İlk önce ğ harfini öğrenmekle başla bence dostum
güldürdünüz hocam
Hocam valla yanlış anlamayın ama bence önce türkçe öğrenin dili eğer iyi öğrenirseniz, onunla diğer bilgileri de doğru öğrenirsiniz
ilk konu başlığını gördüğüm zaman bende bu şekilde düşünmüştüm fakat sonra arkadaşın profilini tıkladığım zaman anladım ki kendisi Azerbeycan Türkü, dolayısı ile onların alfabesinde ğ yerine y kullanılıyor, lehçe farkı
Trade işlemi analiz için neleri öyrenmem gerek? Arkadaşlar kaynak bulamıyorum.siz nereden oyrendiniz.Bir arkadas bana teknik analizi ve s oyren iyi para kazana bilirsin dedi.bende arattim blogda bulamadim.yardim edermisiniz lutfen
Trade işlemine geçmeden önce 2 tip analiz vardır Temel Analiz ve teknik analiz, bunları bilirseniz işiniz kolay olacaktır. Fakat herhangi bir coine yatırım yapmadan önce o coinin geçmişini ne kadar fiyatlardan nerelere düştüğünü , çıktığını görmeniz bilmeniz sizin hayrınıza olacaktır, Tamamen örnek veriyorum: yıllardır 10 dolar ile 18 dolar arasında bulunan coin 10 dolara düştüyse alınabilir, Yükselen coinleri tepeden almak mantıklı değildir bu noktada, tabii coinin düşme sebebi ne çıkma sebebi ne çıkan haberler de önemlidir bu doğrultuda,.