luckydag
|
|
January 20, 2019, 07:50:19 PM |
|
Bir iki gün içinde ödemeler yapılacak demişler anladığım kadarıyla ancak benim kyc hâlâ onaylanmadı ve artı olarak hani bu adamlar ödülün bir kısmını eth olarak alabileceğimizi söylüyordu? Bununla ilgili herhangi bir açıklama var mı? Ödeyeceklerini söylemeleri güzel ama yine ortada birşey yok anladığım kadarıyla
Hocam hangi ETH ödemesi, adamlar normal bir form ekleyip, cüzdan adreslerini bile almadılar. Yok KYC yok şu bu derken, sanki oyalamak istiyorlar gibi. Bence oradan gelecek bir şey yok.
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
January 20, 2019, 08:36:34 PM |
|
Artık şu projeye bel bağlamayın arkadaşlar ödemeler fos .O kadar bekleten hiçbir proje adam olmaz.Artık ödemesi escrow olarak alınan projelere yoğunlaşın.Oradan en azından garanti para alabilirsiniz.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
January 22, 2019, 08:47:06 AM |
|
Hala approval pending. Beklemeye devam.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
akgandalf
Member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
|
|
January 22, 2019, 09:59:33 AM |
|
|
|
|
|
Dyatrev
|
|
January 22, 2019, 10:50:04 AM |
|
Ana konuda biri telefon açıp kyc'sini onaylattığından bahsetmiş ve onaylı görünüyormuş siteye girince. Bizde hala beklemede, ilk açıklamalarında tüm kyc'lerin aynı anda onaylanacağı söylenmişti.
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
January 29, 2019, 09:02:09 AM |
|
Bir gelişme var mı arkadaşlar ? Kyc yaptırabilen ? tokenlerin dağıtımı ile ilgili herhangi bir şey ?Sylonun yaptığı herhangi bir açıklama ?
|
|
|
|
usakli64
|
|
January 29, 2019, 09:37:01 AM |
|
Bu jinbi bitmedi mi, hala dagitim olmamis sanirim. Ne cok kisi girmisti imzaya unutmuyorum. Diw bardi buna benzer simdi de catex, insallah sonu ayni husran ile sonuclanmaz.
|
|
|
|
Asber
|
|
January 29, 2019, 06:37:15 PM |
|
Ben o dönemdeki sylon un tüm twitter kampanyalarına katılmıştım. Herhalde 10 dan fazladır. 1 veya 2 si dışında token gönderen olmadı. Gelenler de para etmedi zaten.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
January 29, 2019, 07:53:52 PM |
|
başlık hortlayınca bende bir şey oldu zannettim. arkadaşlar olur olmaz şu başlık hortlamasa tam unutuyor iken karşıma geliyor. ben ilk günden bu yana katılmıştım. hava aldım sonuçta herkes gibi. gereksiz şu başlığı hortlatmasak. olur da kyc si onaylanan olur ya da token gelen olur o vakit hortlatsak.
|
|
|
|
Dyatrev
|
|
January 31, 2019, 07:29:43 AM |
|
başlık hortlayınca bende bir şey oldu zannettim. arkadaşlar olur olmaz şu başlık hortlamasa tam unutuyor iken karşıma geliyor. ben ilk günden bu yana katılmıştım. hava aldım sonuçta herkes gibi. gereksiz şu başlığı hortlatmasak. olur da kyc si onaylanan olur ya da token gelen olur o vakit hortlatsak.
Ben yine hortlatayım, benim hala onaylanmadı ama etherscande jinbide baya bir hareketlilik var, dağıtım yapılıyor gibi duruyor ama kimlere bilmiyorum. Umarım bizim tokenlerin üzerine yatmazlar. https://etherscan.io/token/0x21d5a14e625d767ce6b7a167491c2d18e0785fda
|
|
|
|
vincetcm
|
|
January 31, 2019, 08:34:54 AM |
|
Ben yine hortlatayım, benim hala onaylanmadı ama etherscande jinbide baya bir hareketlilik var, dağıtım yapılıyor gibi duruyor ama kimlere bilmiyorum. Umarım bizim tokenlerin üzerine yatmazlar. https://etherscan.io/token/0x21d5a14e625d767ce6b7a167491c2d18e0785fda2 hafta önce yatırımcılara dağıtacaklarını söylemişlerdi (24 saat içinde) 31 gönderi yaptılar ve durdular. geçenlerde de tüm bakiyeyi başka bir adrese gönderdiler demek ki, o kişi gönderiyi yapıyor. 297 transfer gerçekleşmiş güzel..
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
January 31, 2019, 09:02:26 AM |
|
hiç ümitim kalmadı ama eğer olurda verirlerse cok guzel olacak. ne kadar kazandıgımı bile hatırlamıyorum ama sanki 2bin dolar uzerınde bir rakamdı. yarısını ether verecekleri icin her ihtimalde güzel rakam almış oluruz.
