|
jxjxsee12
Newbie
Activity: 3
Merit: 0
|
|
June 17, 2018, 11:35:19 AM |
|
sonunda düzgün bir site çıkıyor yabancı borsa sitelerine girmekten sıkılmıştım sabırsızlıkla bekliyorum
|
|
|
|
Distraction
|
|
June 17, 2018, 02:34:28 PM |
|
Çok sayıda borsa açıldı ve bu borsalarda herhangi bir denetim yapılmıyor. Bu kadar fazla borsa açılmasının iyi bi şey olduğunu düşünüyorum. Piyasaya zarar vermezler umarım.
|
|
|
|
demirelllahmet (OP)
Newbie
Activity: 6
|
|
June 17, 2018, 03:08:59 PM |
|
Çok sayıda borsa açıldı ve bu borsalarda herhangi bir denetim yapılmıyor. Bu kadar fazla borsa açılmasının iyi bi şey olduğunu düşünüyorum. Piyasaya zarar vermezler umarım.
aslında rekabeti arttırmak için iyi bir şey tabii çoğu farklı bir şey yapmıyor çoğunlukla aynı tip ancak bu site gerek komisyon ücretinin az olması gerek yazılımını kendi yapması bile denenmesi için yeterli
|
|
|
|
clions57
|
|
June 17, 2018, 03:32:12 PM |
|
Türkler bu işe iyice sardı. Ama dikkat etmekte fayda var.
|
|
|
|
forbidden
|
|
June 17, 2018, 04:07:41 PM |
|
Partner logoları çok amatörce olmuş, zaten başka bir şey yok sitede ve direk gözüme çarptı bu kirlilik, iyi bir tasarımcı ile anlaşıp bu problemi giderin derim ciddiye alınmak için.
|
|
|
|
demirelllahmet (OP)
Newbie
|
|
June 17, 2018, 04:16:10 PM |
|
Partner logoları çok amatörce olmuş, zaten başka bir şey yok sitede ve direk gözüme çarptı bu kirlilik, iyi bir tasarımcı ile anlaşıp bu problemi giderin derim ciddiye alınmak için.
emin ol türk borsalarında görebileceğin en iyi arayüz hazırlanıyor o sadece geçici bir arayüz ''zamanı göstermesi adına''
|
|
|
|
bitcoin_info
Member
Activity: 253
Merit: 10
|
|
June 17, 2018, 07:19:37 PM |
|
yeni borsaların çıkmasını destekliyorum. umarım başarılı olur ama eğer yüksek hacimlere ulaşamazsa koin fiyatları gerçek değerinde olmayabiliyor. ama yinede iyi haber.
|
|
|
|
Bthd
Legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
|
|
June 17, 2018, 10:12:00 PM |
|
Kusura bakmayın bana iç açıcı gelmedi. Kişisel fikrim belli bir hacme ulaşmadıkça güvenilirliğini kanıtlamadıkça yeni bir borsaya bulaşmamak gerekli.
|
|
|
|
ugurszf
Jr. Member
Activity: 434
Merit: 1
|
|
June 17, 2018, 10:23:37 PM |
|
Yeni bir borsanın açılacak olması gayet güzel, ayrıca dediğiniz gibi işlemleri yapacak olmamız da yabancı borsaları tercih etmemizin önüne geçecektir. Şimdiden başarılar diliyorum.
|
|
|
|
mariogomer
Member
Activity: 462
Merit: 10
|
|
June 17, 2018, 10:36:15 PM |
|
İlk zamanları çok kritik olur. Eğer ilk kullanıcılar olumlu referanslar verirlerse borsa tutar ama hazırlıksız ve ciddiyetsiz açıldığı düşünülürse tutmaz tabii ki bu borsa.
|
|
|
|
khasank
|
|
June 17, 2018, 11:51:49 PM |
|
Niye official bir hesap+başlık açmıyorsunuz da ne olduğunu bilmediğimiz bir hesap+başlık açıyorsunuz ? Piyasa da insanları böyle mi etkilemeyi düşünüyorsunuz ? Yanlış yoldan gidiyorsunuz.
