Ridcan
Member
Activity: 476
Merit: 31
|
|
August 22, 2018, 06:27:17 AM |
|
ethereum almak her yerde mantıklı ama ben ocak 2017 de 7 dolar fiyatı olduğunu gördükten sonra şu aralar ki fiyatının insanüstü bir şey olduğunu düşünmeye başladım o yüzden korkuyorum mevcut piyasada aslında bu korkum sadece eth için değil neredeyse tüm altcoinler için geçerli.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
August 22, 2018, 07:19:14 AM |
|
ethereum almak her yerde mantıklı ama ben ocak 2017 de 7 dolar fiyatı olduğunu gördükten sonra şu aralar ki fiyatının insanüstü bir şey olduğunu düşünmeye başladım o yüzden korkuyorum mevcut piyasada aslında bu korkum sadece eth için değil neredeyse tüm altcoinler için geçerli.
Bu şekilde değerlendirmek doğru değil. Zamanla piyasalar gelişti ve büyüdü, 2017de 7 dolardı diye yeniden 10-20 dolara düşeceği anlamına gelmiyor. Şu andaki fiyatın altına düşebilir, bunu bilemeyiz. Fakat yeni dip çok düşük miktarlarda olmayacaktır. Düşse dahi birileri para kazansın diye katlanarak artar. Ether 10 dolar olsa evi arabayı satar altımıza ferrariler lambolar çekeriz iki senede
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
DarkXen
|
|
August 22, 2018, 07:26:13 AM |
|
Olmayacak bir şey değil ama bunun olurabilitesi oldukça düşük. Ancak ilerleyen zamanlarda ne olacağı belli olmaz. Bu tahta oturmak isteyen ve proje si sağlam oldukça fazla koin var.
|
|
|
|
tuanvie
|
|
August 22, 2018, 09:21:38 AM |
|
Yani ether daha ne kadar düşüp alım fırsatı yaratabilir merak ediyorum. İyice düşerse millet böbreğini basar uzun vade bekler herhalde, buradan çok daha aşağılara kayacağını zannetmiyorum. Düşerse toplarız zaten.
|
|
|
|
Blackeagle190342
|
|
August 22, 2018, 09:37:14 AM |
|
Ethereum alıp sinir krizi geçireceğinize qtum,eos falan alın da en ufak yükselişlerde ele gelir kazançlar elde edin. Yoksa ethereum binance karşısında ölüm döşeğinde yatıyor.
|
|
|
|
coinpool_de
|
|
August 22, 2018, 10:55:19 AM |
|
Eth almak isteyen bundan sonra ciddi bicimde orta-uzun vade beklemeyi gözden çıkarmalı. Bunu göze alamayıp sabırsızca ağlayıp duracaksanız hic bulasmayın bizim de canımızı sıkıyorsunuz sonra.
|
|
|
|
hiziridiyunusidi
Jr. Member
Activity: 308
Merit: 1
|
|
August 22, 2018, 11:15:13 AM |
|
Güzel projeler var eth tabanlı ancak bi zaman sonra kendi ağlarına geçiyolar ve erc20 olmadıklarından bi düşüş mü oluyo acaba eth fiyatında? bana kalırsa yatırım amaçlı olarak yeni coinlere yönelmek her zaman daha iyidir.
|
JAVVY │ An All-in-one Crypto Exchange
|
|
|
dutturu
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 3
|
|
August 22, 2018, 12:10:13 PM |
|
Ethereum ya da herhangi bir ico yatiriminin uygun zamanı yok .Alımları parcali yapmak en doğrusu .çoğu zaman dip dediğimiz yerden yüzde 100 düştüler
|
|
|
|
bergenozyavuz
Newbie
Activity: 70
Merit: 0
|
|
August 22, 2018, 04:41:00 PM |
|
Fiyatına bakmadan neo eos bch alıyorum ben. rüştünü ispat etmiş düşüşü zayıf geleceği parlak coinler bunlar. zarar ettirmezler.