|
|
|
|
ugurum15
Member
Activity: 532
Merit: 22
|
|
January 31, 2019, 09:19:15 AM |
|
Ben yine hortlatayım, benim hala onaylanmadı ama etherscande jinbide baya bir hareketlilik var, dağıtım yapılıyor gibi duruyor ama kimlere bilmiyorum. Umarım bizim tokenlerin üzerine yatmazlar. https://etherscan.io/token/0x21d5a14e625d767ce6b7a167491c2d18e0785fda2 hafta önce yatırımcılara dağıtacaklarını söylemişlerdi (24 saat içinde) 31 gönderi yaptılar ve durdular. geçenlerde de tüm bakiyeyi başka bir adrese gönderdiler demek ki, o kişi gönderiyi yapıyor. 297 transfer gerçekleşmiş güzel.. ibnelik yapmak bedava hocam. eğer bu karaktersizler akıllı ise sizin düşündüğünüzün olmasını sağlamak için farklı hesaplara transfer eder ve hareket varmış havası estirirler. var mı forumda bana jinbitoken geldi diyen? diyelim ki bunlar tokeni gönderdiler. borsalara girmezlerse yine hüsran demem o ki siz önünüzü kış tutun yaz çıkarsa bahtınıza...
|
|
|
|
vincetcm
|
|
January 31, 2019, 09:56:50 AM |
|
Ben yine hortlatayım, benim hala onaylanmadı ama etherscande jinbide baya bir hareketlilik var, dağıtım yapılıyor gibi duruyor ama kimlere bilmiyorum. Umarım bizim tokenlerin üzerine yatmazlar. https://etherscan.io/token/0x21d5a14e625d767ce6b7a167491c2d18e0785fda2 hafta önce yatırımcılara dağıtacaklarını söylemişlerdi (24 saat içinde) 31 gönderi yaptılar ve durdular. geçenlerde de tüm bakiyeyi başka bir adrese gönderdiler demek ki, o kişi gönderiyi yapıyor. 297 transfer gerçekleşmiş güzel.. ibnelik yapmak bedava hocam. eğer bu karaktersizler akıllı ise sizin düşündüğünüzün olmasını sağlamak için farklı hesaplara transfer eder ve hareket varmış havası estirirler. var mı forumda bana jinbitoken geldi diyen? diyelim ki bunlar tokeni gönderdiler. borsalara girmezlerse yine hüsran demem o ki siz önünüzü kış tutun yaz çıkarsa bahtınıza... yatırımcı token i olabilir bilemiyorum, çünkü doğru düzgün onay olan alan bounty katılımcısı görmedim daha. çok fazla bel bağlamış değilim esasen, dağıtırken de fiyat konusunda bir sürü katakulli yapacaklarına eminim. hiç bir şey olmasa ico fiyatı 7 dolardı 16 dolar kabuluyle verebilirler malesef.
|
|
|
|
coinbergh
Member
Activity: 532
Merit: 29
|
|
January 31, 2019, 10:18:55 AM |
|
Bounty hunterlar bu piyasanın hafıza olarak en kuvvetli katılımcılarından biri ve bir proje bounty hunterlar'a karşı bir hata yaptığında bu çığ gibi yayılıyor.
Örneğin sadece bu konudan dolayı tüm Türkçe lokal bölümü Jinbi'nin yaşattığı zorlukları biliyor ve Jinbi denince akıllarına bu olay gelecek. Ancak Jinbi yetkilileri bunu akıl edemiyor olacak ki, işleri yokuşa sürmeye devam ediyorlar. Bu öncelikle direkt olarak bir itibar kaybı ve yatırımcıları da olumsuz etkileyecek bir unsur. Milyon dolarlık projeler yönetip şunu düşünemeyen adamlara şaşırmamak elde değil.
|
|
|
|
Betfair
|
|
February 05, 2019, 09:46:13 PM |
|
Bana buradan ne gelecek onu bile bilmiyorum? Nereden bakıyorduk spreadsheet e
|
|
|
|
bigbooss
|
|
February 06, 2019, 04:08:10 PM |
|
Bunlarda tam şerefsiz çıktı gerçi girdiin bütün projeler aynı akıbeti paylaşıyor anasını diyorum başka bir şey demiyorum, şu anki imza kampanyası da aynı şekilde bu hafta bitirecek iken kampanyayı uzattı, bir yıl oldu bir kuruş alamadım, bunada popüler değil belki alırız dedim ama bundan da pek umutlu değilim
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1156
|
|
February 06, 2019, 05:04:16 PM |
|
Bunlarda tam şerefsiz çıktı gerçi girdiin bütün projeler aynı akıbeti paylaşıyor anasını diyorum başka bir şey demiyorum, şu anki imza kampanyası da aynı şekilde bu hafta bitirecek iken kampanyayı uzattı, bir yıl oldu bir kuruş alamadım, bunada popüler değil belki alırız dedim ama bundan da pek umutlu değilim
Artık imzaların pek bir espirisi kalmadı ki dostum o eski günler geride kaldı maalesef benim imzasında olduğum kampanyadan da çeşitli iddalar çıkmış ama çıkınca hangi kampanyaya gireceğim ki şansımı denemeye karar verdim en azından
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
February 06, 2019, 05:13:05 PM |
|
abi sunu çok merak ediyorum bu projenin imza kampanyasına katılanlar ödüllerini alabildiler mi ya ne zaman girsem bu jinbi projesini görüyorum herkes dert yanıyor .
|
|
|
|
luckydag
|
|
February 06, 2019, 06:27:07 PM |
|
Çok gariptir, Sylon piyasadan kayboldu. Bu adamlar hiç duyuru yapmıyor, ortalıkda bu proje scam diyen de yok. İşin garip yanı cüzdanlarından para çıkışı yok acaba diyorum hiç kimse para verip satın almamış olabilir mi? Sonuçta para yatıran olsa, forumda birşeyler yapardı diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|