Dyatrev
|
|
April 10, 2019, 08:17:23 AM |
|
Sylonun mezar taşı niyetinde bir bounty oldu resmen. Bounty işlerinin bitt artık maalesef
Aynen sylon jinbiden sonra toparlanamadı Bana hala pending diyor, umarım red yemem. Birde bununla tekrar uğraşmak istemiyorum.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
April 10, 2019, 01:47:29 PM |
|
Bu konunun hala yukarı taşınmasına hayret ediyorum doğrusu Ne oldu alabiliyor muyuz son durum nedir? Ben sadece yazı yazdım ve kampanya bitince çıktım. Başka bir şey yapmamızı istemediler değil mi? Birde o token para ediyor mu hala?
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
Lydian
|
|
April 10, 2019, 03:15:01 PM |
|
Bu konunun hala yukarı taşınmasına hayret ediyorum doğrusu Ne oldu alabiliyor muyuz son durum nedir? Ben sadece yazı yazdım ve kampanya bitince çıktım. Başka bir şey yapmamızı istemediler değil mi? Birde o token para ediyor mu hala? bu ve buna benzer konular, biz imza avcilari icin bol bol post kasmamiz icin bir firsat diye görüyorum:) hem jinbizade olarak jinbi ve benzeri imza kaziklarini daima hatirliyoruz, hem de güncel imzalarimiz icin post sayimizi güzellestiriyoruz:) onun icin, yazmaya devam... ama yine de hepimizin (jinbizedeler olarak) icinde bir umut var dimi? elbet birgün jinbilerimiz gelecek ve cok para edecek:) hadi insallah:)
|
|
|
|
PastirmaliYumurta
Full Member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
April 10, 2019, 04:27:05 PM |
|
Ben şahsen bu kadar sükse yapıp sonradan bu kadar hayal kırıklığı yaratan bir imza görmedim daha önce bu forumda Bir de arada jamaalın katliamları oluyordu
|
|
|
|
samgizsu
Jr. Member
Activity: 350
Merit: 2
|
|
April 10, 2019, 04:49:07 PM |
|
fakat ilk defa forumda çoğu kişinin mutlu mutlu sitem ettiğine şahit oluyorum. adamlar kim bilir neler yapmıştır
|
▬▬▬▬▬▬▬▬ Guider.travel ▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
April 10, 2019, 04:53:18 PM |
|
fakat ilk defa forumda çoğu kişinin mutlu mutlu sitem ettiğine şahit oluyorum. adamlar kim bilir neler yapmıştır Milletin çok umursamamasının nedeni aslında herkes bu imzaya girerken, bu riski göze almıştı. Hatta adamlar fazla uçtuk diye ya da dur daha mantıklı olsun diye fiyat bile düşürdüler. Tüm bunlara tanık olmak, topladığı saçma meblağ derken, Jinbi resmen forumun maskotu oldu.
|
|
|
|
Vispilio
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
|
|
April 11, 2019, 05:52:34 PM |
|
Bugün itibariyle KYC belgelerimin onaylandığını görüyorum, Onboarding complete, ama hala token falan yok tabii...
Yine de, çok geç de olsa, en azından gerçek bir kontrol olduğunu göstermesi açısından bence önemli bir gelişme, geç de olsa projelerini hayata geçirmeye çalışıyorlar...
|
|
|
|
unreal41
Member
Activity: 932
Merit: 10
|
|
April 11, 2019, 06:31:24 PM |
|
Jinbi bir ara katılacaktım ama sanıyorumki ödülleri dağıtmadı bu herifler bu nedenle iyiki diyorum ancak ödüllerini alamayan arkadaşlar adına üzgünüm. Çok var böyle ekipler piyasada ama umarım hiç bir zaman bir şey kazanamaz bu tipler.
|
|
|
|
Lydian
|
|
April 11, 2019, 07:03:24 PM |
|
pasaportumun üzerine "KYC icin kimlik dogrulama" diye kocaman yazmistim photoshop ile... hani biyerde dagitilacak olursa, neren geldigi belli olsun, baska yerde ise yaramasin diye... Zaten kimlik bilgilerim ve fotografimin görünürlügü veya okunurluguna en ufak bir engeli yok yazinin... buna ragmen ve bu yüzden rejecti cekmisler bana:)
bunlar bizden topladiklari pasaport scanleri ile vs. ne halt yiyecekler cok merak ediyorum...
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
April 11, 2019, 09:18:55 PM |
|
Benim verdiğim eski tip tc kimliği onaylanmıs adres olarak sadece cadde adı yazmıstım. ay sonu bakalım vereceklermi coinleri
Onboarding completed You are ready to invest in Jinbitoken. Thank you.
|
|
|
|
Lydian
|
|
April 11, 2019, 09:22:41 PM |
|
Onboarding completed You are ready to invest in Jinbitoken. Thank you.