|
|
|
|
demirelllahmet (OP)
Newbie
|
|
June 18, 2018, 06:34:43 AM |
|
Niye official bir hesap+başlık açmıyorsunuz da ne olduğunu bilmediğimiz bir hesap+başlık açıyorsunuz ? Piyasa da insanları böyle mi etkilemeyi düşünüyorsunuz ? Yanlış yoldan gidiyorsunuz.
bilakis şirketin seo çalışmaları benim kontrolümde olmadığından dolayı böyle bir hesap açmam uygun değil
|
|
|
|
khasank
|
|
June 18, 2018, 10:51:06 AM |
|
bilakis şirketin seo çalışmaları benim kontrolümde olmadığından dolayı böyle bir hesap açmam uygun değil O zaman bir an önce açılmasını sağlayıp insanların sorduğu sorulara kurumsal cevaplar vermeniz daha iyi olur. Bu başlık+siz borsa için hiç profesyonel durmuyor. Daha kendinizi bile tanıtmamışsınız. Borsa nın neyi oluyorsunuz ?
|
|
|
|
demirelllahmet (OP)
Newbie
|
|
June 18, 2018, 11:11:44 AM |
|
bilakis şirketin seo çalışmaları benim kontrolümde olmadığından dolayı böyle bir hesap açmam uygun değil O zaman bir an önce açılmasını sağlayıp insanların sorduğu sorulara kurumsal cevaplar vermeniz daha iyi olur. Bu başlık+siz borsa için hiç profesyonel durmuyor. Daha kendinizi bile tanıtmamışsınız. Borsa nın neyi oluyorsunuz ? şöyle ki şirket network yaparak komisyon vereceği için reklamanı yapıyorum şirket ile alakam yok yani anlayacağınız
|
|
|
|
gossippilaf
Newbie
Activity: 3
|
|
June 18, 2018, 08:35:41 PM |
|
umarım yakın zamanda hayata geçer bizde yabancı borsalardan kurtuluruz
|
|
|
|
B.aksoy
Member
Activity: 308
Merit: 11
|
|
June 18, 2018, 08:43:43 PM |
|
Devrim? hangisi devrim acaba? para transferleri konusunda en hızlısı derken ne kadar hızlı? btcturkten para hesabıma 5 bilemedin 10 dk'da yatıyor. Ne yapıyorlar anlık mı onay veriyorlar. aktif canlı destek olmayan bir şey değil zaten. daha 15 gün sonra açılacak borsanın ne güvenliğinden bahsediliyor? daha önkayıt bırakında arayüzünün kullanılışlığına biz karar verelim. Ortada bir arayüz yok daha.
bir açılsın sonra 1 ay geçsin kullanılsın sonra görelim devrimi.
|
|
|
|
alchera
Newbie
Activity: 126
|
|
June 18, 2018, 09:42:05 PM |
|
Yeni borsa çıkarmak mesele degil işlem hacmini yükseltmek mesele..piyasada güvenirligini kanıtlamış çok borsa var ve bu borsanın kendine çekme olayı baya kuvvetli olmalı ki herkes oraya gelsin işlem yapsın..Güven mesele önemli..
|
|
|
|
Eron
|
|
June 18, 2018, 09:50:22 PM |
|
Ben BTCTürk ve Paribu’dan şimdilik memnunum. Hele bi açılsın güvenilir mi, hızlı mı, kaliteli hizmet veriyor mu ondan sonra belli olur. Hayırlı olur umarım.
|
|
|
|
gkhnhsyn1
Newbie
Activity: 224
|
|
June 18, 2018, 11:08:39 PM |
|
yeni bir oluşum olduğu için güvenirliğini görme açısından beklemeyi tercih ederim.şu an zaten ihtiyacım yok, olursa değerlendiririm.
|
|
|
|
|