cryptocholics (OP)
Newbie
Activity: 5
Merit: 0
|
|
June 06, 2018, 01:16:53 AM |
|
Herkese merhabalar! Bu videomuzda hepimizin aşina olduğu, özellikle kripto para piyasası ile yeni tanışanların merak ettiği HODL kavramının anlamından ve nasıl oluştuğundan bahsettik! Keyifli seyirler; https://www.youtube.com/watch?v=gedNZ_qp3aE
|
|
|
|
jamesawyer
|
|
June 06, 2018, 06:16:50 AM |
|
Bİtcoinden bihaber insanlar için güzel bir kaynak ama buradaki insanlar için 2x2=4 kadar kolay bilgiler içeriyor. Bİr bakayım dedim öğrenebileceğim bir şey var mı diye ama geneli sıfır bilgisi olanlar için.
|
|
|
|
SanalPara
|
|
June 06, 2018, 08:01:53 AM |
|
Hodl kelimesinin nerden çıktığını anlatıyor videoda. Merak edenler izleyebilir. Onun dışında başarılar dilerim. Youtube kanalınıza aboneyim. Severek videolarınızı takip ediyorum.
Hodl candır gerisi heyecandır Dude. 😎
|
|
|
|
jorgesalcedo
Member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
|
|
June 06, 2018, 09:31:49 AM |
|
Yeni başlayanlar ve başlamayı düşünenler için hazırlanan sempatik videoları çok takdir ediyorum. Kripto para dünyası da aslında böyle eğlenceli ve renkli aslında
|
|
|
|
Stabilitelim
Member
Activity: 462
Merit: 14
|
|
June 06, 2018, 11:14:53 AM |
|
Bende hodl yapıyordum en son bakiyem baya bir eridiği için hodl yapmanın saçma olduğunu düşünmeye başlamıştım.Hodl kavramını bilmek çok önemli.Bazen vezir ederken çoğu zaman rezil eder.Coine yanlış yerden girildiğinden.
|
|
|
|
qazwsx1212
Newbie
Activity: 229
|
|
June 06, 2018, 01:29:53 PM |
|
Bende hodl yapıyordum en son bakiyem baya bir eridiği için hodl yapmanın saçma olduğunu düşünmeye başlamıştım.Hodl kavramını bilmek çok önemli.Bazen vezir ederken çoğu zaman rezil eder.Coine yanlış yerden girildiğinden.
kesinlikle cogu zaman rezil olduk, hodl yapalim derken
|
|
|
|
bulson
Full Member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
|
|
June 06, 2018, 06:30:29 PM |
|
Yeniler için bilgilendirici olmuş.Hodl candır gerisi heyecandır 😋
|
|
|
|
Coin.milyarderi
Jr. Member
Activity: 140
Merit: 3
|
|
June 06, 2018, 06:52:51 PM |
|
Çok üzen bir miktar degil lakin bnb için aylarca beklemistim. Bu süre içinde 11 ile 15 dolar arasında seyrediyordu. Durmadan inis çıkış yapıyordu. En son 14 oldu mu satayım 11 den alırım mantığına girmiştim. 14.80 den sattım yükseleceği tuttu bu seferde. .
|
◈ HYPERQUANT ◈ Platform for Professional Asset Management (https://goo.gl/wGkw41)
|
|
|
dutturu
Jr. Member
Activity: 238
|
|
June 07, 2018, 06:41:53 AM |
|
Uzun süre hodl yaptım arkadaslar ben bi faydasını görmedim . Küçük karlarla defalarca al - sat yapmak sonra da Bitcoin'e çevirmek insanı çok rahatlatıyo . Piyasa çöksede umrunuzda olmuyor
|
|
|
|
Firadi
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 1
|
|
June 07, 2018, 08:51:34 AM |
|
Güzel video teşekkürler, daha önce kanalınızın bikaç videosunu izledim, paylaşımlarınızın devamını diliyorum, ekibiniz de harika bizim gibi yeni başlayanlar için çok iyi bir kaynak
|
|
|
|
bulson
Full Member
Merit: 101
https://owloper.com
|
|
June 07, 2018, 09:32:28 AM |
|
Uzun süre hodl yaptım arkadaslar ben bi faydasını görmedim . Küçük karlarla defalarca al - sat yapmak sonra da Bitcoin'e çevirmek insanı çok rahatlatıyo . Piyasa çöksede umrunuzda olmuyor
Terste kalmadığınız sürece evet al sat hodldan daha fazla kar getirebiliyor bu süre içerisinde devamlı kontrol etmek stop loss ları güncel tutmak ne oldu ne olacak ne zaman çıksam biraz daha kar edeyim derken vakit bulamayıp piyasayı takip edemediğiniz bir gün çok fena terste kalabiliyorsunuz.Trading vakit, takip ve tecrübe isteyen bir işlem.Hodl da kafa daha rahat oluyor.
