hesabi sisirebiliyorlardi) gercekten ne topladilar nereden bilecegiz?
|
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
September 21, 2018, 06:09:28 AM |
|
Umarım çok sürüncemede kalmaz. Forumda bayağı bir ses getirmişti. Eğer dedikleri gibi altına endeksli bir token olacaksa ve ekip dediğini yaparsa iyi işler cikartabilirler. Ödül dağıtılinca elbette tokenden düşüş olacaktır. Sadece bize token dağıtılması da çare değil. Ondan sonra sağlam bir iki borsaya dahil olması gerekir ki kazancımız sağlam olsun
|
|
|
|
Rhego
|
|
September 21, 2018, 06:20:03 AM |
|
Hepsini ETH ya da yarısını ETH verseler gerçekten harika olur. Sylon'ın girdiğim kampanyalarından henüz ses yok. Hiçbirinde ne zaman ödeme yapılacağına dair bir ibare de yok, umarım bir son dakika golü yemeyiz ve yine umarım ETH kararlarından vazgeçmezler.
Sylon bu sene yaptıgı 7-8 kampanyasına girdim sosyal medya twitter facebook sadece 1 tanesinden ödeme geldi şimdiye kadar. Ya iptal oldular ya uzattılar.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
September 21, 2018, 09:18:54 AM |
|
Sylon umarım cezası bitince önünde biriken işlerin hepsini temizler. Yanlış olmasın decibels ya da realiste zincir değiştirdi. Çoğunluk Neo cüzdanı verdi gelen giden yok. Sylon un iki imzasında bulundum jinbitoken ve sendy neler gelecek bakalım. Onun dışında Twitter bountylerine katıldıklarımdan gelen hiçbir şey yok.
|
|
|
|
yenilmez86
Member
Activity: 1267
Merit: 43
|
|
September 21, 2018, 09:39:49 AM |
|
Bir kaç Twitter bountysine katıldım ben Sylon'un ve bir an önce sayım ve dağıtım yapılmazsa işim sakat çünkü 2000 sınırının sınırında bulunuyorum şuan Twitter için.. Realista, Reos, Plaza, Cryptoflix, Jinbi, Sendy. Hiç biri herhangi bir sonuca varamadı kaç aydır..
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
September 21, 2018, 02:19:21 PM |
|
Ödemeyi nasıl ve ne zaman yapacaklar bilen arkadaşlar anlatabilir mi? Tabloya göre 600 dolar alacağım var. Neredeyse 3 eth ediyor.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
September 21, 2018, 04:51:55 PM |
|
Ödemeyi nasıl ve ne zaman yapacaklar bilen arkadaşlar anlatabilir mi? Tabloya göre 600 dolar alacağım var. Neredeyse 3 eth ediyor.
Kaç hafta katıldın kampanya ya ben 3 hafta katıldım sonlarna yetiştim. Umarım ini bir şeyler gelir, ödül miktarı belli bir süre sonra düşmüş siz önce mi girdiniz yoksa sonlarda mi?
|
|
|
|
luckydag
|
|
September 21, 2018, 06:19:55 PM |
|
Bence listeye çok takılmayın, zaten o exceller artık sadece birer formaliteden ibaret oldu. Adamlar biz bu tutarız yarısını vericez de diyebilir, 1/10 vericez diyebilirler. İşin kötüsü bunu engellemenin hiçbir yolu yok. Derseniz ki, piyasada olumsuz etki bırakır evet ben daha bounty ödemeyip başarılı gören bir token görmedim ama işte sanırım para tatlı geliyor, paylaşmak istemiyorlar.
|
|
|
|
waybesuricata
|
|
September 21, 2018, 06:29:46 PM |
|
Jinbi token'ın şu anda herhangi bir spreadsheet'e ulaşabiliyor muyuz, ne kadar kazanıldığını görebiliyor muyuz? Sylon bayadır kampanyaları bitirmedi sanırım.
|
|
|
|
Eron
|
|
September 21, 2018, 07:54:05 PM |
|
Aylar oldu bunu hala dağıtmadılar mı yahu? Icoyu uzatmışlardı en son, yoksa hala devam mı ediyor? Bu sene bounty dağıtırken bile süründürüyorlar insanları herhalde.
