|
Suskunadam
|
|
June 14, 2018, 02:10:09 PM |
|
Kaynak belirtirmisiniz. Waves için güzel gelişme umarım vaat ettiklerini yaparlar çok fazla yatırımcısı var türkiyeden, Umarım kimse zarar etmez.
|
|
|
|
burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
June 14, 2018, 04:13:01 PM |
|
Waves gerçekten çok şanssız bir altcoin olmaya başladı, wavesle ilgili ne zaman güzel haberler çıkacak olsa hep ayı piyasasına denk gelmeye başladı, şu haber boğa sezonunda olsa çok daha farklı olabilirdi.
|
|
|
|
kl7600410
Newbie
Activity: 14
Merit: 0
|
|
June 14, 2018, 04:16:26 PM |
|
Okex'te onlarca coin ya da token listeleniyor. Çok büyük bir başarı değil maalesef.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
June 14, 2018, 04:46:04 PM |
|
Su waves i hiç sevmedim ama eğer olurda ledgere girerse 20-30 adet alıp atacağım cüzdana ama şuana kadar öyle bir durum yok. Geçenlerde bu konularda oldukça uzman birisine sordular. o da uzun vadede iş yapacak coin dedi. Biraz alıp unutmak mantıklı gibi geldi bana
|
|
|
|
luckydag
|
|
June 14, 2018, 04:52:09 PM |
|
Bazı arkadaşlar OKEx büyüklüğünün farkında değil sanırım. Waves için iyi bir haber, aslında böyle bir platform coinin tüm borsalarda zaten olması gerekiyor. İnsanlar en kötü para transferi için kullanabilir. Hacim yaratır vs.
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
June 14, 2018, 04:52:52 PM |
|
Okex'te onlarca coin ya da token listeleniyor. Çok büyük bir başarı değil maalesef.
pekı nerde lıstelenmesını beklıyordun nasdaq ta mı _ borsa ıstanbulda mı ? hey allhım yarabbı.adamlar bınance de okex te lıstelenıyor daha otesı var mı solesene
|
|
|
|
usakli64
|
|
June 14, 2018, 05:24:42 PM |
|
Okex en büyük 3 kripto para borsasından birisidir. Bazen 24 saatlik işlem hacmi bazen binancede olur bazen okexte olur. Fakat insanlarda şu algı oluştu binance'ye girmeli. Waves için kesinlikle güzel bi gelişme, Türkiye'den çok fazla takip edeni olduğunu biliyorum. Hatta forumdan bir vatandaş t-shirt yaptırmış hediye etmek istemişti.
|
|
|
|
Rkc Trader
|
|
June 14, 2018, 06:37:23 PM |
|
Waves için güzel bir haber ben dahil birçok kişi için sürpriz olduğunu tahmin ediyorum, OKEx borsası hiçte küçük bir borsa değildir.
|
|
|
|
Devil Investor
Newbie
Activity: 154
|
|
June 14, 2018, 07:40:05 PM |
|
Waves'in üzerindeki ölü toprağını atmasına yardımcı olur umarım. Waves/btc nin günlük grafiğini açın zoom out yapın kalın düz çizgi gibi.
|
|
|
|
madcoin
|
|
June 14, 2018, 11:38:37 PM |
|
Waves sevenler için OKex borsası süper bir haber, geçen yılda çok konuşuldu yazıldı çizildi sonuç hüsran oldu. Hala elinde tutan çok yatırımcı var nihayet muratlarına erecekler umarım.
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
June 15, 2018, 12:19:44 AM |
|
Waves için hala umutlu olanlar var mı acaba gerçekten ilginç.Bir borsa diğer borsaya girince seviniliyor.Kendini geliştirsin arkadaş böyle şeyler ayıp oluyor.Kendi borsasından verim alamayacınca başka borsadan medet ummakla olmaz.Bence waves kendi borsasına odaklansın.
|
|
|
|
onlyyou34
Member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
|
|
June 15, 2018, 09:55:25 AM |
|
Waves'e büyük umutlarla girmiştim ama piyasalar iyiyken bile Waves bir türlü istediğim kazancı bana getirmedi. Zararımı kapatır kapatmaz elimden çıkaracağım bir coin olacak kendisi.
|
|
|
|
mugt
Member
Activity: 183
Merit: 35
|
|
June 15, 2018, 10:01:01 AM |
|
bende zamanında girip çıkan türklerdenim 12$ civarlarında terk ettim. karımızı aldık çıktık. piyasa zaten kötü durumda. bu saatten sonra piyasa düzelecek ondan sonra atılım yapacaklar ki bir yerlere gelebilsin. Yoksa şu an istediğini yapsın yükselemez.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1904
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
June 15, 2018, 10:05:29 AM |
|
Waves için artık bütün borsalara girse bile çok etkisi olmaz. Artık o günleri aştı Waves. Çok daha fazlası, çok daha iddialısı gerekiyor. Yoksa bu fiyat daha da düşer, isterse dünyanın en mükemmel fikri olsun. Daha fazla reklam ve hype toplamaları gerekiyor.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
NBASKOR
Newbie
Activity: 212
|
|
June 15, 2018, 10:46:41 AM |
|
Girsede pek bi işe yaramaz waves şuan ölü durumda ne kadar büyük borsalara girsede bi etki yapıcağını sanmıyorum ama güzel haber verirlerse waves ile ilgili yükseliş gelebilir
|
|
|
|
frtmr
|
|
June 15, 2018, 11:55:26 AM |
|
Waves'in Huobi'de de listeleneceğine dair söylentiler var. Reddit'te tartışılmış, şimdilik dedikodu mahiyetinde.
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
June 15, 2018, 12:01:00 PM |
|
Merkessiz bir borsa projesinin diğer borsalara girme çabasına anlam veremiyorum doğrusu. Hayır abi senin dexin var neden hala borsalar umrunda ki?
|
|
|
|
Night Trader A
|
|
June 15, 2018, 12:01:46 PM |
|
Waves'e bu saatten sonra yapacak birşey yok. Kenarda bırakıp 1-2 yıl sonra tekrar bakacağız. Ya bizim bilmediğimiz birşey var uçacak, yada aynı şekilde durağan devam edecek.
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
June 15, 2018, 04:46:47 PM |
|
Bir ışık görsem yatırım yapacağım da waveste ne yazık ki beklediğim hamleler gelmedi waves ekibinden.2 haneli fiyatları bırakın virgülden aşağıya doğru gidiyor
|
|
|
|
|