|
|
|
|
needestor
Newbie
Activity: 98
|
|
June 08, 2018, 08:58:29 AM |
|
evet teşekkür ederim aslında güzel bir kaynak ilk başta fikir sahibi olmak için güzel paylaşımlar bu tür bilgilendirici video ve paylaşımların çoğalması dileği ile yalnız her ne kadar videolardan yazılardan bilgi sahibi olsak ta yine çevremizde güvenilir bir kişi olmalı akıl alabileceğimiz ve bize yol gösteren.
|
|
|
|
fidalarinmordack
Newbie
Activity: 98
|
|
June 08, 2018, 02:40:47 PM |
|
Hold un nasıl Hodl olduğunu da öğrendim Gerçek bir hodlcu olmaya gönül verdim alttan imkanım el verdikçe toplayacam bekletebildiğim kadar bekletecem
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1932
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
June 09, 2018, 07:53:09 AM |
|
Güzel bilgiler ile güzel bir video çekmişsiniz. Ama bana göre bazı bilgiler yanlış. Yanlışlıkla öyle yazılmış hodl öyle kalmış, ee bu kadar trader da mal ve salak mı? Sahte sarışınlardan nefret ediyorum. O ne öyle kafa sallamalar filan
|
Güncel Kripto Para Haberleri, Yorumlar ve Analizler: KriptoPara.com▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
sectorim
|
|
June 09, 2018, 07:59:58 AM |
|
holdda çok ince çizgi var. borsada işlemler devam ediyor ve tokenin teki 5x yaptı ve bunu 1 haftada değil 1-2 ayda yaptı yani yavaş yavaş. bundan pek korkulmaz. hızlı yapsa çakılıp dipte uzun süre kalabilirdi. 5x yaparken alıp hold yapmak mı iyice salındığında alıp hold yapmak mı ince çizgi bence budur.
|
|
|
|
Leteravian
Full Member
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
|
|
June 09, 2018, 12:35:52 PM |
|
Ya arkadaş elemanın teki çıkmış hold u hodl yazmış üstüne birde büyük bir iş başarmış gibi 396 Merit almış konu içeriğini de okudum resmen fiyasko boş yani bom boş... https://bitcointalk.org/index.php?topic=375643.0 ana başlığı bu ; Adamlar saçmalayarak merit kasıyor biz burada 40 takla atalım
|
|
|
|
tanatoid
Jr. Member
Activity: 157
|
|
June 09, 2018, 04:53:49 PM |
|
Ya arkadaş elemanın teki çıkmış hold u hodl yazmış üstüne birde büyük bir iş başarmış gibi 396 Merit almış konu içeriğini de okudum resmen fiyasko boş yani bom boş... https://bitcointalk.org/index.php?topic=375643.0 ana başlığı bu ; Adamlar saçmalayarak merit kasıyor biz burada 40 takla atalım Evet saçma ama bu piyasaya bir sözcük kazandırmış belki bunun için merit veriyorlardır. Sonuçta bu başlık açıldığında meritin m si yoktu piyasada 😀 demem oki saçmalayarak mmerit kazanıyor isyanın bu arkadaş için haksızlık olur.
|
korona ♛ CROWN YOUR LIFE! ♛ Be always in control with the Korona Coin.
|
|
|
wantwo
Newbie
Activity: 94
|
|
June 09, 2018, 09:03:57 PM |
|
hodl kavramı piyasanın güzel eğlenceli tuhaf jargonlarından biri haline gelmiş. ilk duyan karşısındakini düzeltme ihtiyacı bile duyuyor
|
|
|
|
emrah0406
Jr. Member
Activity: 239
Merit: 1
|
|
June 10, 2018, 01:11:40 PM |
|
Hold iyidir güzeldir ama aldığın yer önemlidir , tepeden alırsan bunun holdluk bir durumu yok satarsın alttan toplarsın elindeki sayıyı arttırır hold yaparsın ya da dipten aldın yükseldi satarsın iyi yerden düzeltmede yine sayını arttırır hold yaparsın ,tabi projeye güveniyorsan yoksa hold o kadar da iyi bişey değil bence , hold tabiri özellikle boğa da herkesin ağzında olur şu zamanlarda kimse bahsetmez boğa da kendileri satar sana hold yaptırılır dikkatli olun .
|
|
|
|
vycl87
|
|
June 10, 2018, 02:22:24 PM |
|
HODL diye diye şubattan beri eriyoruz. Gerçi HODL yapan da eriyor yapmayanda. Video gayet güzel olmuş elinize sağlık. Bu tarz çalışmaların çıkmasına çok seviniyorum.
|
|
|
|
|