Aman kalsin... invest minvest ugrasmayalim... bedavaya vereceklerse versinler (bedava derken, imza yerimizin kirasi karsiliginda) ... ama öyle para mara verip jinbi - ben yokum:) burada zaten sanmiyorum bir Allah'in kulu para verip jinbi alsin... benimkisi ret yemis ama pasaportu tekrar yükle gönder demisler; bi sans daha veriyorlar bana sagolsunlar:)
|
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
April 11, 2019, 09:47:21 PM |
|
Bugün itibariyle KYC belgelerimin onaylandığını görüyorum, Onboarding complete, ama hala token falan yok tabii...
Yine de, çok geç de olsa, en azından gerçek bir kontrol olduğunu göstermesi açısından bence önemli bir gelişme, geç de olsa projelerini hayata geçirmeye çalışıyorlar...
vispilio hocam pasaportlu kyc mi yaptınız yoksa ehliyet ile mi? bazı kişilerin ehliyet red yemiş galiba.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
April 11, 2019, 10:14:07 PM |
|
Bu onayladıklari kişilere bari gönderseler tokenleri. Benim ehliyet red geldi. Doğum tarihi okunmuyor tarzı birşeyler yazıyor. Bir daha kimlikle yolladım bakalım ne olacak.
|
|
|
|
Vispilio
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
|
|
April 12, 2019, 12:42:09 AM |
|
vispilio hocam pasaportlu kyc mi yaptınız yoksa ehliyet ile mi? bazı kişilerin ehliyet red yemiş galiba. Valla o kadar zaman geçti ki tam ne belgesi verdiğime emin diilim, fakat İngilizce bir kimlik vermişimdir salt Türkçe belgeler yüzünden bazı arkadaşlar red almış olabilirler...
|
|
|
|
hisarardi
Member
|
|
April 12, 2019, 06:48:05 AM |
|
vispilio hocam pasaportlu kyc mi yaptınız yoksa ehliyet ile mi? bazı kişilerin ehliyet red yemiş galiba. Valla o kadar zaman geçti ki tam ne belgesi verdiğime emin diilim, fakat İngilizce bir kimlik vermişimdir salt Türkçe belgeler yüzünden bazı arkadaşlar red almış olabilirler... Teşekkürler hocam cevabınız için. Sylon çıkıp en azından jinbitoken in ana başlığında açıklama bile yapmıyor. Livecoin de listelenmiş bir token neticede. Madem öyle dağıtım neden olmuyor. Kim ne kazandı bari spreadsheet i aç millet görsün
|
|
|
|
greatbambino
|
|
April 13, 2019, 07:10:21 PM |
|
Genelde bountycilere büyük vaatlerde bulunan birçok proje çöp oluyor. Amaçları çoğu zaman daha fazla bountycinin katılması fakat insanlara gelen tokenlar çoğu zaman çöp oluyor
|
|
|
|
kr105
|
|
April 13, 2019, 07:53:59 PM |
|
Aylardır jinbi muhabbeti bitmediği için ben bu adamlardan çoktan ümidi kesmiştim. Ama şimdi kyc myc bir şeylerle ilgili gelişmeler olmuş umarım devamı da gelir bu işin, hayırlısı olsun herkes hakkını alsın.
|
|
|
|
hisarardi
Member
|
|
April 14, 2019, 08:16:28 AM |
|
Bir boğa piyasası gelse bunlarda kyc ye bakmadan dağıtım yaparlar kesin. Şuan ölmedik buradayız demek için bekliyorlar. Belki de adamlar tokenleri çer çöp olmasın diye dağıtım yapmiyir olabilirler.
|
|
|
|
Wabisuke
Jr. Member
Activity: 226
Merit: 5
|
|
April 14, 2019, 09:08:09 PM |
|
Bir ara neredeyse her imzada vardı Jinbi.Şu an akibetini merak ettim doğrusu.Sanırım pek iyi sonuçlanmadı.
|
|
|
|
Lydian
|
|
April 14, 2019, 09:11:24 PM |
|
bu konunun, jinbinin, sadece türkce forumda hala güncel olmasi ve tutulmasi ilginc. alti üstü bir imza kampanyasiydi. tamam, imza da degerli bir varlik bu forumda. ama jinbiye para yatirim ico'suna katilsaydik ne olurdu acaba? sanirim birden fazla konu olurdu:) neyse... onboarding bende daha onaylanmadi. onaylanir elbet. sonra bir gece ansizin jinbi tokenlarim cüzdanima gönderilmis olur. bu kadar. bu kadarina inaniyorum. ama bundan sonra borsaya girecegine, güzel bir paraya satacagima inanmiyorum, onun icin o kadarini düsünmüyorum.
|
|
|
|
|