"buy the rumors sell the news"
30 unda hiç birşey olmaz bence .. RVN nin en az bir 6 ayı daha var.
Çok ciddi bir Proje hailine gelmeye başladı.
Uzun vade pozisyonuna yatmaya göre bir coin değil bence şuanda.
Bu 6 ay içersinde 1 tane güzel proje yakalarsa o zaman uçuşa geçer. Ki bence bunu başarabilme imkanı var . USA de çok ciddiye alınan bir coin haline geldi.
Pazar payına bakıldığında Hacim örneğin 20 btc ise, bunun 18 btc si alim şekline yani başkalarinin sattiği fakat alıcıların aldığı. 2btc si ise satışa koyulmuş RVN sahip olmak isteyenlerin aldığı. Bu kadar RVn yi alip ne yapacaklar. 200 Sat altına düşürmüyorlar. geçen 23 24 btc lik alindi bugun de 23btc lik yine alım var.
Şunu karıştırmamak lazım. Ortada daima 2 çeşit alıcı vardır.
1. yatırımcıdır . 2. ise borsacı yani al-sat çı .
Yatırımcı mantığı herzaman uzun vade dir. Bunun da çeşitli sebepleri vardır ( herkesin kendince sebebi)
a: Projeye inanmış yarı destek yarı da para kazanma amacıyla yatırım yapanlar.
b: Yıllık bazlı bileşik faizin % 20 yi geçmediği banka yatırımlarından kaçan ve daha çok para kazanmak isteyenler. ( mesela ben )
Şimdi param var dollara yatırsam bankaya koysam banaka paramla bana "koyuyor" ( beni % 2 yıllık faizle kandırırlarken kendileri % 100 yapıyorlar )
Paramla altın alsam ? unut gitsin altın 20 sene önce para ediyordu artık birşey kazandırmıyor.
Bu tarz projeler ararsın bulursun. Toplarsın ucuzdan KENDARDA KÖŞEDE bekleyen paranla. 6 ay belki 1-2 yıl beklersin 10-20 x yaparsın çıkarsın.
Ki ülkemiz için de ne yazık ki şu da var : çifte para kazanmış olursun. 1. dollar bazında. 2. de TL bazında. Seneye dollar kimbilir kaç bin TL olur
Bu yazdığım sadece Raven için geçerli değil . RVN sadece buanda bunlardan bir tanesi.
Yanılabiliyor olabilir miyim ? tabiiki ... sonuçta adamları şahsen tanımam etmem .. tanısam da zaten ne değişir ki ? bu devirde kardeş kardeşi düdüklüyor bu adamlar neden düdüklemesin..
Ama bence şu devirde bu tarz projelerde çalışanlar dünyadaki bütün bankacılardan vs vs daha güvenli