Bitcoin Forum
December 03, 2016, 02:02:42 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: increase your performance with ati 5850  (Read 2872 times)
rouhaud
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 229



View Profile
September 21, 2011, 04:19:44 AM
 #1

hello,

how to mining at 460~480 mhs with +500 mhs sometime with only a ati 5850

i use the last version of guiminer

i use sapphire TRIXX with this parameters : core clock 900 memory clock 450 voltage : default dont touch

if i mine only one pool i mining around 360~380 mhs

pools with which it works are : btcmine, deepbit, et slush pool

the 3 pools are configured in opencl in guiminer and you need to use imperatively this flag :

-k phatk2 VECTORS BFI_INT FASTLOOP=false AGGRESSION=7

if you change agression in 8 or 9 doesnt work

try this tweaks and give me your opinion

if you appreciated this tweak , a little gift is cool : 1K12HF2BPfYPqHL3z83fLAQVX5X8Uqtgpy

1480773762
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480773762

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480773762
Reply with quote  #2

1480773762
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480773762
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480773762

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480773762
Reply with quote  #2

1480773762
Report to moderator
Xenomorph
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32



View Profile
September 25, 2011, 06:04:23 AM
 #2



WHY would you post a screenshot of your ENTIRE desktop?
kripz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile
September 25, 2011, 07:24:57 AM
 #3

He just posted thinking he has 524mh/s... what do you expect?

 Merged mining, free SMS notifications, PayPal payout and much more.
http://btcstats.net/sig/JZCODg2
rouhaud
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 229



View Profile
September 25, 2011, 01:08:48 PM
 #4

somebody have try it

for me is work
shakaru
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile WWW
September 25, 2011, 05:53:32 PM
 #5

somebody have try it

for me is work

No, for you is NOT work. It is a glitch. I have 5830s that sometimes say they get 400+, dosent mean they are.

ssateneth
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288



View Profile
September 26, 2011, 02:55:39 AM
 #6

Doesnt work, already posted why. its a gui glitch. you arent actually doing that many mhash. mine at multiple pools and compare actual shares submitted with your mhash, it'll be lower than expected if you use gui hash.

kripz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile
September 26, 2011, 03:25:04 AM
 #7

Anybody want to get rich?

Fork cgminer,guiminer,diablo etc and change to code to REPORTED-HASHRATE = REALHASHRATE * 3 and charge 2btc for it.

Retards will buy it.

 Merged mining, free SMS notifications, PayPal payout and much more.
http://btcstats.net/sig/JZCODg2
Tim the Magician
Member
**
Offline Offline

Activity: 96


View Profile
September 26, 2011, 07:36:45 PM
 #8

Anybody want to get rich?

Fork cgminer,guiminer,diablo etc and change to code to REPORTED-HASHRATE = REALHASHRATE * 3 and charge 2btc for it.

Retards will buy it.

They might not buy the *3 but add a TURBO button and have it bump the fan to 100% and display * 1.25 when it is enabled and I think you have a winner.
hmongotaku
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile WWW
September 27, 2011, 01:53:48 AM
 #9

your picture doesn't help with the question you are posting. 360-380mh is good for a 5850s. I am getting 366 mh/s with one of mine @ 880 core, 300 memory. The problem lies in your agression level. it's 7, not too high so u can web surf? Try 14 or 13.

If you have 3 cards in there, try to mine them in a different pool like what you are doing. I think it's just the agression level, you need to set it up higher. Maybe 7 on the one you are surfing, but that's it. here's mine.

Quote
phatk2 VECTORS BFI_INT AGGRESSION=14  workspace=128
You can also configure your VLC & video acceleration to be CPU only and watch youtube videos. Good luck!


here's my ss: http://i56.tinypic.com/2cqmsrm.png

If you want to go higher then 900 memory you need volt mod & water cooling.

hmongotaku
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile WWW
September 27, 2011, 02:58:29 AM
 #10

o i done that before.. triple mining! with 1 gpu.. It's simply a display bug.. I once had 300+ mh/s each on 3 pools!

kripz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile
September 27, 2011, 05:40:24 AM
 #11

Anybody want to get rich?

Fork cgminer,guiminer,diablo etc and change to code to REPORTED-HASHRATE = REALHASHRATE * 3 and charge 2btc for it.

Retards will buy it.

They might not buy the *3 but add a TURBO button and have it bump the fan to 100% and display * 1.25 when it is enabled and I think you have a winner.

We got two people believing * 2 Cheesy

 Merged mining, free SMS notifications, PayPal payout and much more.
http://btcstats.net/sig/JZCODg2
c_k
Donator
Sr. Member
*
Offline Offline

Activity: 242



View Profile
September 27, 2011, 10:07:13 AM
 #12

Anybody want to get rich?

Fork cgminer,guiminer,diablo etc and change to code to REPORTED-HASHRATE = REALHASHRATE * 3 and charge 2btc for it.

Retards will buy it.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=25841.0

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!