nazymzhu
Jr. Member
Activity: 248
Merit: 1
|
|
June 29, 2018, 04:17:35 PM |
|
Yararlanalımda boş kovalıyoruz artık baksana piasada ölmüş vaziyette şuan katılmıyorum airdroplarada ileride devam edebilirim belki hiç kazanç yok ilk airdroplar gibi
|
|
|
|
orkungenel (OP)
Newbie
Activity: 56
Merit: 0
|
|
June 29, 2018, 04:18:23 PM |
|
evet hocam airdroplar tamami ile hayal kırıklığı, o yüzden çok fazla bel bağlamamak lazım airdroplara diye düşünüyorum
Bel bağlamak değil üstad bu işi boş zamanları değerlendirmek için yapmak gerekiyor diye düşünüyorum. Yorumun için teşekkürler.
|
|
|
|
orkungenel (OP)
Newbie
|
|
June 29, 2018, 09:18:40 PM |
|
Teşekkürler.
Biz teşekkür ederiz dostum
|
|
|
|
|
blogmanya
Member
Activity: 364
Merit: 10
GR
|
|
June 30, 2018, 08:19:42 AM |
|
Airdriplar hala kazandiriyor mu arkadaslar. Yoksa sadece boyle konu acip referans toplayanlar mi kazaniyor. Hani bilelim ki ona gore katilalim.
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
ferhatgalip
Jr. Member
Activity: 182
Merit: 1
|
|
June 30, 2018, 08:35:30 AM |
|
Site tasarımı iyimiş . Yeni başlayanlar için kolay anlaşılır sade. Takip edelim bakalım güzel kaliteli aidroplar varmı? Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık
|
cr o w d F o r c e ▸▸▸ [ Private Sale: Open ] Global Decentralized Network Of Micro Businesses
|
|
|
alchera
Newbie
Activity: 126
|
|
June 30, 2018, 10:04:03 AM |
|
Türkiyeye gerekli bir site güzel olmuş ama paylaşım sadece admin tarafından olmamalı herkes belirli miktarda paylşaımda bulunmalı herkes kazanmalı..adminin kazancının yanında bizim kazancımız devede kulak kalmamalı..tşkler emeğinize sağlık
|
|
|
|
orkungenel (OP)
Newbie
|
|
June 30, 2018, 01:32:36 PM |
|
Emeğine sağlık, hocam. Biraz yararlandım Sağolun hocam, sizinde emeğinize sağlık. Değerli yorumunuz için çok teşekkürler.
|
|
|
|
orkungenel (OP)
Newbie
|
|
June 30, 2018, 02:40:14 PM |
|
Yararlanalımda boş kovalıyoruz artık baksana piasada ölmüş vaziyette şuan katılmıyorum airdroplarada ileride devam edebilirim belki hiç kazanç yok ilk airdroplar gibi
Bu günkü hareketlenme hepimizi sevindirdi. umarım böyle devam eder. Değerli yorumun için teşerkkürler üstad.
|
|
|
|
orkungenel (OP)
Newbie
|
|
July 01, 2018, 12:37:30 AM |
|
Airdriplar hala kazandiriyor mu arkadaslar. Yoksa sadece boyle konu acip referans toplayanlar mi kazaniyor. Hani bilelim ki ona gore katilalim.
Dostum siteyi açmadan önce girdiğimiz airdroplardan hala kazanıyoruz. Piyasa durgun olsada hala kazandırıyor.
|
|
|
|
orkungenel (OP)
Newbie
|
|
July 01, 2018, 10:05:27 AM |
|
Site tasarımı iyimiş . Yeni başlayanlar için kolay anlaşılır sade. Takip edelim bakalım güzel kaliteli aidroplar varmı? Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık
Güzel yorumun için çok teşekkürler dostum. Güzel airdropları gelende sol tarafada yazıyoruz.
|
|
|
|
orkungenel (OP)
Newbie
|
|
July 01, 2018, 02:52:17 PM |
|
Türkiyeye gerekli bir site güzel olmuş ama paylaşım sadece admin tarafından olmamalı herkes belirli miktarda paylşaımda bulunmalı herkes kazanmalı..adminin kazancının yanında bizim kazancımız devede kulak kalmamalı..tşkler emeğinize sağlık
Söylediğin ayriyetten forum şeklinde yapılabilir dostum. bu söylediğini bizde düşünüyoruz.
|
|
|
|
lyfelinkinh
Newbie
Activity: 28
|
|
July 02, 2018, 12:15:44 AM |
|
güzel site olmuş zamanla geliştirirsen daha iyi yerlere gelebilirsin
|
|
|
|
orkungenel (OP)
Newbie
|
|
July 02, 2018, 04:23:50 PM |
|
güzel site olmuş zamanla geliştirirsen daha iyi yerlere gelebilirsin
Güzel yorumun için çok teşekkür ederiz dostum. Dahada geliştirmek için fikirlere açığız.
|
|
|
|
adamdamdandusen
Member
Activity: 462
Merit: 10
|
|
July 03, 2018, 08:11:32 AM |
|
web sitesinin tasarımı ve kullanışlığı arttırılırsa daha verimli olur diye düşünüyorum yinede emeğinize sağlık bol şanslar.
|
|
|
|
orkungenel (OP)
Newbie
|
|
July 03, 2018, 09:32:41 PM |
|
web sitesinin tasarımı ve kullanışlığı arttırılırsa daha verimli olur diye düşünüyorum yinede emeğinize sağlık bol şanslar.
Güzel yorumun için teşekkürler usta. Kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Tasarımı sade ve basit tutuk kullanışlı olması için.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
July 03, 2018, 09:43:40 PM |
|
Siteye bakınca tüm airdroplara katılasım geldi site gayet hoş, bazı sitelerde reklamdan geçilmiyor ama bu öyle değil. Airdroplara katılmak için yapılacakların olması ayrıyeten güzel olmuş.Tebrikler.
|
|
|
|
orkungenel (OP)
Newbie
|
|
July 04, 2018, 02:30:15 PM |
|
Siteye bakınca tüm airdroplara katılasım geldi site gayet hoş, bazı sitelerde reklamdan geçilmiyor ama bu öyle değil. Airdroplara katılmak için yapılacakların olması ayrıyeten güzel olmuş.Tebrikler. Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederiz dostum. Umarım işinize yaramıştır.
|
|
|
|
|
|
|