PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
June 23, 2018, 06:57:59 PM |
|
Gelir. Gelecek. Ama acelesi yok, sakin. 2-3 yıl bekleyebilir.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
snykutlug
Member
Activity: 448
Merit: 17
|
|
June 23, 2018, 07:03:26 PM |
|
Bende herkes gibi geleceğine inanıyorum gelmeli yani gelmezse millet napıcak bekliyiceklermi boş boşş herkes parasını çeker çıkar piyasa kalmaz ortalıkta
|
|
|
|
murobro
Jr. Member
Activity: 532
Merit: 1
|
|
June 23, 2018, 07:16:50 PM |
|
Her düşüşün bir çıkışı vardır. Elbet yıl sonuna kadar boğa gelecek ve piyasa yeşillenecek. Ben buna inanıyorum. Hold hold ve hold diyorum
|
BLOCKMASON LINK Create Web APIs From Any Smart Contract
|
|
|
burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
June 23, 2018, 07:22:23 PM |
|
Boğa illa ki gelecek ama ne zaman işte önemli olan o, biraz daha aşağılara inerse toparlanması 6 aydan daha uzun bir sürede olabilir, o yüzden uzunca bir süre sabretmek gerekecek, her çıkışın bir inişi, her inişin de bir çıkışı olması gerek.
|
|
|
|
avalonn
|
|
June 23, 2018, 07:25:53 PM |
|
ske ske gelecek merak etmeyin ama biraz uzun sürecek gibi...dünya bu yönde evriliyor..fiyatların bu noktada kalması imkansız..bazı salak olaylar yaşandı hack fud yasaklar vs vs manipülasyona açık bir piyasa böyle zigzaglar ile gidip gelecek bir süre
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
June 23, 2018, 07:26:09 PM |
|
umarım kısa sürede bir süpriz olurda biraz rahatlarız yoksa bu gidişle eldekileri zararına çıkarmaya başlayacağız el mahkum
|
|
|
|
yenilmez86 (OP)
Member
Activity: 1264
Merit: 43
|
|
June 23, 2018, 07:31:17 PM |
|
Ben bazen algılayamıyorum olayları. Bu boğa gelecek diyen herkes BTC 3K'ya düştükten sonra tekrar 9K olunca mı boğa gelmiş sayılacak nedir yani? E 1 ay önce zaten 9-9.5k değil miydi? O zaman bu mantığa göre boğa geçmiş zaten?
|
|
|
|
Sakaleyn_40
|
|
June 23, 2018, 07:48:01 PM |
|
Boğalar kesilmiş, yeni boğalar henüz ahırda buzağı olarak besiye alındı.... Gelir gelir de birileri battıktan sonra gelir. Sabreden kazanır ama bu piyasa da sabretmek zor iş. Hadi hayırlısı
|
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
June 23, 2018, 08:05:28 PM |
|
Kusura bakma da, bu soruyu sormak bile yatırım piyasasının özü hakkında (sadece kriptodan bahsetmiyorum, en genel anlamda) hiçbir şey bilmemek demektir. Ayı ve boğa tabir edilen düşüş/yükseliş dönemlerinin ardışık (ama periyodik olması şart değil) olması işin doğasıdır, aksi mümkün değildir.
|
|
|
|
Bm1905
Jr. Member
Activity: 140
Merit: 1
|
|
June 23, 2018, 08:39:01 PM |
|
Boğa sezonu bazı kriptoparalar için illa gelecektir. Birçok coin tepe noktalarını tekrar geçecektir. Buradaki en büyük sorun, çok yükseklerden girilen bazı altcoinlerin bir daha bu seviyeleri göremeyecek olması.