|
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
|
|
September 21, 2018, 10:03:33 PM |
|
Jinbi token'ın şu anda herhangi bir spreadsheet'e ulaşabiliyor muyuz, ne kadar kazanıldığını görebiliyor muyuz? Sylon bayadır kampanyaları bitirmedi sanırım.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QBowluv7Cf-WIN3R2-FCfMuvSOHH129mKcz3bZJ3xcg/editBakmanız gereken liste bu fakat şu anda herhangi bir güncelleme yok. Muhtemelen ödül dağıtımı başlarken listeyi açıklarlar. Bu da ortalama 2 hafta sonrasını işaret ediyor. Tabi o da dağıtımı yaparlarsa (: dağtımı yapmama gibi bir lüksleri yok.Bu forumun gücünü hafife almazlar diye umuyorum. Buradan yayılan bir fud dalgası ile pek başarılı olamazlar.
|
|
|
|
Vispilio
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
|
|
September 21, 2018, 10:11:30 PM |
|
Bountyler için "10 milyon yatırım aldılar, nasıl 2-3 milyon USD bounty dağıtırlar" gibi bir düşünce doğru değil çünkü hard cap yapmadığı zaman
satılmayan bir sürü token elde kalmış oluyor, o tokenları bountycilere ICO fiyatından dağıtabilirler, zaten bu şekilde boğa piyasası sırasında
titiz çalışan bounty avcıları inanılmaz paralar kazandılar. Asıl risk borsaya girer girmez çok sert dump yemesi token'ın, o yüzden piyasadaki
genel atmosfer düzelirse bir iki ay gecikmesi lehimize bile olur.
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
September 21, 2018, 11:10:20 PM |
|
Bountyden paya düşen tokene bakıyorum borsayada girmişse mükemmel para ediyor, bize dağıtılana kadar yolunmuş kuşa dönüyor, inşallah size olmaz bu sefer dediğim şekil.
|
|
|
|
Suskunadam
|
|
September 22, 2018, 10:14:44 AM |
|
Bountyler için "10 milyon yatırım aldılar, nasıl 2-3 milyon USD bounty dağıtırlar" gibi bir düşünce doğru değil çünkü hard cap yapmadığı zaman
satılmayan bir sürü token elde kalmış oluyor, o tokenları bountycilere ICO fiyatından dağıtabilirler, zaten bu şekilde boğa piyasası sırasında
titiz çalışan bounty avcıları inanılmaz paralar kazandılar. Asıl risk borsaya girer girmez çok sert dump yemesi token'ın, o yüzden piyasadaki
genel atmosfer düzelirse bir iki ay gecikmesi lehimize bile olur.
Size katılıyorum 10 milyon dolar az para değil ki zaten projenin en büyük ve tek gideri reklam idi ve bunuda bounty ile yapıp yatırım topladılar 3 milyon dolar dağıtmak fazla değil zira elde 7 milyon dolar kalıyor bu da projenin ilerlemesi için yeterli ki onlarda zaten 8 milyon dolara tamam demişlerdi.
|
|
|
|
shulio
Legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
|
|
September 22, 2018, 08:47:21 PM |
|
10 milyon ne yahu, 17.5 milyon toplandı. Jinbi token fiyatı üzerinden token ederinin ETH karşılığı hesaplamasında katakulli yapmazlarsa sıkıntı yok. Onun harici ödemeyi yaparlar.
|
|
|
|
Umbrella Holdings
|
|
September 22, 2018, 08:55:26 PM |
|
Şunu artık dağıtsalar da herkes bir rahat etse. Belli ki imzaya katılan herkesin aklı orada kalmış haklı olarak. Dağıtımın bu kadar uzun sürmesine gerek yok. Şu ethereum muhabbetini tam anlayamadım, nasıl olacak ödül dağıtımı sizin kadar ben de heyecanlıyım
|
|
|
|
Vispilio
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
|
|
September 23, 2018, 12:34:13 AM |
|
Şunu da hemen belirtelim 17.5 milyon USD toplanıp toplanmadığı belli değil o sadece deklare ettikleri sayı, çoğu zaman ICO figürleri şişiriliyor.
Fakat örneğin 5-10 milyon USD dahi toplamış olsalar, token dağıtmak bedava (hardcap olmadığı sürece), zaten elde kalan tokenlar yakılıyor,
yakılmadan önce söz verilen ve total arzı geçmeyen her miktar bountycilere dağıtılabilir, sonra bunun gerçek değeri ancak borsada belli olur,
bütün bountyler için geçerli prensip budur.
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
|
|
September 28, 2018, 05:58:10 AM |
|
Son durum nedir takip eden arkadaşlar eylülün sonu geldi versinler artık ödülleri.
|
|
|
|
|