|
|
|
|
Rkc Trader
|
|
August 22, 2018, 06:50:58 PM |
|
Başlık açıldığında muhtemelen 450 dolar civarındaydı. Bugün 270 dolar seviyesinde. Alım yapıp satmayanlar ciddi zararda.
|
|
|
|
campeck
|
|
August 22, 2018, 08:40:29 PM |
|
Dahada inmez kolay kolay diye düşünüyordum ama şuanda 270 dolarda piyasadaki düşüşün alt sınırını tahmin imkansız hale geldi dolayısıyla ETHninde yuh artık.
|
|
|
|
kschneezy
|
|
August 22, 2018, 10:10:34 PM |
|
sitem etmeye ne hacet nasıl çıktıysa Ethereum fiyatı düştü düştüğü yerden toparlandığı günleri göreceğiz. Ethereum almak şimdi mantıklı alın tutun siz kazanç sağlamaya yönlendirecek Ethereum yatırımı yapın.
|
|
|
|
saphine
Jr. Member
Activity: 481
|
|
August 22, 2018, 10:28:37 PM |
|
Uzun vadede alınmak için değerlendirilebilir. Piyasanın kötü olduğu bu zamanlarda dipten toplamak her zaman iyi, daha ne kadar dibin dibi olur bilemediğimiz zamanlardayız. Boğanın hala geleceğine inandığımdan dolayı bu fiyatlardan toplama taraftarıyım.
|
|
|
|
Crypto Toys
Jr. Member
Activity: 252
|
|
August 22, 2018, 11:11:37 PM |
|
Bitcoinde fiyat artışı olsa tepki vermiyor, ama düşüşlere aynı ölçüde katılıyor.
|
|
|
|
beckspace
|
|
August 23, 2018, 12:10:49 AM |
|
Ethereum en güvenli limanımız bitcoin düşse bile çok aşağıya gitmez diyorduk geçen yılın fiyatlarına geri çekildi. Almak için bana göre uygun fiyatlarda.
|
|
|
|
Lewan
Member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
|
|
August 23, 2018, 08:37:06 AM |
|
Maalesef arkadaşlar sizin tarihe göre bayağı bir düşüş yaşandı umarım zarara girmeden satmışssınızdır.
|
|
|
|
SanalPara
|
|
August 23, 2018, 08:40:22 AM |
|
Maalesef arkadaşlar sizin tarihe göre bayağı bir düşüş yaşandı umarım zarara girmeden satmışssınızdır.
Hocam zaten tek bir seferde elimizdeki tüm parayla bir coine yatırım yapılmaz ki. Kademeli alım diye birşey var. Alımınızı uzun vadeye yayarak ve elinizdeki parayla parça parça coin alarak yatırım yapılır. Öbür türlü tek bir seferde alım yapmak aşırı derecede çok riskli.
|
|
|
|
AxuProject
Jr. Member
Activity: 84
|
|
August 23, 2018, 08:44:14 AM |
|
şuan tam alım yapılacak zamanda ethereum ülkemizde dolar'da çok yüksek hep bir yerlerdende darbe yemeye devam ediyoruz
|
█≣≣≣ SECURIX ≣≣≣█ ▐▃ NEXT GENERATION OF CRYPTO MINING ▃▌ http://www.securix.io/
|
|
|
jaypete
|
|
February 14, 2019, 10:06:18 PM |
|
Ethereum 120 USD alış için uygun zaman yatırım yapmak doğru olur mantıklı olarak hareket etmek pazar düştüğü zaman alım yapmak pazar yükseldiği zaman satış için seviye kollamak Ethereum silkelense bile benim için pazarda her an söz sahibi olur.
|
|
|
|
ScorpionZ
Jr. Member
Activity: 126
|
|
February 15, 2019, 06:51:57 AM |
|
Boğa Sezonunda çok fazla yükseleceğini düşünmüyorum.Ama tabiki işini garantiye almak isteyenler sağlam Coin almak isteyenler Ethereum alabilir.
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
|