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1156
|
|
June 23, 2018, 08:47:28 PM |
|
şimdi şöyle düşünmek lazım eğer sürekli ayı sürecekse 20 dolar olan bir token 1 dolara düşecekse bu token 6 dolara çıktığı zaman boğa diyebiliriz değil mi. Her kriz aslında bir fırsattır eğer hazırda nakitiniz varsa şuan piyasa tam takip etmelik bir piyasa. o yüzden boğa er yada geç gelecektir.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
frekans07
Member
Activity: 280
Merit: 10
|
|
June 23, 2018, 08:51:24 PM |
|
Kesinlikle sabır, her an manipüle edilebilen bir piyasa olduğu için sabırla beklemek en doğru şey. Boğa sezonu mutlaka gelecektir ama zamanını kimse bilemiyor işte.
|
|
|
|
usakli64
|
|
June 23, 2018, 09:20:43 PM |
|
Umarim 2017 son ceyregi gibi bir yukselise boga demiyorsunuzdur. Zira bu yukselis bircok kisinin kursaginda kalmis bir lokma misali oldu. Bu da yatirim piyasasini hic bilmeyen insanlarin gozunde kriptolarin imaji acisindan cok kotu izler birakti. Sakin yukselisler her zaman daha sagliklidir.
|
|
|
|
600rr
Newbie
Activity: 168
Merit: 0
|
|
June 23, 2018, 09:26:47 PM |
|
Bir her zaman grafiklere yıllık olarak bakıyoruz ve düşüşleri zor görüp genel olarak yükselmeye bakıyoruz. Evet bu sene kabul edilebilir derece de düşüş var ama yine de ne olursa olsun sene içinde en az 3 kere 11 bin seviyelerini de gördük. O 18 binden alıp da ellerinde kalanlar için daha çok beklemeleri lazım ama bu iniş çıkışları fırsat haline çevirenler zararlarını büyük miktarda kapattı.
|
|
|
|
hassangunduz
Newbie
Activity: 140
|
|
June 23, 2018, 09:33:29 PM |
|
ya bir daha boğa gelmezse battık bittik kaç aydır bir türlü toparlanamadı artık umudumu kesmek üzereyim çok büyük hayaller kurmuştum
|
|
|
|
lyfelinkinh
Newbie
Activity: 28
|
|
June 24, 2018, 09:48:59 AM |
|
illa ki gelecektir ilgi arttıkça market hacmi de artacak
|
|
|
|
huseyin15
Member
Activity: 1106
Merit: 25
|
|
June 24, 2018, 10:21:45 AM |
|
Bir daha boğa gelmezse battigimizin resmidir. Hadi battigimizi geçtik hayallerimiz de suya düşecek. BTC ve altcoinler Yüksel bce ne hayaller kuruyordum. Ev , araba ... Bütün hayallerimiz suya düşer.
|
|
|
|
Altcoin Agent
|
|
June 24, 2018, 12:22:39 PM |
|
boğa gelmezse diye bişey yok gelecek ama tepeden alanları memnun etmeyecek bu 19-20k dolardan btc alanlar belki yıllarca bekleyecek, birçok kişi sabredemeyip zararına satış yapacak hatta çoğu yapmış bile olabilir.serin kanlı ve sabırlı olan dayanma gücü olan yatırımcıda bekleme modunda takılıyor zaten.birçok kişinin gözü korkmuş durumda şahsen artık çok fazla temkinli davranıyorum
|
|
|
|
skywalker67
Newbie
Activity: 112
|
|
June 24, 2018, 12:38:44 PM |
|
Gelmezse sıkıntı büyük, 20 neo vardı 120 dolar civarı almıştım, şu an hesaba bakasım bile gelmiyor.
|
|
|
|
Midesiz
Member
Activity: 378
Merit: 20
|
|
June 24, 2018, 12:58:43 PM |
|
Her finansal piyasada olduğu gibi bu piyasada da çıkışlar ile birlikte düşüşler de olacaktır. Üstelik bu piyasanın hareketleri hem aşağıya hem de yukarıya limitsizdir. Tabiki kazanırken bizim çok hoşumuza giden bu durum düşüşler de ise maalesef ocak söndürecek bir durum yaratabilir.
Burada asıl sorulması gereken soru "boğa ne zaman gelir" olmalıydı? Sizin sorduğunuz soru bu piyasaya ancak güvenmeyen birinin sorabileceği bir sorudur. Size ancak şunu tavsiye edebilirim, eğer bu piyasaya güveniyorsanız sabredin, yalnız bu sabır 2 yıl bile sürebilir. Eğer tereddüdünüz varsa bence hiç vakit kaybetmeyin ve piyasadan çıkın.
|
|
|
|
|